|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:04 | |
| Lastavice mala
Lastavice mala k'o san je ljeto proslo i rastanak se blizi nas
Lastavice mala od mene ti se dijelis daj reci sto mi ostavljas
Ostavi mi oka dva da ih njezno ljubim ja u samoci mojoj da me tjese prije sna
Ref. Ja ne dam crna oka dva ja ne dam da ih ljubis ti jer svoje crne oci vec drugom ja sam dala i k njemu sada letim to srce puno zna
Ja ne dam crna oka dva ja ne dam da ih ljubis ti nek ostane ti igra sa toplog plavog zala u sjecanju k'o slika da tjesi prije sna
Lastavice mala kad budes ti daleko ja bit cu tuzan, dobro znas
Lastavice mala k'o zalog nase srece daj reci sto mi ostavljas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav koja nema kraj
Sve na svijetu dao bih ti ja svog zivota deset godina suze svijeta ukrao bih ja da ne bi ti nikad plakala
Ja bih tebe cuvala od zla mjesto tebe ja bih plakala da mi nebo dva zivota da za tebe bi ih cuvala
Zauvijek u dobru i zlu bit cu tu tebe da cuvam, cuvam
Ref. Ljubav vjecno veze nas ljubav koja nema kraj kada dodje sijedi sjaj otici cu s tobom, znaj
Da mi nebo dva zivota da bilo bi mi malo vremena da te kazem koliko volim ja jer moja je ljubav najveca
Zauvijek u dobru i zlu bit cu tu tebe da cuvam, cuvam
Ref.
Ljubav koja nema kraj | |
| | | mobile VIP član
| Majcine oci
I kad su daleko, one su blizu od smijeha i od suza tkane majcine oci, majcine oci cuvaju tvoje bezbrizne dane
Sve radosti slave, sve utjehe znaju i sve brige brinu majcine oci, majcine oci sve svoje daju kcerci i sinu
Ref. Majcine oci sve radosti slave majcine oci sve utjehe znaju majcine oci sve brige brinu sve svoje daju kcerci i sinu
I kad su daleko, one su blizu od smijeha i od suza tkane majcine oci, majcine oci cuvaju tvoje bezbrizne dane
Ref. 2x
Sve svoje daju kcerci i sinu | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:05 | |
| Marina iz moje ulice
Ref. Imala je osmjeh s dvije jamice Marina iz moje ulice sanjala je nebo, zlatne livade Marina iz moje ulice
Usnula je san jednom doc ce dan kad dirnuti ce zvijezde rukama Lucy in the sky, s dijamantima svijet bez suza i bez ratova
Ref.
Kupila je kartu za samo jedan smjer putem bijelog pakla posla je dosla je do zvijezda to nije bio san samo jedan mladi zivot izbrisan
Bijeli lovac ciste duse kupuje koju takne ona k nebu putuje bijeli lovac s crnim vragom trguje gdje je sad, gdje je sad Marina iz nase ulice
Ref.
Kupila je kartu za samo jedan smjer putem bijelog pakla posla je dosla je do zvijezda to nije bio san samo jedan mladi zivot izbrisan
Bijeli lovac ciste duse kupuje koju takne ona k nebu putuje bijeli lovac s crnim vragom trguje gdje je sad, gdje je sad
Bijeli lovac ciste duse kupuje koju takne ona k nebu putuje bijeli lovac s crnim vragom trguje gdje je sad, gdje je sad gdje je sad Marina | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:05 | |
| Mario
Mozda bi opet mogli mi bilo bi bolje sada odjednom jasno mi je sve bila sam premlada
Ponekad bude me iz sna neki tudji koraci otvaram vrata, ne, nisi to ti kasni prolaznik
Mozda bi opet mogli mi kada ti bi znao zbog svega onog ranije koliko mi je zao
Mozda bi opet mogli mi na prozor ptice dozvati i uz smijeh, i uz grijeh sve preboljeti
Ref. O, Mario, moj Mario, kise su stale ko da su znale da trebam te o, Mario, moj Mario, ima jos snage ima jos nade za nas | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:06 | |
| Milena
Rano jutro, pola sest svakog dana putuje, moja Milena mirise na jabuke zivi k'o podstanar moja Milena
Oci su joj pune sna kako li se preziva, moja Milena ruke ne pokazuje kaze da dobro je, moja Milena
Ref. Milena generacijo moja da smo se ranije sreli Milena generacijo moja toliko toga nas djeli
Milena generacijo moja ko nam je ukralo dusu Milena generacijo moja je smo li previse hteli Milena generacijo, Milena generacijo | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:06 | |
| Moj prijatelj Anu ljubi
Moj prijatelj vise ne uci p jasno je nesto ga muci ponasa se ludo utakmice ne gleda vise i poceo je pjesme da pise izgleda mi zbunjen
Moj prijatelj je Aninu sliku sakrio u novcaniku da mu bude blizu promjenio je i frizuru sad pazi na svoju figuru ne, to nije on
I sve mi se cini i sve mi se cini (2x)
Ref. O, moj prijatelj Anu ljubi o, moj prijatelj pamet gubi i stvarno se na njemu vidi a on se zbog toga stidi
O, on ljubi Anu on ljubi Anu, on ljubi Anu
Moj prijatelj je Aninu sliku sakrio u novcaniku da mu bude blizu promjenio je i frizuru sad pazi na svoju figuru ne, to nije on
I sve mi se cini i sve mi se cini (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:07 | |
| Najdraze moje
Ako te izgubim, najdraze moje utopit ce se zvijezde u valima tuge ako te izgubim, ako jednom odes nikada vise ljubavi druge, najdraze moje
Ako te izgubim jednoga dana ugasnuti ce sunce i nastat ce tama da ne vidi nitko, ni ptice, ni ljudi kad odem zauvijek kad zauvijek odem, najdraze moje
Ref. Najdraze moje, najdraze moje, najdraze moje nikada vise ljubavi nove, najdraze moje tama ce odnijet sve zelje i snove, najdraze moje nikada vise ljubavi nove, najdraze moje o, najdraze moje | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:07 | |
| Ne plasi se Ovaj tekst je pregledan 2 805 puta
Tako zelim da ti pjevam pjesmu posve tiho, njezno zanesena postelju ti prostirem pod suncem kao prava zaljubljena zena
Cesto sama i prazna se vracam pa pomislim to je zadnje vece a vec sutra ponovo te trazim jer sigurno ne postoji trece
Ref. Ne plasi se jer dugo se znamo kao ptice osjecamo jutra i ne vrijedi da opet me pitas da li cu te prepoznati sutra
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:08 | |
| Nebeske kocije
Ni Bog ne prasta sve i prstom kazuje ko dalje ne moze i koga odnose nebeske kocije ja molim za tebe sa neba andjele da ne dolaze, da zaustave nebeske kocije
Ref. Ako treba ja cu poci mjesto tebe ove noci da te spasim, da te sacuvam i do Boga, i do neba i jos vise ako treba samo da te meni ostave nebeske kocije | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:09 | |
| Neka vali gingolaju svoje barke
Upeklo je ludo sunce svaku dracu, svaku valu tamo di san luta cesto vidija san sesnu malu
Zakucalo srce moje uzavrilo sve u meni pustija san da me nosi ritam pisme, pamet luda
Ref. 2x Neka vali gingolaju svoje barke neka juga i bonace sniju sa nje more donosi plamen ljubavi ko li gori osim srca tvog i mog tvog i mog
Zakucala srca nasa uzavrilo sve u nama zaplele se strane svita i uzegla samo nada
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:09 | |
| Nemas vise vremena za mene
Dani bjeze, prestali smo rasti vrisak vlaka u noci me prene ti imas svoje ljubavi i strasti nemas vise vremena za mene
Srce traje i pomalo steze zivot pljuska poput morske pjene znam da jedna tanka nit nas veze mada nemas vremena za mene
Dok ja ljubim tebe, ljubim nekog tako pocne i tako to krene uvijek blizu pa ipak daleko zasto nemas vremena za mene
Nista ne znam sto sam htjela znati sve sto zelim sad su samo sjene to sto trazim nece da se vrati jer ti nemas vremena za mene | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:10 | |
| Neveni zuti, zuti
Niz prozore vecer kaplje cekam te i ove noci znas da prijatelja nema i da nitko nece doci
A u onoj modroj vazi tvome daru s putovanja jedan strucak, dva tri cvijeta sa mnom ceka, sa mnom sanja
Neveni zuti, zuti koje nosio si meni kad smo bili zagrljeni kad smo bili zaneseni
Neveni zuti, zuti sad su sneni, prevareni umorni su, uveli su kao ljubav ta u meni
Na radiu zadnje vijesti samo ovdje svjetlo gori ja sam kao zadnji putnik sto se jedva sa snom bori
Ne volim ja nista vise ni tebe ni privid srece kada dodjes ako odes nemoj vise nosit' cvijece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:10 | |
| Nije istina
Hej, nije istina da sam bila s' njim i da te ne volim
Hej, nije istina ne gledaj na sat, samo ostani nema sretne ljubavi
Hej, nije istina jedno srce zna da si jedini
Hej, nije istina nisam bila s njim, sve zaboravi nema sretne ljubavi
Ref. Ni ti, ni ja necemo znati nikada zasto se kaze, molim te, volim te | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:11 | |
| Nikad vise staro vino
Jos je uvijek sunce blago jos su uvijek noci meke jos je drago sto je drago jos se cuju prave jeke, jos uvijek
Tvoja ruka moju trazi mada imam kose sijede nema prevara ni lazi rijeci, srca dalje vrijede jos uvijek
Ali ipak nesto gusi cijelo vrijeme, dugo vrijeme nesto tesko je na dusi neki kamen, neko breme
Ref. Nikad vise staro vino nikad vise nece sjati nikad vise srce moje nece moci, nece znati
Stare pjesme da mi vrati da mi vrati drage ljude nikad vise, nikad isto ona jutra da nas bude
Jos je uvijek ljubav prava jos su uvijek tijela blizu jos su isti san i java stare strepnje uvijek grizu, zauvijek | |
| | | mobile VIP član
| Nikog nema da mu kazem
Sva mi se dusa zatalasa od tvog glasa zatreperih kao breza od rijeci njeznih, rijeci vrelih
I kad napuste tvoje ruke daleke slusalicu telefona odzvanjat ce u srcu rijeci poput jeke
Ref. 2x I nikog nema da mu kazem da ne mogu, ne mogu vise dane samoce da tkam i nikog nema jer nema tebe a tako mnogo, tako mnogo bih mogla da ti dam | |
| | | mobile VIP član
| Nocas umiru stare ljubavi
Ako ti kazem da te volim jos hoce li andjeli znati naci tvoj put ako te zagrlim njezno, najnjeznije hoce li ptice krenuti na moj znak
Ref. Nocas umiru stare ljubavi suti slomljeno srce, sutimo i mi osjecas li me, osjecas li kako boli nocas umiru stare ljubavi
Ako ti kazem da te volim jos hoce li andjeli znati naci tvoj put ako te poljubim tiho, tiho ko san hoces li ostati sa mnom jos jedan dan
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:12 | |
| Obrisi suze generacijo
Ni slutila nisam da cu te sresti u ovom gradu, na ovoj cesti ni slutila nisam da opet bi htio biti mi ono sto nekad si bio
Ni slutila nisam da u toj noci prepoznati mogu najdraze oci ni slutila nisam da jos te volim jedina dusa koja te voli
Ref. Obrisi suze generacijo neka sve bude ko nekad, ko prije obrisi suze generacijo niko ih vidio nije
Obrisi suze generacijo neka sve bude ko nekad, ko prije obrisi suze generacijo prva se tajna krije | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:12 | |
| Pazi da ne nazebes
Idi sad, ponesi sve sto zazelis pokupi fotografije idi sad, obuci demper, hladno je i pazi da ne nazebes
Idi sad jer srce je tamno jezero idi sad, cujes li, jesen dolazi idi sad, povuci vrata za sobom i pazi da ne nazebes
Ponesi svoje stvari sve al' ostavi cipele one stare, najdraze pa jednom zbog njih vrati se i pazi da ne nazebes
Idi sad, napusti sve i odlazi idi sad, sada suze padaju idi sad, jos malo pa zima ce i pazi da ne nazebes | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:13 | |
| Plava kosulja
U najdaljem kutu moje sobe uvijek me srce tiho zazebe kada u moru cudnih stvari nadjem jedan dio tebe
U najdaljem kutu moje sobe mjesam san i mjesam javu cuvam jednu kosulju tvoju najdrazu kosulju plavu
Ref. Tvoja kosulja plava nek' me sjeti, nek' mirise kosulja plava nek' umjesto tebe dise sad kad te nema neka uz mene spava jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava
Ona cuva sne i rijeci ljeto, zimu, sva ona jutra traje, traje u tom kutu kao jucer, kao sutra
Ponekad dugo, dugo je ljubim ponekad cvrsto, cvrsto je stisnem mjesto tebe, umjesto tebe ponekad samo, samo vrisnem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:13 | |
| Poslije svega
Prijatelji dolaze na vrijeme i vec su upaljene svijece darovi se dijele prava slika srece
I noc se ova, silvestarska trosi uz poljupce i kolace i mnogo lijepih zelja a mozda se nekom place
Ref. Kad odu svi, kad ostanemo sami u nasoj sobi, sami ja i ti kad odu svi, u praznickoj tami bez nade i snova, ostat' cemo mi
I ti ces reci ti ces samo, hladno reci sretna Nova, sretna Nova
Dimnjacar zadnji ide niz cestu jos se piju razna pica jos minuta i ponoc tuce nasoj ljubavi bez, pokrica
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:14 | |
| Pricaj mi o ljubavi
Ako ikada pogledas u nase slike stare zaboravi da su ikad teske rijeci pale priznaj kao i ja da smo bili dvije budale i javi se
Zbog vremena starih mi bi mogli popit' kavu kao nekad mogli bi prosetati uz Savu zagrlit' me mozes bas onako kao nekad i ljubiti
Ref. Pricaj mi o ljubavi digni me do neba jos jednom da osjetim da me neko treba
Pricaj mi o ljubavi koja se ne vara jos me jednom potsjeti na vremena stara
Jednom kad ti dosade nedovrsene price kad u glavi neki glas ti tvoje ime vice jednom kada ne znas sto bi sam sa sobom ti javi se
Ponekad bi mogli svratit' do starog samuna prasinu bi mogli skinit' sa starih albuma mogli bi se zagrlit' onako kao nekad i plesati
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Prijatelji zauvjek
Uvjek cu mislit' na nas i one dane ljubavi zadnji nam pobjeg'o bas al' bas nas briga
Korak po korak kroz grad a svaki korak poljupci nikad nismo bili sretniji
Ref. Prijatelji zauvjek ljubavi nas ceka cijeli vijek ma pocetak je tek
Prijatelji zauvjek ljubavi prolaze prijatelj ostaje zauvjek
Znam nece ljubavi jos zora ce sto put svanuti i svaki novi ce dan biti jos bolji
Korak po korak kroz grad prica je ista ljubavna samo u njoj nismo ti i ja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Putuj sretno
Volim te i cemu pricat' to i onako radis sve po svom' ne znas sto ces ni sam pa odkud onda da znam sto cu reci kada jednom odes
Ref. 3x Kada jednom prodje sve putuj mi sretno dok me nema, skupi stvari sve i putuj sretno
Samo jedno ne zaboravi ugasi svjetlo i ostavi kljuceve | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Novi fosili 01.05.11 16:15 | |
| Radije budi mi brat
Radije budi mi brat i zauvjek bit ces mi drag
Ponovo te vidjam uvjek ides sam tvoj sneni pogled budi sjecanja
I sve mi se vraca snjezna lavina sad kad vise nemam nista da ti dam
Ref. Radije budi mi brat i zauvjek bit ces mi drag nemoj pokvariti san radije budi mi brat
Radije budi mi brat i zauvjek bit ces mi drag nemoj pokvariti san i zauvjek bit ces mi drag
Pricas mi price ja te dobro znam ostao si isti hiljadu snova na sat
I sve mi se vraca snjezna lavina sad kad vise nemam nista da ti dam
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi fosili | |
| |
| | | | Novi fosili | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 282 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 282 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|