Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:17 | |
| Sto ne dodjes
Sto ne dodjes da me pitas kako zivim sama sto ne dodjes da mi svane bez tebe je tama
Ref. 2x Sto ne dodjes, obec'o si bar jednom da svratis da mi dane u samoci razgovorom kratis
Sto ne dodjes da me tesis rastanak me boli sto ne dodjes da ti kazem srce te jos voli
Ref. 2x
Sto ne dodjes da budemo prijatelji samo sta je bilo medju nama samo mi to znamo
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:18 | |
| Sto se mala uobrazi (duet Louis)
Sto se mala uobrazi po kome ti to dolazi il' po mami, il' po tati kazi duso, kazi duso zivota ti
Moj Dragane vidju fino nit' si voda, nit' si vino nit' si vino, nit' rakija nit' si moja, nit' si moja simpatija
Sto me mala gledas tako pogledala naopako taj tvoji pogled vragolasti hoce da me, hoce da me upropasti
Moj Dragane lijep jesi no ti nije mjesto dje si mjesto ti je krsevito tu bi djavo, tu bi djavo pomanito
Oj, djevojko moja mila na zlo si me navadila navadi me svake noci da dolazim, da dolazim po ponoci navadime prije zore da iskacem, da iskacem kroz prozore
Radije bih zelje brati no se tvojom dragi zvati ja takvije imam dosta ko kamenja, ko kamenja ispod mosta | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:18 | |
| Strah me nocas
Strah me nocas k'o nikad do sada od sustanja lisca, od mraka i noci tu si pored mene ali ruke beze ova bracna soba samo nas jos veze
Ref. Ostani sa mnom jos godinu neku da poraste nasa devojcica da iz gnezda bez bola poleti nek' dobije krila lastavica
Strah me nocas od kapljica kise od burnoga vetra sto na prozor kuca kao da je dos'o tebe da odvede iz ovoga doma, iz nasega srca
Ref.
Strah me nocas od tuznoga sutra od zivota ovog rastankom sto preti gde da nadjem snage sve to da prebolim lastavicu sama da ucim da leti
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:19 | |
| Sve ce jednom proci
Sve ce jednom proci noc u dan se menja ti si melem srcu u samoci moja ruka pomirenja
Ref. Sve ce jednom proci jer znam da se dobro uvek dobrim vrati
Sve ce proci samo nece moci ljubav koja zivot znaci
Sve ce jednom proci ko sto sunce zadje mozda tvoja izgubljena dusa opet mir kraj mene nadje
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:19 | |
| Sve je ljubav Ovaj tekst je pregledan 2 331 puta
Sve je ljubav sto zivi i raste kad iz gnezda zacvrkucu laste kada gore listom ozelene kada pcela svome cvetu krene kad prolece budi se u basti sve je ljubav, sve je ljubav
Sve je ljubav sto ocima vidis i sve cemu mozes da se divis topli vetar kad zito povija kad otvori srce cvetovima kad se reka preliva na suncu sve je ljubav, sve je ljubav
Sve je ljubav sto te okruzuje kad se pesma devojacka cuje kada cvetak na talasu zaspi kada zora nebom zvezde gasi kad mirise pokosena trava sve je ljubav, sve je ljubav | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:21 | |
| Sve me boli
Ostavljas me, duso ja ostajem sama jedna tuzna prica ostaje za nama
Ref. 2x Sve me boli, sve me boli al' umreti necu koliko te srce voli toliko ti zeli srecu
Ubija me, duso samoca i tuga ja se budim sama a kraj tebe druga
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:22 | |
| Sve sto zelim
Sve sto zelim u ovom trenutku idi, idi iz zivota moga srce mi je izgorelo moje a dusa je ostala bez svoga (2x)
Ref. 2x Ne, necu plakati srce mi je puno radosti ne, necu plakati srce mi je puno radosti
Veselo mi s tobom nekad bese al' kad je sa neba zvezda pala sad mi osta samo bleda slika sto mi tvoja sestra jednom dala (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:22 | |
| Svirajte mi pesmu laganu
Svirajte mi pesmu laganu da mi leci dusu ranjenu nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece
Svirajte mi da se napijem hocu nocas sve da razbijem nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece
Svirajte mi sve dok ne svane mozda ova tuga prestane nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece Svirajte mi pesmu laganu da mi leci dusu ranjenu nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece
Svirajte mi da se napijem hocu nocas sve da razbijem nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece
Svirajte mi sve dok ne svane mozda ova tuga prestane nista drugo srce nece srce hoce malo srece nista drugo srce nece srce hoce malo srece | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:23 | |
| Tako je kod Srba Ovaj tekst je pregledan 1 629 puta
Kad se kida ono sto se zvalo veza kad zaboli cak i ono sto se ne zna
Kad je svaka tuzna pesma kao za nas pisana ne ocekuj suze cak ni tad
Ref. Jer tako je kod Srba nisam prva ni poslednja koja je klela i volela
Tako je kod Srba to je kletva roda mog ili si nista ili si Bog
Tako je kod Srba to je kletva roda mog ili si nista ili si Bog tako ti je to
Kada moram preko svega mirno preci kad precutim sve sto morala bih reci
Kad otrpim muske lazi kao reci Bozije oci sklopim i oprostim sve
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:23 | |
| Tako mi moga imena
Nema tebi zime i niceg da te zaboli jer te srce moje vise i od sebe voli (2x)
Ref. 2x Tako mi moga imena i zvezda u tvojim ocima kao sunce zasija kada te ugledam
Takva se ljubav radja jednom u godina sto to je od Boga dato cuvajmo, cuvajmo to (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:24 | |
| Tamo gde si ti
Sta ce mi ovo jutro na pragu zasto da zivim za novi dan ne vidim puta i gubim nadu bez tebe samo za tugu znam
Ref. Tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa ranjena dusa zeljna ljubavi tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa i sve je moje tamo gde si ti
Ponekad slutim kao da sanjam korake tvoje i dodir tvoj zasto te volim ne znam ni sama ljubavi lazna nemiru moj
Ref.
Zatvorim oci vidim ti lice na hladan jastuk polozim dlan da sam te samo volela manje mozda bi nocas ti bio sam
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Tezak je ovaj zivot
Dragi Boze, gde sam bila delio si srecu nista lepo osetila al' mozda i necu (2x)
Ref. Tezak je ovaj zivot al' da se zivi mora meni je ovaj zivot hleb sa sedam kora
Tezak je ovaj zivot tezak al' sta se moze samo te jednom molim pogledaj me Boze
Dragi Boze, jel' posteno da zivim bez nade dal' sudbina namerno meni srecu krade (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti me Mico ne voles
Ti me Mico ne voles cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Ti me Mico ne voles
Hoces da me razboles cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Hoces da me razboles
Skini Mico kecelju cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Skini Mico kecelju
Da ne legnem na zemlju cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Da ne legnem na zemlju
Legni Mico do mene cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Legni Mico do mene
Da mi srce ne vene cisto sumnjam, cisto sumnjam (2x)
Da mi srce ne vene | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:25 | |
| Ti si meni bio sve
Ti si mi bio sve sto drugi nisu ti si mi zvezde skidao sa neba a onda s drugom odlazio nekud bez pozdrava
Ne moze to tako, uzimas pa das ne moze to tako, treba to da znas ne moze to tako, uzimas pa das ne mozes kad hoces da me ostavis
Ti si se kleo da me volis ludo i da bez mene ne mozes da zivis a onda drugoj odlazio kradom u zagrljaj
Uvek se vracas umoran i tuzan oprostaj trazis, zelis pomirenje a onda opet radis sve po starom ne menjas se | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti si moja najsladja bol
Mnogo sam ljudi u zivotu srela neki su bili i lepsi od tebe al' sam srecu s tobom pozelela da te sto duze zadrzim kraj sebe
Ref. 2x Ti si moja najsladja bol nikad ne znam dal' si stvarno moj danas me zagrlis, sutra nekud odlazis dal' me volis, il' me ne volis
Pamtim pocetak i poljupce prve jos pazljiv i strpljiv po malo cuvam tvoje razglednice prve kad si kod tvojih leti putovao
Ref. 2x
Boli me kada pricaju o tebi ono sto jeste i ono sto nije al' zbog tebe sve cu izdrzati volim te, volim, ne mogu da krijem
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| i si moja potreba Ovaj tekst je pregledan 1 865 puta
Ljubavi, moja bivsa i buduca moja staza kroz bespuca tugo moja preduga
Pusti me, dusa da se napije meda sa tvojih usana ti ne igraj se sa nama
Ref. 2x Ti si moja potreba moj poraz i pobeda sve na svetu ti si mi sta sam ja za tebe, kazi mi
Ljubavi, moja rano i uteho moja majko i maceho moja vero i nevero
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:26 | |
| Ti si moje najmilije
Svake noci kroz snove te trazim ali srce sapce da te gubim da sam znala ne bih ti priznala da ni jednog sem tebe ne ljubim
Ref. 2x Bez tebe je srce prazno dusa ceznju krije osim tebe nikog nemam ti si moje najmilije
Mnogi su me u zagrljaj zvali nikome se nisam odazvala zelela sam toplinu tvog srca jer sam tebi svom dusom pripala
Ref. 2x
Bolje dodji dok te srce zove gde si bio nemoj nikom reci most ljubavi potonuo nije pa jos mozes preko njega preci
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| To je, majko, srce moje
Toplije od sunca kada voli hladnije od leda kad zaboli 2x
Ref. 2x To je, majko, srce moje zbog ljubavi bolesno je
Sjajnije od zlata kada voli tamnije od noci kad zaboli 2x
Ref. 2x
I od svile mekse kada voli od kamena tvrdje kad zaboli 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Trista dana (duet Verica Serifovic, Snezana Djurisic) Ovaj tekst je pregledan 2 213 puta
Hocu da placem, nek liju suze ne dam ni vetru da mi ih brise samo to zelim, o kako zelim samo da placem i nista vise
Ref. 2x Tri, tri, trista dana na jastuku sama trista noci, trista dana a hiljadu rana
Hocu da volim kad prodje tuga neka mi dusa ko pesma dise samo to zelim, o kako zelim samo da volim i nista vise
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:27 | |
| U mojoj dusi tvoji tragovi
Neka vreme stane ma na trenutak bar pa neka ljubav plane ljubav je Boziji dar (2x)
Ref. 2x U mojoj dusi tvoji tragovi moje su ruke deo lica tvog zvezde su nocas nasi svatovi a ti si deo zivota mog
Ko ne zna da se daje nema u srcu zar taj ne zna ljubav sta je ljubav je Boziji dar (2x)
Ref. 2x
Mi nikad tuzni nismo vec jedan srecan par samo za ljubav mi smo ljubav je Boziji dar (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:27 | |
| Ubile me oci zelene Ovaj tekst je pregledan 2 436 puta
Te tvoje kose nemir mi donose zbog tvoja oka dva zora mi pijana zbog tebe sto sam ludo volela svaka noc mi tugu donela
Ref. 2x Ubile me ubile tvoje oci zelene a dusu mi opile tvoje usne neverne
Zbog tvojih lazi nista me ne blazi zbog tvoji lutanja moja su cutanja zbog tebe sto sam zeljno ljubila
Ref. 2x
Zbog tvoje srece moje sve nestace zbog tvoga mirnog sna meni se ne spava zbog tebe sto sam znala cekati svaka noc me tugom isprati
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:28 | |
| Umorila se moja dusa
Umorila se moja dusa tebe da slusa
Da cutis, da se ljutis da budes lose volje pa dokle tako kad ce biti bolje (2x)
Obolelo je srce moje od nevere tvoje
Da ides drugoj zeni i pijan dodjes meni pa kad ce jednom to da se promeni (2x)
Zaboravice srce moje te oci tvoje
I dane pune tuge besane noci duge i srecu mozda neke oci druge (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Veliki Grad
Veliki Grad i svetla jaka pa mi se vidi suza svaka za tobom mili isplakana pa mi se vidi svaka rana
Ref. Veliki Grad a ja sama srce se pita sta je sa nama veliki Grad a gde si ti borim se sama ljubavi
Veliki Grad i svetla jaka pa mi se vidi bora svaka od brige mili dal ces doci tuzne su meni ove noci
Ref.
Veliki Grad i svetla jaka ja bih da placem malo mraka i tvoju ruku da me mazi od drugih lljudi da me pazi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Venac ljubavi
Jedan venac rekom plovi tuzan kao srce moje posred reke plovi tuzan zbog nas dvoje
Do usca ce stici jedne zore rane da odnese sobom nase srecne dane
Ref. 2x Taj smo venac u ljubavi pleli i na vernost do groba se kleli ne znajuci da to nismo smeli iako smo zeleli i hteli
Nismo smeli verovati zivot nas je prevario odneo nam srecu tugu ostavio
Nismo mogli dalje morali smo stati ja se nikad vise tvojom necu zvati
Ref. 2x
Tihom rekom venac plovi da se vrati nece moci niti mogu nasi ni dani ni noci
Ispracam ga tuzna samu sebe krivim i pitam se kako bez tebe da zivim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:29 | |
| Vojnicka zakletva
Pevas majko a suze ti liju danas sina pratis u armiju tople suze sad ti kvase lice to su, majko, suze radosnice
Ref. Ako sreca ima lice danas je tvoje ogledalo njeno sin zakletvu zemlji daje pravi vojnik sad postaje
I sestra je docekala, brate da u vojsku drugovi te prate starom dedi sedi brk se smesi resio je kesu da odresi
Ref.
Hajde oce ti kolo povedi veselje ti ovo para vredi skupio si familiju celu i svirace najbolje u selu
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zorica Brunclik | |
| |
|
| |
| Zorica Brunclik | |
|