|
| Novi fosili | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Novi fosili 01.05.11 15:50 | |
| Ako se rastanemo
Ne govorim s'tobom i nista nije kao prije cija to pisma citas tisina, samo tisina lije
Hej, pogledaj me u oci sto covjek moze da proguta ima li snage za jos pet minuta ili smo stigli do kraja, do kraja puta
Ref. Ako se rastanemo onako posteno i sami sto cemo rjeci susjedima, postaru i tvojoj mami
Jer ako se rastanemo nece se srusiti svijet docice novi stanari u Mose Pijade trispet
Ne govorim s'tobom drugacija si, nisi ista izgubili smo nepovratno djetelinu s'cetri lista
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:51 | |
| Bilo je prelijepo
Hladne mokre ulice svaki korak sakriju gdje su tvoji poljupci da me cijelu pokriju
Ja sam tako sama jos prazno gledam izloge zasto placem ne pitaj imam svoje razloge
Ref. I Sve je bilo prelijepo da bi dugo trajalo ovo malo ljubavi skupo nas je stajalo
Sve je bilo prelijepo da bi dugo trajalo puno toga bilo je a nista nije ostalo nista nije ostalo
Puno ljudi prolazi nema tvoga pogleda nitko nije kao ti sve mi tako izgleda
Prazan stan je bez tebe cuva tvoje mirise nece doci, vjeruj mi srce moje smiri se
Ref. II Ako nekom puno das poslije ces se kajati ne znas kako tesko je protiv vjetra stajati
Ako nekom puno das puno ces izgubiti nekad nije dovoljno nekog stvarno ljubiti nekog stvarno ljubiti
Nekog stvarno voljeti | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:51 | |
| Bilo mi je prvi put
Bilo je nebo na tvome celu u srcu zdjela vruceg mlijeka bili smo djeca koja se vole i koja ne znaju sto ih ceka
Bilo je svile u tvome oku i ne daj nikom da to uzme bilo je sijeno i karamele kad su se takle nase usne
Ref. 2x Bilo mi je prvi put samo jednom prva zora svice najljepse su ciste i nespretne ruke prve suze vrijede drugo su price
Bilo je pravo, zrelo voce u tvojoj ruci zlatne niti bilo je sve sto sada nemam sto vise nikad nece biti
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:52 | |
| Cujes li me, je l' ti drago
Duge dane, duge noci sve jeseni i sve zime samo tvoje ime zovem cujes li me, cujes li me
Tebe sanjam ispocetka radi tebe trazim rime samo tvoje ime zovem cujes li me, cujes li me
Ref. Cujes li me, je l' ti drago sto me mucis, sto te nema ovdje oluja se strasna sprema sto me mucis, sto te nema cujes li me, je l' ti drago
Cujes li me, je l' ti drago sto mi tvoja ljubav treba poput sunca, poput neba sto mi tvoja ljubav treba cujes li me, je l' ti drago
Nepovratno vrijeme bjezi pokrit ce me ove plime dok ja tvoje ime zovem cujes li me, cujes li me
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:53 | |
| Da te ne volim
Ref. 2x Da te ne volim bilo bi mi lako bilo bi mi lako da te ne volim, aha
Tvoj dan je danas i opet tajno zelim da te samo malo malo manje volim
I da nista se ne desi kad mi okrenes ledja da te zaboravim lako i da ne brinem gdje si
Tvoj dan je danas i opet tajno zelim da te samo malo malo manje volim, ja
Ref. 2x
Jer tad tvoje rijeci ne bi bile vazne i do moga srca ne bi mogle doci
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:53 | |
| Dijete srece
Ja sam dijete srece i ne postojim ne voli me, ne vrijedi uvijek odlazim
Ja sam dijete srece nasmijani vrag uspjeti ti nece mada si mi drag
Ne kuni se, ne placi ne reci da si moj svi drugi bit ce jaci cuvaj ponos svoj
Kocija ce doci princ ne postoji i godine ce proci ostajes mi ti
Nekom se moram vratiti
Ref. Doci cu jednom doci cu ulicom tvojom proci cu djecak ce biti isti k'o ti on bit ce samo moj tvoj i moj | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:54 | |
| Diridonda
Mirisno ljeto je bilo i sol u tvojoj kosi sjecanje zivo i sad me u one dane nosi
Mlada si bila i ja sam bio mlad radosti nasoj se smijesio sav grad i ovoj pjesmici maloj sto pjevali smo tad
Ref. 2x Diri, diri, din, di, diri, din, donda ukrast cu te, znaj, moja mala bjonda diri, diri, din, di, diri, din, donda voljet cu te ja, moja mala bjonda
Zanosno ljeto je bilo i ljubav medju nama rado se sjetim i sada svih onih vedrih dana
Negdje duboko u srcu svom sam ja sakrio to sunce iz najljepseg sna i ovu pjesmicu malu sto pjevam je i sad
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:54 | |
| Djeca ljubavi
Prvi put ti kazem da da se bojim svitanja i da nemam odgovor na sva tvoja pitanja
Uvijek sam te cuvala i od ljudi i od zla a sad meni trebas ti trebas kao nikada
Ref. Spavaj tu, tu kraj mene na mom jastuku nemir puni moje vene kada nisi tu
Mirno teku, teku rijeke rijeke ljubavi zasto ne bi svi bili kao mi djeca ljubavi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:55 | |
| Dobre djevojke
Budi dobra ti, nemoj gradom lutati mini ne nosi, lete strasni savjeti ma, budi dobra ti, nocu se ne izlazi i ne ne sljedite, to su lose djevojke
Budi dobra ti, nemoj se zaljubiti nemoj ljubiti pamet ces izgubiti ma, budi dobra ti, to mi uvijek kazu svi i nemoj lagati, lose ces zavrsiti
Ref. 2x dobre djevojke one idu u raj bas sve lose djevojke idu kud god zazele
Budi dobra ti, rano kuci dolazi i ne neslusajte, to su lose djevojke a te lose sve, moje prijateljice nisu lose ne, sve su dobre djevojke
Ref. 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dunjo mirisna
Na Badnju noc ko uvijek cu ti doc da ne budes mi sama da okitimo bor i reci ces jos cuvam stvari sve i mornarsko odjelo i prve cipele u tvome narucju dijete bit cu ja dunjo mirisna
Ref. Godine idu lete ko minute i slike lako zute dunjo mirisna godine idu i djeca vec su ljudi jer vrijeme svima sudi dunjo mirisna
Na Badnju noc ko uvijek cu ti doc da ne budes mi sama da okitimo bor u tvome narucju dijete bit cu ja dunjo mirisna
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| E da si barem nocas ovdje
Obuci cu nocas haljinu sto volis dignuti kosu, upalit cu svijece i lijepa si, cujem kako govoris a niko me nocas vidjeti nece
Smijesno, al' tvoj cu staviti miris u dvije cu case nasuti pice i ako u ponoc na sekund zazmiris moje te misli moraju stici
Ref. E da si barem nocas ovdje da mi se mozes vratiti e da si barem nocas ovdje mogla bih s tobom umrijeti
Bilo bi dobro da si ovdje da mi se mozes vratiti jer jos si tu pod mojom kozom venama mojim plovis ti
Bojim se svakog koraka sto cujem u mozgu se nesto samo presijece i smijesno je cuti zalud kako psujem jer nista te nocas vratiti nece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:56 | |
| E, moj Sasa
Ref. E, moj Sasa gdje je sada ljubav nasa reci Sasa, znas li gdje je ljubav nasa i da li pamtis zadnje ljeto srcu mom jos tako sveto e, moj Sasa
Ti imas stan i krasnog klinca posao stalan i kucnog mezimca sretan brak i dobar glas al' nemas vise nas
Ti imas auto i krug prijatelja omiljen hobi i sitna veselja godine mlade i vitak stas al nemas vise nas
Ref.
E, moj Sasa gdje je sada ljubav nasa reci Sasa, znas li gdje je ljubav nasa ti zivot grabis a za mene ostale tek su uspomene, e, moj Sasa
Ti imas skijanje i honorare vremena malo za slike stare i televizor kao spas al nemas vise nas
Ref.
E, moj Sasa gdje je sada ljubav nasa reci Sasa, znas li gdje je ljubav nasa ti zivot grabis a za mene ostale tek su uspomene, e, moj Sasa | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:56 | |
| Hocu li znati
Hocu li znati, hocu li tvoju ljubav zauvijek sacuvati kad se noci bezbrojne zaredaju oh, hocu li
Hocu li znati, hocu li biti osmijeh u tvojoj radosti topla ruka u tvojim patnjama oh, hocu li, oh, hocu li
Ref. 4x Ljubavi moja hocu li biti zena ja kakvu bi zeljela tebi
Hocu li znati, hocu li ici putem bez cilja sigurnog i ne prestat' u tebe vjerovati oh, hocu li
Hocu li znati, hocu li kad se kosa zabijeli od godina sretna tiho uz tebe stariti oh, hocu li, oh, hocu li
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:57 | |
| Ispod mjeseca boje tresanja
Kad prodje sve i lude godine kad dodje noc pod prozore pogledaj nebo milion zelja sja
Kad dodjes sam do kraja ulice kad stane sve i tuzno je pogledaj nebo milion zelja sja
Ref. Ispod mjeseca boje tresanja ko te ljubi sad kao nekad ja ispod mjeseca boje tresanja ko te ljubi sad kao nekad ja
Kad prodje sve i lude godine kad dodje noc pod prozore pogledaj nebo milion zelja sja
Kad dodjes sam do kraja ulice kad stane sve i tuzno je pogledaj nebo milion zelja sja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:57 | |
| Ja sam za ples
I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je
U nekom bistrou kod nas na moru ja pila sam sok a, tamo za barom u dzuboksu starom su svirali rock odjednom se stvori, ja cujem govori this is okay, this is okay pogled mi sretne i kaze mi hej
Ref. Cujem nesto kao do you wanna dance mislim da me pita da li sam za ples I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je
U nekom bistrou kod nas na moru ja pila sam soka dolje na plazi su momci na gazi svirali rock i opet se stvori, ja cujem govori this is okay, this is okay pogled mi sretne i kaze mi hej
Ref. 2x
I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je I wanna dance | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:58 | |
| Jedna dusa
Ljubi nju i ne vracaj se meni, ljubi nju i budi covjek zeni, nije ona kriva sto te voli, a nisam ni ja kriva sto me boli
Ref. Mi smo jedna dusa bili, mi smo isto vino pili, sad mi oprosti sto ja ne mogu zaboravit' one dane, nevene i jorgovane hej, i ono ljeto, zadnje, al' sveto | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:58 | |
| Jesen je
Ref. Jesen je kada ruze venu a tuga je kad covjek ostavlja zenu svoju voljenu zima je kad na polju snjezi a hladno je kad srce od srca bjezi
Idi i pretvori me u kamen neka cvijece raste pored mene idi i ukradi srecu, nasu srecu idi, ja te pratit' necu, idi, ja te pratit' necu
Ref.
Idi i pretvori me u kamen neka cvijece raste pored mene idi i ukradi srecu, nasu srecu idi, ja te pratit' necu
Jesen je kada ruze venu a tuga je kad covjek ostavlja zenu svoju voljenu zima je kad na polju snjezi a hladno je kad srce od srca bjezi kojega voli
Ref.
Idi i pretvori me u kamen (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 15:59 | |
| Jos te volim
Hej da mi je znati gdje si sad dala bih sve na svijetu, zlato moje sve nebeske suze padaju u svakoj kapi vidim oci tvoje
Ne, nikad neces saznati sto osjecam dok slusam nase ploce a tu u meni ima prkosa za sto pedeset godina samoce ti nisi moj, ne, vise nisi moj
Ref. A jos te volim, volim ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:00 | |
| Kad budemo ja i ti
Ako ti dozvolim da me sad poljubis nesto mi obecaj da me ne izgubis
Ako budem bolesna i vruca 39 hoces li mi donjeti topli caj u krevet hoces li me cuvati i biti pored mene a ne negdje ljubiti neke druge zene,priznaj mi
Ref. 2x Hoces li me maziti hoces li me paziti hoces li me voljeti kad budemo ja i ti 63
Hoces li se sjetiti uvijek kupit cvijeca bez obzira na to koliko torta ima svijeca ako jednom budem ja debela i stara hoces li me zvati ti sreco moja mala, priznaj mi
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:00 | |
| Kad godine prodju
Kad godine prodju i ne bude vise ljubavi ni mrznje da veze nas i dijeli ponovni ce susret da nas razveseli
I doc' cemo tada ko znanci stari prosetati gradom, pogledom cu, znam vec neku sijedu vlas ti potraziti kradom
Ref. I cijelo popodne sred kavane snene prebirat cu s tobom stare uspomene sjecat cu se tebe, sjecat ces se mene
Al' vec sada znadem, to ispast ce jadno jer na prosle boli i radosti prosle srce bit ce hladno, srce bit ce hladno | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:01 | |
| Kad vas molim
Nemojte vezu prekidati tesko se dobija broj znam da sad spava, da se budi u pet sve to znam, pa bio je moj
Al' nemojte vezu prekidati imam jos dinar il' dva znam da je glupo, da sam dosadna vec sve to znam, al' trebam ga ja
Ref. Kad vas molim znam da je odavno sve iza nas kad vas molim samo jednom da cujem mu glas
Kad vas molim dugo sam cekala red imam jos samo dinar il' dva znam da je kasno, al' zovite ga kad vas molim | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:01 | |
| Kazi mi, mama
Svi dani, jutra i noci prazni su kao moj stan imati nekog kraj sebe to je moj san, moj davni san
Pitanje kojim k'o dijete majci ja otkrih svoj jad jos uvijek u srcu mi zivi gori i sad, boli i sad
Ref. 2x Kazi mi, kazi, mama zasto sam ja sama a Zlatka sa drugog kata ima sestru i dva brata
Ref. 6x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:02 | |
| Kljuc je ispod otiraca
U pocetku sve je tako sjajno traje ljubav jaka, jaca volimo se dugo tajno s kljuèem ispod otiraca
Traje prica neobicna, skliska s mirisama koromaca srca budu manje bliska kljuc je ispod otiraca
Ide vrijeme, ljubav drobi poput tvrdog otpiraca svasta zbiva se u sobi kljuc je ispod otiraca
Dani teski, noci duge skupa ispod pokrivaca sanjamo opet snove druge s kjlucem ispod otiraca
Sto je s tobom, sto te opet nema znas li da sam od svega jaca slutim da se nesto sprema kljuc je ispod otiraca
Ne znam kad cu i dal cu doci kuci ali imas voca i kolaca jastuci su cisti, vruci kljuc je ispod otiraca
Nemoj pravit vise scene ne kuni se i bez placa ne racunaj sad na mene kljuc je ispod otiraca
Ono staro sad ne vazi a u srcu raste draca ne zovi me i ne trazi kljuc je ispod otiraca
Ref. I na kraju sve je opet sjajno ljubav je od sveg jaca nova prica pocne tajno s kljucem ispod otiraca | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:02 | |
| Kosulja plava
U najdaljem kutu moje sobe uvjek me srce tiho zazebe kad u moru cudnih stvari nadjem jedan dio tebe
U najdaljem kutu moje sobe mjesam san i mjesam javu cuvam jednu kosulju tvoju najdrazu kosulju plavu
Ref. Tvoja kosulja plava nek' me sjeti, nek' mirise kosulja plava nek' umjesto tebe dise
Sad kad te nema neka uz mene spava jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava
Ona cuva sne i rjeci ljeto, zimu, sva ona jutra traje, traje u tom kutu kao jucer, kao sutra
Ponekad dugo, dugo je ljubim ponekad cvrsto, cvrsto je stisnem mjesto tebe, umjesto tebe ponekad samo, samo vrisnem
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:03 | |
| Kraj ljubavi
Ne, ne volim kad ljubav nestaje u vrevi prepunog perona u zadnjem stisku drhtavih ruku kroz spusten prozor vagona
Ne, ne volim suze u trenutku kad vlak se vec pomalo mice i sve one rijeci neizrecene i sve nedovrsene price
Ref. Al' uvijek dodje kraj zakletve lude i poneko pismo jednom se mozda sretnemo opet k'o da nikad se k'o da nikad se sreli nismo
Zato ostani nemoj me pratiti i ne masi s prepunog perona a ja cu vec ljubav isplakat' svoju u kutu nekog vagona
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi fosili | |
| |
| | | | Novi fosili | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 249 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 249 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|