|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:15 | |
| Reci mi tiho, tiho
Kada more susti, kada zvijezde gore kada zelis ljubav od jutra do zore reci mi tiho, reci mi najtise samo ja cu cuti ja i nitko vise
Ako neka tuga tvoje srce steze ako neka zalost na dusu ti legne sapni mi tiho, sapni mi najtise samo ja cu cuti, ja i nitko vise
Ref. 2x Reci mi tiho, tiho, reci mi najtise samo ja cu sve to cuti samo ja i nitko vise pricaj mi tiho, tiho, pricaj mi najtise samo ja cu sve to znati samo ja i nitko vise
Kad pozelis opet djetinstvo u luci miris toplog kruha u majcinoj ruci reci mi to tiho, reci mi najtise samo ja cu cuti ja i nitko vise
A kad netko drugi dusu ti ukrade svejedno mi reci, reci mi najtise i neka je tesko i neka bez nade samo ja cu znati, ja i nitko vise
Reci mi tiho, tiho reci mi najtise samo ja cu sve to cuti samo ja i nitko vise
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:17 | |
| Sama
Htjeli smo se s ljubavi poigrat' a ona se poigrala s nama i sad me volis, i sad te volim i cekam te sama | |
| | | mobile VIP član
| Samo mi se javi
Ugasili smo davno petrolejke i luci i posjekli su kesten za telefonske zice
Sad mogu na daleko da pitam gdje su ptice i kako sada zivis u nasoj praznoj kuci
U svakom neko brine u svakom neko cami i stignemo pred vrata al' bojimo se uci
A tako malo, tako malo treba kad misle da su sami da zazvoni telefon u nasoj praznoj kuci
Reci da ni ovo nije tako lose reci da je tesko reci sto god hoces
Ref. 2x Al' samo mi se javi samo se oglasi da ti makar telefonom ljubim sjede vlasi
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Sanja
O tebi sam mnoge napisao rime otkad se zaljubih jos pretprosle zime ali rijeci sve sam bacio u vjetar jer tako mi je vazan taj jedan centimetar
Zbog tebe sam cesto stajao na kisi da malo narastem, da postanem visi godina smo istih, a ja sam k'o dijete da ne nosis barem te visoke pete
Ref. O, moja Sanja, da si malo manja il' da ja sam veci, samo malo veci o, moja Sanja, da si malo manja da si malo niza, bila bi mi bliza
Mozda ne bi bilo ni toliko vazno da te jednom mogu zagrliti snazno bar jednom da mogu taj strah svoj da srusim i kazem sve rijeci, sto dugo ih gusim
Jednom cu ti mozda napisati pismo makar znam da jedno za drugo mi nismo jer tajna svaka uvijek i tako se dozna jer prava ljubav granice ne pozna
Ref.
O, moja Sanja (10x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:18 | |
| Sanjaj me
Ugasnut ce jednom ljubav nasa negdje drugdje gnijezda cemo sviti uspomene odnijet ce vrijeme u albumu ni slike nece biti 2x
Ref. 2x Sanjaj me, sanjaj me nocas kad za me nema spokoja ni snova nocas me sanjaj jer mozda vec sutra u snove ti udje ljubav nova | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:18 | |
| Sanjala sam
Ref. Sanjala sam da te vise ne volim sanjala sam i u snu sam plakala sanjala sam, sanjala da odlazis plava me zora vratila
A gdje smo sad kad trebam te kad vise ne znam bez tebe tiho padaju kapi sjecanja jutro pocinje s'imenom tvojim znas li da sam
Ref.
A gdje si sad, s'kim budis se i kome lazes, volim te tiho padaju kapi sjecanja jutro pocinje s'imenom tvojim znas li da sam
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:19 | |
| Sedam dugih godina
Ref. Sedam dugih godina ja bez tvoga ramena sedam dugih proljeca moja dusa ranjena kao srna gonjena
Od svega na ovom svijetu moje suze teku tise nocas mi te druga ljubi a ja volim te jos vise
Lupaju o prozor kapi sa sjevera idu kise nocas mi te druga ljubi a ja volim te jos vise
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:19 | |
| Sjecam se jos
Ref. 2x Sjecam se jos, bilo je plavo iznad grada proljetna noc, kisa je padala ko sada samo jedna je kap s neba pala u vatru medju nama mala kisna je kap previse bila za nas u srcu tama
Ima godina, ti nisi tu ne sanjas vise na mom jastuku, lazu da vrijeme lijeci rane sve, jer boli me, boli me, boli me, boli sasvim sama jos drhtim sva ista je pjesma bas iz dana u dan bar da znam places li nekad zbog mene
Ref. 2x
Godina je kako nisi tu, ne sapces ime moje vise u snu lazu da vjetar nosi tuge sve jos volim te, volim te, volim te, volim sad sam sama i ti si sam zbog tebe mrzim svaki kisni dan, bar da znam places li nekad zbog mene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:20 | |
| Sklopi oci
Ref. Sklopi oci kad zazelis da me vidis jer ako me stvarno volis tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci
Sklopi oci kad god utjeha ti treba a nje nema ni sa zemlje ni sa neba tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci
Sklopi oci kad si tuzna i kad places u samoci tada samo sklopi oci i ne brini, ja cu doci
Ako jednom ipak krenes s nekim drugim trazit' srecu uzalud ces oci sklapat' i uzalud ces mene zvati
Jer kad jednom ipak krenes s nekim drugim trazit' srecu znaj da vise, nikad vise ja ti doci necu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Su, su
Su, su, svi vec suskaju o tom su, su, da me opet varas s njom su, su, tajne doznaju se sve o, zato suti, molim te
Su, su, ipak volim svaku tvoju laz su, su, ona ima slatku draz su, su, nikad mi ne priznaj sve o, samo kazi, volim te
Ref. Jer dosta mi je da se pojavis ti vjerujem da to su jezici zli pridjes i u oci pogledas me istog trena ja zaboravljam sve | |
| | | mobile VIP član
| Suti moj djecace plavi
Iako davno su nestale veze sto spajale su nas iako davno izbrisane su rijeci i ne pamtim ti glas
Iako davno vec zaborav te skrio i dodir tvoj je stran susret bi novi probudio u meni onaj stari plam
Ref. Ako te sretnem samo suti samo suti, suti moj djecace plavi i nek' tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava
Suti, samo suti suti moj djecace plavi i nek' tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava
Dugo, vec dugo pamtim te samo kao djacki grijeh dugo, vec dugo ne znam dal' su draze bile suze ili smijeh
Dugo, vec dugo zaborav te skriva i dodir tvoj je stran al' susret bi novi probudio u meni onaj stari plam
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:21 | |
| Svakoga dana
Ponekad na tebe mislim gdje si, s'kim si, sto sad radis pa se ista zelja vraca da me zagrlis
Tad na krivom mjestu sidjem ulicu ti zaobidjem jer se ista zelja vrati da me poljubis
Ref. Svakoga dana sve vise i vise se bojim jer svakoga dana si ti u mislima mojim svakoga dana sve vise i vise se bojim jer svakoga dana sve vise i vise te volim
Ima dana sveg' se sjetim al' ne mogu da se svetim jer se ista zelja vraca da te zagrlim
Ima dana kad se ne dam ipak stare slike gledam pa se ista zelja vrati da te poljubim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:21 | |
| Tako je malo rijeci palo
Ref. Tako je malo rijeci palo al' nije mi stalo, al' nije mi stalo jer sutnjom se moze izreci vise iskrenije puno, njeznije, tise
Tako je malo rijeci palo al' nije mi stalo, nije mi stalo jer nisu rijeci one sto se pamte jer nisu rijeci one sto traju kad jednom nadjes se na kraju rijeci se prve zaboravljaju
Ref.
Kad jednom nadjes se na kraju rijeci se prve zaboravljaju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:22 | |
| Tonka
Jedno pored drugog disemo u tami a jesmo li skupa i da li smo sami
Ti si negdje drugdje ja te samo pratim na prstima onda u svoj san se vratim
Tonka gdje si sada dok ti ljubim rame jesi li jos budna, da li mislis na me
Tonka reci cvrcak Tonka reci more brzo nesto reci da ne bude gore
Sve su bitke dosad izgubljene trajno dobijmo bar ovu to bi bilo sjajno
U mraku se zari jedna cigareta kao svjetionik na pocetku svijeta
Sebicna ne budi sve moje, sve moje ne kradi mi jastuk jastuk je za dvoje
Tonka budi ista budi takva cudna samo budi blizu i jos malo budna
Tonka reci cvrcak Tonka reci more brzo nesto reci da ne bude gore
Pogledaj po zidu igraju se sjene Tonka dodji blize privij se uz mene | |
| | | mobile VIP član
| Tuzna stvar
Bio mu je najbolji mu prijatelj zajedno su mogli oni srusiti svijet a puc'o u ledja mu drug njegov drug, kako tuzno
Nikad vise najbolji mu prijatelj nikad vise nece moci prijatelj doc' u oci mu pogledat moc' njegov drug, kako tuzna stvar
Ref. 2x Bila mu je ona sve na svijetu nikad tako nije volio prodao ga prijatelj za samo jednu noc kako tuzna stvar
Bila mu je ona sve na svijetu nikad tako nije volio prodao se prijatelj za samo jednu noc kako tuzna stvar, kakav ruzan san | |
| | | mobile VIP član
| Tvoje plave kose
Tvoje plave kose jos mi mira nedaju tvoje oci kao da me gledaju
Cinilo se da svemu je kraj sjecati se niceg necu mirno cu sam bez tebe u raj nekog drugog voljet cu
Mislio sam da lakse ce bit kad zaboravim al' nas veze neka nit kada oci zatvorim
Ref. Tvoje plave kose jos mi mira ne daju tvoje noge bose mojom dusom hodaju
Tvoje plave kose jos mi mira ne daju tvoje plave oci kao da me gledaju
Cinilo se da svemu je kraj sve je manje dobrih ljudi tesko se nade u ocima sjaj da te jutrom probudi
Mislio sam da lakse ce bit kad zaboravim al' nas veze neka nit kada oci zatvorim
Ref.
Kao da me gledaju | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:23 | |
| Valentino i Renato
Ref. Valentino i Renato cokolada i kakao tako slatka su mi oba al' odabrat' ne znam koga
Valentino i Renato cokolada i kakao i da netko drugi bira odabrat' opet ne bi znao
Malena, ja nemam puno da ti dam ali od njega vise te volim, vjeruj mi, znam voljena, ja bih za tebe dao sve samo daj njemu reci jednom zauvijek ne
Samo ti pozeli bilo sto ja cu ti stvoriti i to skinuti zvijezde s neba sve jer volim te
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Vise mi nista ne znacis
Sta me briga gdje si sada ti ja te vise necu traziti sta me briga dal' ces nazvati jer ja te vise necu cekati
Ma sta me briga gdje si cjelu noc ne moras mi nikad vise doc' sta me briga ako lazes sve i onako sad svejedno je
Ref. Briga me koga sad svlacis vise mi nista ne znacis ti | |
| | | mobile VIP član
| Za dobra stara vremena
Bilo je osam, na trgu cvijeca ja sam te cekao na kraju price kada si rekla, mi necemo vise odmahnuh rukom, ma sto me se tice
Al' ne bi' ni Bogu priznao tada sve je moje u vodu palo sad mirno kazem, lagati necu onoga dana i vrijeme je stalo
Ref. Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra dobra stara vremena
Stvarno sam htio, vidjeti te opet sa istim smijehom, na usnama tvojim pricaj o kisi, o bilo cemu ne pricaj o sebi, jos toga se bojim
Neka sam proklet ako i danas postoji nacin, da objasnim sebe ne zelim nikog, i sve mi se cini da citav sam zivot volio tebe
Ref.
Ma, bas je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra dobra stara vremena | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:24 | |
| Zbogom
Sad kad volis njenu kosu i kad ljubis oci njene istim putem ne vodi je tamo gdje smo ljubav ispod vode kao blago pomno skrili samo mi za mjesto znamo
A ja moram nakon svega sto me vezalo uz tebe reci samo hladno zbogom jer ne poznajem rijeci blaze a da isto to se kaze sad kad rastajem se s tobom
Ref. 2x Zbogom, zbogom, zbogom za nas nade nema ostaju nam samo sjecanja i suze rijecima grubim, olako recenim zadnje djecije snove ti mi, ti mi uze | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:24 | |
| Znam
Ma sjedi jos tren i bez nas ce svanuti zagrli me i onda mozes krenuti bar sjedi jos tren ovo ti moram kazati ne krivim te i ja te necu mrziti jer nebo sve vidi, sve zna i mozda ces jednom ko ja nekom reci
Ref. Znam i ti mi odlazis znam ni ti me ne volis nema tu budimo samo dobri drugovi nema toga nakon ljubavi
Ma sjedi jos tren nista ti necu traziti i neboj se, ne vise ti necu smetati al' sjedi jos tren ovo ti moram kazati ne krivim te i ja te necu mrziti jer nebo sve vidi, sve zna i mozda ces jednom ko ja nekom reci
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:25 | |
| Zovem te
Subotom svadbe dolaze djevojke u bjelom prolaze sama sam na uglu ja stajala al nisam te zbog toga ja nazvala
Nista se strasno meni nije desilo nije mi ni mangup iz tvog kvarta prijetio nije mrak i sto bi se bojala ne, nisam te zbog toga ja nazvala
Ref. Ja zovem te da ti kazem da te volim da jos si uvijek moj da mislim na tebe ja
Ja zovem te da ti kazem da te zelim da jos si uvijek ti u mislima mojim
Nista se strasno meni nije desilo stari film i sve me je na tebe sjetilo hiljadu stavri bi pitala al nisam te zbog toga ja nazvala
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi fosili | |
| |
| | | | Novi fosili | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 211 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 211 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|