|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:30 | |
| Volim te sve vise
Zelala bih da te zaboravim da sve prode ko jesenje kise al uzalud sebe zavaravam volim, volim, volim te sve vise
Kada suton tiho vece sprema kada jasmin mirom zamirise i kad sunce novo jutro rada volim, volim, volim te sve vise
Kad bih znala da cu biti tvoja prestalo bih srce da uzdise od srece bih pesmu zapevala volim, volim, volim te sve vise
Od srece bih pesmu zapevala volim, volim, volim te najvise | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:30 | |
| Zbogom, moja ljubavi
Zbogom, moja ljubavi moramo se rastati sta je bilo, bilo je samo tuga ostade
Ref. 2x Neka vreme izbrise moje tuzno secanje zasto si me ljubio kad me nisi voleo
Ti si meni bio sve kao cvet u prolece al' zbog tvoje nevere samo tuga ostade
Ref. 2x
Sad ne vredi plakati nit' se vredi kajati sta je bilo, bilo je samo tuga ostade
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:31 | |
| Zemlja iz moga sna
Tamo gde sam ja nema nikoga da setno zapeva neku narodnu pesmu cuvenu, samo nebo zna u srcu mom je Jugoslavija
Ref. Tamo gde sunce sja najsladje grozdje zri gde su mi secanja, tu si mi izvori kolevka ljubavi, najlepse mladost zemlja iz moga sna voljena Jugoslavija
Na tvojim poljima zlatno zito sja i miris bagrema kraj plavog Dunava dok misli lutaju, daleko putuju u srcu mom je Jugoslavija
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 10:31 | |
| Znas li dragi onu sljivu ranku (duet Predrag Gojkovic Cune)
Znas li dragi onu sljivu ranku znas li dragi onu sljivu ranku gde smo nekad bili na sastanku gde smo nekad bili na sastanku
Pamtim draga, kako ne bih znao pamtim draga, kako ne bih znao sljive sam ti sa grana uzbrao sljive sam ti sa grana uzbrao
Dal' se secas sta je posle bilo dal' se secas sta je posle bilo onda sam te duso poljubio onda sam te duso poljubila | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zorica Brunclik | |
| |
| | | | Zorica Brunclik | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 240 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 240 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|