|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:34 | |
| Ja nisam rodjena da zivim sama Ovaj tekst je pregledan 8 593 puta
Zivot je vetar koji snazno duva treba mi neko ko ce da me cuva ja sam bez tebe ko na vetru ruza treba mi neko ljubav da mi pruza
Ref. 2x Ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme burno samo u tvom zagrljaju osecam se ja sigurno
Zivot je polje cvetno ili snezno ljubav nas vodi zagrli me nezno zivot je reka vrlo cudne cudi cuvaj me, cuvaj pored mene budi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:34 | |
| Jos imas kad Ovaj tekst je pregledan 3 179 puta
Ne, to nisam vise ja ne ona sto je znas sto noci ti je krala ti u oku imas led a na slici si mi bled u koraku sam stala drugi me zanima vec danima
Ref. 2x Jos imas kad jos imas gde i kome zato idi, godine te lome jos imas kad ja okrecem ti ledja to nemoj da te vredja
Ne, to nisam vise ja al' ova oka dva te diraju i slute svi, svi sveta nemiri po mojoj haljini vec ti pamet mute drugi me zanima vec danima
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:35 | |
| Ja nisam zeljna dukata, zlata Ovaj tekst je pregledan 1 206 puta
S drugom te vide cesto a sa mnom mnogo redje pazi da te sreca ne predje
Poklone jos mi saljes a ljubav drugoj dajes za moje srce ne hajes
Ref. Ja nisam zeljna dukata, zlata ni belih bisera meni samo treba ljubavi do neba a ti si neveran
Ja nisam zeljna dukata, zlata ni belih bisera meni samo treba ljubavi do neba sta ce mi lazni sjaj ljubi me za kraj
Kule si obecav'o kako ti nije zao zasto si u oci lagao
Sta ce mi zlato tvoje kad mucis srce moje eh, kome si dusu prodao
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kako da te ljubim posle nje Ovaj tekst je pregledan 5 708 puta
Imala je uzdah tvoj tvoje ne i tvoje da slusala te kako dises gde sam bila, gde sam bila ja
Ref. 2x Kako, kako da te ljubim posle nje uzela mi dane buduce a uz dane i sve moguce
Imala je tvoju rec svaki sekund tvoga sna osetila tvoju ljubav gde sam bila, gde sam bila ja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kako mi je pitas sad Ovaj tekst je pregledan 4 254 puta
Kako mi je, pitas sad da ti kazem kako kad nekad dobro, nekad ne uvek isto bez tebe
Da li srece imam sad ja ti kazem kako kad nekad imam, nekad ne uvek mislim na tebe
Da l' te zelim, pitas sad da ti kazem kako kad kad ne zelim tesko je kad pozelim jos teze
| |
| | | mobile VIP član
| Ko sam ja u tvom zivotu Ovaj tekst je pregledan 2 332 puta
Sinoc sam nasla njenu sliku u tvom novcaniku lepa je, lepa, nema sta
Nasmejano, lepo lice gledalo me netremice i bez srama, nemo pitala a ko sam ti ja
Ref. Ko sam ja u tvom zivotu neko drag il' neko tvoj il' u tvome telefonu samo jos jedan bez imena broj
Ko sam ja u tvom zivotu laku noc il' dobar dan 2x
Hajde, reci, kad te molim hajde, reci, moram da znam
Sinoc sam nasla njenu sliku na mestu slike moje tesko je, tesko, nema sta
Shvatila sma istog trena povredjena, prevarena ali bih te ipak pitala ko sam ti ja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:36 | |
| Koliko sam tebe volela Ovaj tekst je pregledan 5 657 puta
Listam dane kao knjige stare hladan vetar po kosi mi skita po mome licu pise spomenare cini mi se da ih svako cita
Ref. 2x Koliko sam tebe volela toliko te samoca zelela koliko sam sebe davala sudbina te tako bolela
Zadnji list je napustio granu guste magle najavljuju zimu jos suze moje ne znaju da stanu sreca mi je kao brod u dimu
Ref. 2x
Divne dane s tobom provedene proslo vreme u nepovrat ode a mnoge sate sto su ispred mene preplakacu, gorki moj zivote
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Konak Ovaj tekst je pregledan 4 191 puta
Da li te ijedna cuva kao nekad ja da l' ti nosi kao sto sam i ja nosila svako jutro zutu dunju svako jutro vodu i med
Da li i nju srce boli, boli, kad si ljut kao sto je zabolelo mene svaki put koja li ti slavu sprema zna li ona sta je red
Ref. Ja jos rano ustajem jos se rano probudim navikla ko nekada prva da te poljubim
A sad Bogu molim se da na moje prozore vise vece ne salje jer nema te da dodjes mi na konak
Da l' za tobom vodu baca kao nekad ja kad je lose da ti krene bolja godina da l' ti nosi zutu dunju svako jutro vodu i med | |
| | | mobile VIP član
| Kralj ponoci Ovaj tekst je pregledan 10 053 puta
On je pesma moje duse kratak pljusak posle suse on je pesma moje duse
Sa njim zivot nije bajka priroda mu losa majka sa njim zivot nije bajka
Ref. 2x Znam da laze me znam da vara me kralj ponoci, prosijak zore sa njim bice samo gore promeni ga srce moje
On je biser zelje moje lazni biser crne boje on je biser zelje moje
Postelja mu moja skoljka a greh mu je teska voljka postelja mu moja skoljka
Ref. 2x
On je jesen puna kise sa njim mi se lose pise on je jesen puna kisa
Oci su mu mutna voda porocni mu svi od roda oci su mu mutna voda
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Kriv si samo ti Ovaj tekst je pregledan 4 172 puta
Nije kriva jesen sto uvenu ljubav kriv si samo ti 2x
Ref. 2x Nek ti bude zao kada nisi znao nasu ljubav cuvati
Nije kriva druga sto me ubi tuga kriv si samo ti 2x
Ref. 2x
Morao bi znati sve se jednom vrati, nada ostaje 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:37 | |
| Kumina pesma (duet Mira Skoric) Ovaj tekst je pregledan 5 280 puta
Zajedno smo rasle u kuci kraj druma udajem se danas ti budi mi kuma
Zajedno smo rasle u kuci kraj druma udajes se danas ja bicu ti kuma
Na ludi si kamen stala srecna sam zbog svega da pred oltar ja povedem i tebe i njega
Ref. 2x Nije, nije kuma dugme bice sve po tvome udri rukom o sto, kumo nek' se case lome
Zajedno u bolu i danas u sreci ti si meni bila prijatelj najveci 2x
Na ludi si kamen stala srecna sam zbog svega da pred oltar ja povedem i tebe i njega
Ref. 2x
Sve ljubavi prosle baci iza sebe brzo cemo, kumo udati i tebe 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav bez adrese (I kamen gori) Ovaj tekst je pregledan 1 544 puta
Imam ljubav bez adrese ne znam gde da saljem suze pa ih tu pod jastuk sakrijem
Kako mi te noc donese tako mi te zora uzme strah me da se na te naviknem
Imam ljubav sto me boli k'o na rani grumen soli pa mi dodje da se napijem tugu svoju, nevero da vinom zalijem
Ref. Moji su dani prazni bez tebe na mojoj strani sunce ne greje
Jos jedno leto novu ljubav svima daje i kamen gori, a meni zima je (2x)
Imam ljubav k'o od stakla pa i kad je drugi slome meni se o glavu obije
Kazu ljudi, budi jaka ostavi ga, neka tone svako svoju kaznu dobije
Imam ljubav sto me boli k'o na rani grumen soli pa mi dodje da se napijem tugu svoju, nevero da vinom zalijem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ljubavi moja (duet Hasan Dudic) Ovaj tekst je pregledan 4 866 puta
Zurim u zagrljaj tvoj da li me verno cekas najdrazi cvete moj
Ref. Godina je brzo prosla mnogo suza ja sam lila ali nisam drugom posla ljubavi moja, dobro dosla
Zurim u najdrazi dom ljubavi vecna moja nosim te u srcu svom
Ref.
Zurim da zagrlim ja zivota moga zenu takva je sudbina
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ma sto bas ti Ovaj tekst je pregledan 6 285 puta
Nisam dragi ja od stakla nije da te ne bih takla ne dam da poludi telo ne za tobom ne bih smelo
Lutala sam dugo, dugo nasla te u ovom danu poznajem te tvoje oci znam ih kao sebe samu
Za ljubav je dovoljan dan godine prodju godine brisem za ljubav je dovoljan san sanjajmo danas i nikad vise
Ref. 2x Ma sto bas ti da mi srce osvojis ma sto bas ti da me snogu oboris od celog sveta ja hocu jednoga a sto bas ti kad vec imas nekoga
Nisam dragi ja od leda srce gori al se ne da telo se zauvek preda kad me neko tako gleda
Lutala sam dugo, dugo nasla te u ovom danu poznajem te tvoje oci znam ih kao sebe samu
Za ljubav je dovoljan dan godine brodju godine brisem za ljubav je dovoljan san sanjajmo danas i nikad vise ..eh, eh, eh, eh
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:38 | |
| Manite se, ljudi Ovaj tekst je pregledan 13 923 puta
Manite se, manite se, ljudi s dragim da me mirite on sada srecan kraj druge spava bolje ga ne budite
Manite me uspomena neznih hocu da zaboravim ej, pre ce tuga sa srecom leci nego sto cu ja sa njim
Ref. Bolje mi glavu ohladite led mi na srce stavite bolje me na kraj sveta nosite da se uzalud ne nadam da ga sa drugom ne gledam manite se, ljudi, ljubav umire
Manite se, ne mozete, ljudi strasti da nam smirite niko vam nece ni hvala reci dzabe se trudite
Manite me godina i dana necu da mu oprostim ej, pre ce vatra sa vodom leci nego sto cu ja sa njim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Miluj, miluj, Milovane Ovaj tekst je pregledan 1 529 puta
Milovane, milo moje milovanje volim tvoje volim tvoje oci snene volim kad si pored mene (2x)
Ref. Tebe ne bih menjala ni za drugih dvesta pamtit' ce se po nama osamdeset sesta
Miluj, miluj, Milovane sve dok zora ne osvane (4x)
Milovane, sunce moje zagrljaje hocu tvoje hocu tebe svake noci obecaj mi da ces doci (2x)
Ref.
Milovane, zeljo moja saputanja hocu tvoja zelim slatke reci tvoje Milovane, sve si moje (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Moje oci pogledaj Ovaj tekst je pregledan 4 083 puta
Moje oci pogledaj u njima je ljubav sva u njima se ogledaj sreco moja jedina
Ref. 2x Oci moje oci moje ludo vole oci tvoje ta dva oka garava ko da su ogledala
Ove sune nemirne ljubav ti ne priznaju ali sta mi vrjedi to kad me oci izdaju
Ref. 2x
S tobom tuga sreca je zivot pjesma postaje da se ljubav prepozna jedan pogled dosta je
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Molitva za malo srece Ovaj tekst je pregledan 3 393 puta
Noc je duga, tebe nema zar sam vecno ostavljena zar do tebe stici nece molitva za malo srece
Dozivam te, sapcem reci zar ti ima neko preci zar do tebe stici nece molitva za malo srece
Svanulo je, ja sam budna moja nado uzaludna jer do tebe stici nece molitva za malo srece | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:39 | |
| Na tvoju milost Ovaj tekst je pregledan 2 613 puta
Spavas na ko zna cijem ramenu nocas ja to jos tesko sakrijem neces ni jednu suzu pustiti zbog nas
Ja se jos od svojih napijem neces ni jednu suzu pustiti zbog nas ja se jos od svojih napijem
Pa udarim u stol kazem nije to razlog da poludim a sutra ponovo za svaku tvoju laz sebi presudim
Ref. Na tvoju milost ili nemilost evo ja se predajem nek ide godina za jednu noc sa tobom ja se nekajem
Na tvoju milost ili nemilost kad gubim i kad dobijem jer tvoje malo je ko tude sve ja nekrijem
Sanjam da pored mene srecan se budis dane kad si bio moj necu da gledam kako s drugom se ljubis moje sve kako dajes njoj
Pa udarim u stol kazem nije to razlog da poludim a sutra ponovo za svaku tvoju laz sebi presudim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Nadjite mi mesta za jednu reku Ovaj tekst je pregledan 1 893 puta
Da li negde sire nebo postoji pod koje bi stali uzdasi moji jer moja ljubav, moj idol pokloni mi bol
Ref. 2x Nadjite mesta za jednu reku od mojih suza sto teku
Njega sam volela njega sam ljubila sve, sve, sve sam mu dala i sve izgubila
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ne gledaj me tako Ovaj tekst je pregledan 6 788 puta
Ti, oduvek sa mnom hladan ko led ja stalno cutala takav je red i uvek bezala da ne budem ti blizu kad upadnes u krizu
Ti, kraj neke druge vreo kao zar tek sada shvatam al gotova stvar na kraju budi covek priznaj mi sve da ne mozes bez nje
Ref. Ne gledaj me tako, ne gledaj kad znas ne idem ja nikud ti me ostavljas nemoj da me lazes da te savest pece kada vidis moju suzu kako tece
Ne gledaj me tako, ne gledaj kad znas ostajem ti sama, ti me ostavljas samo mi jos treba da tvoje rane lecim ne pruzaj mi svoje ruke dosta mi je moje muke | |
| | | mobile VIP član
| Ne izludjuj me Ovaj tekst je pregledan 3 271 puta
Ustajem i trazim te snenim pogledom al' tisina nocas preti slabim izgledom sve na sta sam navikla, sve si odneo ruzno si se prema meni, ruzno poneo
Ref. 2x Ne, ne izludjuj me, nisam ja kamen da nocas izdrzim ljubavi plamen i oprostim sve ne, ne izludjuj me
Noc je negde sakrila tvoje poruke al' ni u mom srcu nema, nema panike i kad bih ti priznala, ne bi se stideo i da suzu prolijem, ne bi je video
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:40 | |
| Ne zalim ja Ovaj tekst je pregledan 5 621 puta
Nisam sanjala, dobro sam videla da si sa njom, da si sa njom oci si sakrio, ruku si skinuo sa ramena njoj, sa ramena njoj
Ref. Ko ce kome sad, reci da je kraj ko ce zaliti ko ce srecan ostati ma ne zalim ja sto me ostavi sto si sa mnom mogo biti srecniji
Sta si trazio, to si dobio sada nisi moj, sada nisi moj sta se sakrivas, sto me ne pogledas sta ce ti to, sta ce ti to
Nisam umrla, ako sam videla mogu sama ja, mogu sama ja bice nekome sreca kraj mene ti nisi moj kraj, ti nisi moj kraj | |
| | | mobile VIP član
| Ne zivim sama Ovaj tekst je pregledan 4 172 puta
Prolaze dani tuga u dusi s njima jos si mi malo u snovima tragovi tvoji nestace posle kise ma neka vreme sad i tebe brise
Ref. 2x Ne, ne zivim sama, ljubim druge da, placem ja, al' ne od tuge verujem u sebe, nisi mi vise mio mogu i bez tebe, proklet bio
Srecan bi bio da jos me srce boli da vise nikog ne zavolim al' ljubav luda u meni opet dise ma neka vreme sad i tebe brise
Ref. 2x
Cesto se pitam sto si bas mene hteo i sve mi dao pa uzeo na mome dlanu slovima krupnim pise ma neka vreme sad i tebe brise
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Nek srce progovori Ovaj tekst je pregledan 4 293 puta
Bol caruje sto si dusu slomio ko te tako osokolio da krades iz mene ono najbolje da te hrane moje nevolje
Ref. 2x Nek srce progovori dal' sam ja ili ti vise ja nego ti zivela od ljubavi
Sad tugujem samo zato sto si ti nikao iz moje slabosti u svakom se bolu opet rodio al' me nisi oslobodio
Ref. 2x
Sve prolazi, sve se menja konacno al' ti neces znam te odlicno sto ne nosis mane prodane da me vise nikad ne rane
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Bekuta | |
| |
| | | | Ana Bekuta | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 247 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 247 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|