|
| Zorica Kondza | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Talia Ljubitelj foruma
Broj postova : 7245 Godine : 110 Datum registracije : 03.11.2012
| Naslov: Zorica Kondza 21.01.13 22:29 | |
| Najljepse je kad si tu Nebom Mjesec putuje s' njim smo ti i ja zagrljeni medju zvijezdama prilazis mi usnama budis me iz sna strast je nasa tijela spojila
Ref. S' tobom postala sam zena osjetila radost svu ti si vrelo mog zivota i u dobru, i u zlu
Brod nek' ostane u luci najljepse je kad si tu ja sam otok tvoga mora i u dobru, i u zlu
I kad dodju kise, tuzne, jesenje nemoj nigdje ici bez mene nebom Mjesec putuje s' njim smo ti i ja ostanimo nocas medju zvijezdama ostanimo medju zvijezdama | |
| | | Talia Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Zorica Kondza 21.01.13 22:30 | |
| Nebo
Bio je moj, svaki dan, svaki tren svaki put kada nije bilo nje da on je moj ali nema ga tu svaki put kada pomislim na nju
A i ja kao brod od papira ovim putem cu ravno do dna samo vjetar mi svira, a ne cujem ja samo nebo to cuje i zna
Ref. Lete dani kao ptice lete godine neka idu nek nam samo ova ljubav ostave ovo nebo gore, nebo dolje nebo jos je tu Boze, samo da ne pomisli na nju
Bio je moj, svaki dan, svaki tren svaki put kada nije bilo nje sad ovaj brod od papira nose struje ravno do dna ali sve moje tuge i ne dam te ja samo nebo to cuje i zna | |
| Naslov: Re: Zorica Kondza 21.01.13 22:30 | |
| Vrijeme ljubavi
U oku tvom skrilo se more vjetar i noc, a usne gore krivo je ljeto i mjesec mlad bila sam zal, a ti si bio val
Tvoj pogled blag toplinu budi i krije sve sto srce zudi prva je ljubav uzela dug bio si ceznja, sad budi meni drug
Ref. Vrijeme ljubavi ostalo u pjesmama vrijeme njeznosti jos u dragim slikama prvi grijeh, tvoj sneni glas vrijeme ljubavi jos cuvam za nas
Tvoj pogled blag toplinu budi i krije sve sto srce zudi prva je ljubav uzela dug bio si ceznja, sad budi meni drug | |
| Naslov: Re: Zorica Kondza 21.01.13 22:31 | |
| Nisi ništa razumio Nisam tražila raj I da nisi sve glumio, ne bi sad bio kraj Nemoj bacati riječi u vjetar Više nemaš tu moć Nemoj staru prodavati priču To neće proć
Nisi bolje zaslužio Kada zbrojimo sve Mene sad bi optužio Za svoje poraze Zalud bacaš mi pjesak u oči Napokon vidim sve Za te su samo kraljice noći A ja sigurno ne
Tako je lako reći volim te To si dokazao Zašto mi nisi Sve ove godine, jubav pokazao | |
| Naslov: Re: Zorica Kondza 21.01.13 22:32 | |
| Ljubav Jača je od riječi Bolje od sveg liječi Tvoja ljubav Vjerujem i uvijek vjerovat ću ja Da je ljubav za sreću dovoljna
Kao galeb bijeli što si sina doziva, sunce, more, valove Sada sreća mi prati tragove Zvijezde noćas pale tajni sjaj U svom letu i galeb osta sam S njim do neba, ako treba, ja ću poći Sretna što ljubim te, sretna što čuvam te U srcu svome
Jača je od riječi Bolje od sveg liječi Tvoja ljubav Vjerujem i uvijek vjerovat ću ja Da je ljubav za sreću dovoljna
Zvijezde noćas pale tajni sjaj U svom letu i galeb osta sam S njim do neba, ako treba, ja ću poći Sretna što ljubim te, sretna što čuvam te U srcu svome | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zorica Kondza | |
| |
| | | | Zorica Kondza | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 380 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 380 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|