Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:47 | |
| Samo nemoj ti Ovaj tekst je pregledan 3 715 puta
Ako treba krvi evo moje vene koliko ti treba uzmi je od mene koliko ti treba uzmi je od mene
Ref. Samo nemoj ti drugu ljubiti samo nemoj ti mene varati
Samo nemoj ti drugu ljubiti samo nemoj ti mene razocarati
Ako ti je tesko evo suze moje i sve sto ti treba uzmi, sve je tvoje i sve sto ti treba uzmi, sve je tvoje
Ref.
Ako treba zivot necu da se kajem sto ti niko ne da evo ja ti dajem sto ti niko ne da evo ja ti dajem
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:47 | |
| Sasvim Ovaj tekst je pregledan 2 376 puta
Rana za tobom boli me ludo ne znam da l' zivis sam tuga me ubi i bice cudo da zimu docekam 2x
Sanjam oci, sanjam lice tvoje lice lutalice dragom Bogu zivot nudim samo da se ne probudim
Ref. 2x Sasvim umirem za njim sasvim umirem za njim
Suza po suza nece da stane pitam se gde si ti dokle bez tebe da brojim dane zivot mi prolazi 2x
Sanjam oci, sanjam lice tvoje lice lutalice dragom Bogu zivot nudim samo da se ne probudim
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:48 | |
| Seja Ovaj tekst je pregledan 1 874 puta
Sejo, sejo, sejo pisi mi sto me moja ljubav ostavi
Ref. 2x Ko mu ljubi crne oci i usne rumene da l' ponekad, sejo mila upita za mene
Cesto, sejo, dodje mi u sne a kad ode, sejo, pitam se
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Srecna zena Ovaj tekst je pregledan 1 938 puta
Nisu ovo suze bola to su sada suze srece ja sam sada srecna zena bola vise biti nece
Ref. 2x Ljubav je pesma ljubav je bol ljubav je zivot i moj, i tvoj
Dusa moja tebe voli i tako ce uvek biti kad se voli, nek' se voli to ne treba nikad kriti
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Stani stani zoro Ovaj tekst je pregledan 3 932 puta
Ne zuri se zoro ne donosi dan jos nije kraj mene dragi naspavan
Ref. 2x Stani, stani zoro jos ne moras doc' za ljubav je Bog ostavio noc
Stani, stani jutro ne donosi dan jos dovoljno nije dragi milovan
Ref. 2x
Ne zuri se zoro ne dolazi ti jos hteo bi mene dragi ljubiti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Stari moj Ovaj tekst je pregledan 2 234 puta
Dosadio si meni odavno kravatu me mrzi da ti vezem druge sanjam dok sa tobom spavam stani, od muke zube stezem
Dosadila i tebi ja sam ne zmuri sad kada me ljubis i lazemo se tek radi reda stani, ti sa mnom vreme gubis
Dosadili mi smo jedno drugom, al' se zivi pricace taj, taj ko prezivi dodje, prodje sve, ali jedno nece to jedno stalno u nama krece
Ref. 2x Hej, stari moj, hej, stari moj osta nam jedno samo svega da se samo secamo
Dosadile su meni odavno i te tvoje noci pune pica kad predamnom i pred celim svetom ti probas da glumis mladica
Dosadila i tebi ja sam i napori uzalud mi moji da budem ono sto sam nekad bila da mi ko pre sve dobro stoji | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:49 | |
| Sve je bolje od samoce Ovaj tekst je pregledan 1 969 puta
Nema tol'ko niskih grana na koje bih pala ja kol'ko straha od samoce ima mi u grudima (2x)
Ref. 2x Teska sumnja, zemlja laka zelja mlaka s tvojih saka neka prica ko sta hoce sve je bolje od samoce
Sve da mi je ispod casti ljubav sto lagano mre od vremena ja cu krasti za nas nove godine (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve mi tvoje nedostaje Ovaj tekst je pregledan 6 477 puta
O zeljo mog zivota tebi pripada sva moja lepota
Ref. 2x Samo tvoje ruke znaju sve da daju, sve, sve, sve sta je sa mnom sta je, sta je sve mi tvoje nedostaje sve, sve, sve
O sapuci, sapuci pesmu ljubavi za zivot buduci
Ref. 2x
O zoro moga jutra s tobom putujem u najlepse sutra
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve sam stekla sama Ovaj tekst je pregledan 2 044 puta
Dok smo se nas dvoje tajno voleli drugi se nisu cak ni rodili sad gledam da rastu kao dzinovi mesto nas se druze nasi sinovi
Ref. 2x Kad imam ja dajem kad nemam ja prosim sve sam stekla sama na to se ponosim samo ne znam kako s' bolom starim da se nosim
Ne vidjam te vise skoro nikako ali nasu ljubav ne dam olako ne dam da je skriju ni magle, ni noc al' te nikad necu zvati upomoc
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve za tebe, Srbijo (duet Mira Skoric & Sonja Simic) Ovaj tekst je pregledan 2 259 puta
Preko sedam mora preko sedam gora letela bih ja za tebe i nista mi tesko ne bih bilo moje bih te srce skrilo od oluja i od gromova
Ref. Jer taj zivot je u meni, zivot tvoj kao zenicu te volim oka svog jer ta nevinost na tvome licu dize me sa dna jaca je od svega moja Srbija
Ukrala bih sunce s' neba boje duge kao lavica bdela za tebe svaku tvoju suzu isplakala sve sto imam ja bih dala sve za tebe, moja Srbijo
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:50 | |
| Svi putevi ka tebi vode Ovaj tekst je pregledan 2 714 puta
Dodji sa kocijom i dva konja bela opet bih sa tobom, opet bih sa tobom u bajku htela
Ref. 3x Svi putevi ka tebi vode nema gde da se ode
Budi se kraj mene u zorama belim opet bih sa tobom, opet bih sa tobom da noci delim
Ref. 3x
Dodji mi, dodji, uz prolecne zvuke opet bih sa tobom, opet bih sa tobom da spojim ruke
Ref. 3x | |
|
| |
mobile VIP član
| Svirajte mi onu pesmu Ovaj tekst je pregledan 4 287 puta
Niko nocas nek ne pita sta ja trazim u kafani verujte mi imam razlog srce sto ga ljubav rani
Ref. Svirajte mi onu pesmu od koje mi srce mre cini mi se sad nju voli kao sto je mene pre
Ne boli me sto je sa njom pronasle se duse dve vec me boli sto je voli kao sto je mene pre
Nema nista sad u meni pa ni traga od sramote ne bi bila u kafani da sam srecna moj zivote | |
|
| |
mobile VIP član
| Svoje zelje kupujes Ovaj tekst je pregledan 1 036 puta
Znam, nema te nedelje da me na tebe k'o nekad podseti znam, nema tog dodira da te na sebi k'o nekad osetim
I k'o mama kad za ruku te tuga sa sobom povede ti tada mene seti se
Ref. Svoje zelje kupujes ovu neces kupiti posto nemas dovoljno ni ljubavi, ni para
Do srca dugo putujes ko ce to trpeti gledas gde je povoljno za srecu nemas dara
Znam, nema tog pogleda koji me bez daha dugo ostavlja znam, sta je to pobeda i kako se u samoci proslavlja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:51 | |
| Svoje zelje kupujes Ovaj tekst je pregledan 1 037 puta
Znam, nema te nedelje da me na tebe k'o nekad podseti znam, nema tog dodira da te na sebi k'o nekad osetim
Ref. Svoje zelje kupujes ovu neces kupiti posto nemas dovoljno ni ljubavi, ni para
Do srca dugo putujes ko ce to trpeti gledas gde je povoljno za srecu nemas dara
Znam, nema tog pogleda koji me bez daha dugo ostavlja znam, sta je to pobeda i kako se u samoci proslavlja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:52 | |
| Tajne suze Ovaj tekst je pregledan 3 399 puta
Majko, majko skuvaj kafu da s tobom pricam ja moram ti majko priznati za kim cu suze proliti
Ref. 2x Tajne suze oci liju oci liju ruke kriju te ruke dve u masti grle te
Popi majko sa mnom kafu i pravi mi savet daj prebi li njega voleti a sama, sama ziveti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Telo kao slika Ovaj tekst je pregledan 2 664 puta
Za koga se zoro spremas kad sve moram iz pocetka dragog cekat' da mi dodje od ponedeljka do petka
U subotu kad mi dodje vec ga zelja zamnom prodje ja ga ljubim a on spava od mene ga boli glava
Ref. Da je meni telo ko sa slike bile bi mu oci ovolike ne bi spavao drugu sanjao
Da je meni telo kao njeno sve bi meni bilo dozvoljeno gledo bi me tad isto kao nekad
Za koga se zoro spremas kad sve moram iz pocetka sama lezem sama budim svaki dan bez izuzetka
U nedelju reda radi godinom se mojim sladi preveri se, izuje se brze bolje obuje se
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti mi trebas Ovaj tekst je pregledan 7 063 puta
Sta ce srcu, sta ce srcu sto Amerika sta ce srcu, sta ce srcu blaga velika
Ti mi trebas, ti mi trebas kao ptici krila ti mi trebas, ti mi trebas da bih srecna bila
Ti mi trebas, ti mi trebas da me nezno gledas ti mi trebas, ti mi trebas da mi sebe predas
Ref. 4x Kol'ko je u moru vode ti mi trebas rode
Sta je zlato, sta je srebro sta su biseri za tobom se blago moje nista nemeri
Ti mi trebas, ti mi trebas kao zemlji kise ti mi trebas, ti mi trebas trebas mi sve vise
Ti mi trebas, ti mi trebas kao glas slavuju ti mi trebas, ti mi trebas neka svi to cuju
Ref. 4x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti si me varao Ovaj tekst je pregledan 3 541 puta
Ref. 2x Ti si mene varao varao, varao i razocarao
Prva moja neznosti evo sta sam odlucila ja necu vise da me ljubis u pravu sam, sto se cudis mrzim te i volim mozda cu da te prebolim
Ti si mene varao varao, varao i razocarao ne trazi mi srce ja ga nemam vise slomljeno je je i kuca sve tise i tise ti si mene varao varao, varao i razocarao
Bol cu svoj preboleti secanja ce izbledeti sva ti me nezno dozva sebi u narucje padoh tebi sada se gorko kajem vise ti usne ne dajem
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:53 | |
| Treba mi pola jastuka Ovaj tekst je pregledan 1 836 puta
Ljubavi ako me ostavis i nebo plakace ako se to dogodi bolece, bolece
Ref. 2x Treba mi pola jastuka treba mi tvoja blizina treba mi pola veka da zaboravim takvog coveka
Nemoj me ljubavi plasiti kad zivim radosno zagrli me, voli me zanosno, zanosno
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Treba vremena (duet Dragan Kojic Keba) Ovaj tekst je pregledan 4 646 puta
Odbolujem svaku pesmu koju ti ni cuti neces sto na srcu nemam cesmu da te pustim da isteces
Da ozdravim treba dana i godina, ja se bojim krv je moja otrovana usnama i grehom tvojim
Ref. Treba vremena i vremena da zaboravim te ja svaki dan nase ljubavi dva su dana secanja
Cak i suzu znam da pustim koju nikad videt' neces sto na srcu nemam cesmu da te pustim da isteces
Da ozdravim treba dana i godina, ja se bojim krv je moja otrovana usnama i grehom tvojim
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Tu su svi Ovaj tekst je pregledan 3 605 puta
Svakog dana, svakoga minuta spomenem te bar hiljadu puta samo ti me podsecas na srecu tako vise ja voleti necu
Ref. Tu su svi samo ti nisi tu sad kad suze padaju tu su svi samo ti nisi tu drugovi te cekaju, sto pre dodji iznenadi me
Svake noci i svakoga sata zelim tvoje ruke oko vrata takvu pricu samo zivot pise jednom bilo i nikada vise
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Tugo moja crnooka Ovaj tekst je pregledan 2 757 puta
Jedna prica srece polako se brise jedne crne oci ne vole me vise 2x
Ref. 2x Tugo moja crnooka tugo moja preduboka kad me tvoje oko nece ne imao ni ti srece
Jedna duga ljubav polako se gubi jedno crno oko vise me ne ljubi 2x
Ref. 2x
Jedno tuzno zbogom ukrade mi radost jedne crne oci odnese mi mladost 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Tvoje pravo ime Ovaj tekst je pregledan 3 012 puta
Za tebe ja sam samo davno prosla stvar najlepsa igracka data ti na dar nikad me nisi svojom video
Umeo nisi da prepoznas sudbinu meni si dao samo gorku istinu nikad se nisi sebe postideo
Ref. Ti u srcu nosis kamen ti si tamo gde je plamen a ja sam tamo gde su duge zime sad znam tvoje pravo ime
Nek te odnesu tudje pozude neka te uspomene jednom probude u krilu tuge kad mene ne bude
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:54 | |
| Umrecu na tudji dan Ovaj tekst je pregledan 2 485 puta
Ref. Umrecu na tudji dan a neka mi kaze dlan sto si drugoj obecan umrecu na tudji dan
Da si me upoznao ljubav bi prepoznao al' sta imam ja od tog kad te drugoj dade Bog
Ref. 2x
Da sam sansu imala ja bih ti se dopala al' sta imam ja od tog kad te drugoj dade Bog
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:54 | |
| Umri muski Ovaj tekst je pregledan 5 394 puta
Za sebe ti si hteo uvek najbolje za mene sta preostane ovo su samo nasi zadnji trzaji kad ljubav bolest postane
Ref. 2x Umri muski na moj znak ne plasi se budi jak umri muski necu ja slava mrtvima
Nikad mi nisi dao dah da uhvatim za trku snage mi nestalo sa tobom nemam vise svezeg vazduha zagusljivo je postalo
Ref. 4x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Bekuta | |
| |
|
| |
| Ana Bekuta | |
|