Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:41 | |
| Neka tajna, tajna ostane Ovaj tekst je pregledan 2 414 puta
Ne zelim da mi pricas sve o sebi ni ja ti svoje tajne rekla ne bih
Lako je na belom platnu mrlje praviti do zemlje mladu brezu saviti i ono najbolje pokvariti dugu kosu skratiti tesko je rdju zlatiti
Ref. Ima, ima, nesto ima jos od ranije sto me boli, sto me kida znas ti sta mi je
Prijatelji kazu moji sto se ne zna, to i ne boli neka tajna, tajna ostane (2x)
Precuti mi ponesto milo moje i ja ponekad krijem staze svoje
Lako je vodu u pustinji prodavati soli na tudje rane stavljati i novu haljinu oparati list niz vetar pustiti tesko je gresne ljubiti
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Neka ti je Ovaj tekst je pregledan 4 121 puta
Zasto se pravis da ti je krivo sto si mene ostavio kao da nista nije ni bilo sad bi se vratio
Tu nema puta, nema ni mosta svakoga gosta tri dana dosta necu da kudim ni da ti sudim da ne poludim
Ref. 2x Neka ti je neka neka je nek ti ona rane previje neka ti je neka voli je okreni se, ostavi me
Ma zar ti nije dosta price jedna na drugu sve ti lice mozes da pretis da mi se svetis to me ne dotice
Tu nema puta, nema ni mosta svakoga gosta tri dana dosta necu da kudim ni da ti sudim da ne poludim
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Nema dana, nema noci Ovaj tekst je pregledan 4 347 puta
Dok je oko trepnulo nestao si ti brzo prodje godina procice jos tri
Ref. 2x Nema dana, nema noci ni nedelje, ni meseca da ti ime ne spomenem da mi srce ne zajeca
Dok je zora svanula nestao si ti jedna suza kanula kanuce jos tri
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nema povratka na staro Ovaj tekst je pregledan 3 020 puta
Mi se rastadosmo sa recima lepim ti zavoleh drugu ja osta da strepim
Da drhtaje srca u tisini brojim otrovana ceznjom i poljubcem tvojim (2x)
Ref. 2x Nema, nema, nema povratka na staro slomio si srce sto si nekad var'o
Svadje nije bilo nismo je ni hteli srusio si za tren sve sto smo poceli
Jos pred slikom tvojom zamisljena stojim otrovana ceznjom i poljubcem tvojim (2x)
Ref. 2x
Sve sam tvoje reci saslusala nemo nas rastanak ti si odavno pripremo
Da ostanem sama moram al' se bojim otrovana ceznjom i poljubcem tvojim (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:42 | |
| moj nista pricati (duet Dragan Kojic Keba) Ovaj tekst je pregledan 3 519 puta
Capirti bene se potessi piacerebbe a me eh, jos da umem da te razumem lakse bi, lakse bilo sve
Ref. 2x Nemoj, nemoj, nemoj nista pricati pogledi su nasi rekli sve oci moje, oci tvoje govore cemu reci kad se vidi sve
Non ho visto un uomo bello come te ljubav kad mora, mora da dodje reci su tada suvisne
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nicija Ovaj tekst je pregledan 5 975 puta
Ne verujem ja tvojim usnama ni crnim ocima, ni tvojim suzama sve sam dobila sto sam sanjala na oko bogata, ipak sama ostala
Ti u meni budis samo bol da se opet mlada osecam a znam da vise nisam to i mozda je ovo lice lepo ostalo al' to ti ne bi pomoglo da ozevis ono sto je davno umrlo
Ref. Nema mojih svatova za njih nema drumova niti konja, niti kocija ja se nocas zovem nicija i da sama ostaricu znam da se barem tebe ne secam
Nema mojih svatova za njih nema drumova niti konja, niti kocija ja se nocas zovem nicija
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Nije ljubav kolo Ovaj tekst je pregledan 2 057 puta
Tako ti treba kad preko hleba ti pogacu si trazio za gladno srce muka je mera saperi sto si posadio
Ref. Nije ljubav kolo da se vodi okolo vec se ljubav rame moje vodi u dvoje
Nije ljubav jelek da se menja svaki dan vec je ljubav rame moje dukat zakljucan
Ko hoce vece kupi iz vrece ti bolje nisi ni za sluzio ko mnogo bira, djavola dira sad plati sto si se zaduzio
Ref.
Ko mnogo leti, taj nisko pada i nosi ono sto mu pripada taj ko se ruga stigne ga tuga i sam iz igre uvek ispada
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Nije meni ni do cega Ovaj tekst je pregledan 3 402 puta
Ti si meni bio sve sve sto mome srcu treba teze mi je sad bez tebe no bez vode i bez hleba
Ref. 2x Nije meni ni do cega kad ne volis mene hocu samo da te vidim da ne umrem duse ranjene
Ti si znao najbolje poljupcima da me budis niceg sada vise nema drugoj sada ljubav nudis
Ref. 2x
Ti si uvek bio, znaj covek koji dusu pali eh da mi je da te vidim pa da umrem i ne zalim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:43 | |
| Oci crne, oci lazne Ovaj tekst je pregledan 1 592 puta
Za tvoje oci crne poslednji pisem sad stih smiri se, srce moje ne misli vise na njih
Poslednju pesmu pisem za tvoje oci bez sna uz njihov nemir vise ne mogu ziveti ja
Ref. Oci crne, oci lazne malo mi mira treba iza vaseg laznog sjaja ljubavi za me nema
Oci crne, oci lazne ne mogu ljubit' vise iza vaseg laznog sjaja okrutno srce dise
Za tvoje oci crne htela sam ja dati sve i jednu ljubav neznu sad patim ja radi nje
Poslednju pesmu pevam u srcu krijem svoj bol u vazi cvece vene a suza pada na sto
Ref.
Oci crne, oci lazne (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:43 | |
| Od samoce goreg druga nema Ovaj tekst je pregledan 2 337 puta
Sama sam, sama dragane sama sa cedom malenim stalo na noge lagane cezne za ocem voljenim
Ref. Veceras sama, ustanem sama ti me gledas sa slike iz rama postelja se tvoja ne rasprema od samoce goreg druga nema
Malo cedo ostalo kada si mili otiso nama je tesko postalo glasnik jos nije naiso
Ref.
Mnogi ti cedu kazali nema ti oca da dodje evo vec leto prevali nemoj i jesen da prodje
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:44 | |
| Oluja Ovaj tekst je pregledan 10 003 puta
Nije meni, nije meni sto me ti iznevjeri, iznevjeri ostavi vec je meni, vec je meni sto nisam ja, da te volim da te volim prestala
Ref. Hajde dodji sve ti prastam sta je tu je krv mi igra kao more od oluje kidaju mi dusu proklete daljine bez tebe mi tuga veca od planine
Da me drugi, da me drugi bilo tko prevario, prevario izdao nebi tesko, nebi tesko bilo mi al me boli, al me boli sto bas ti
Ref.
Nece sunce, nece sunce da mi sja munja nebo, munja nebo presekla zato dodji, zato dodji al sto pre da oluja, da oluja prestane
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ostavljena Ovaj tekst je pregledan 4 386 puta
Svakog dana oko mene gledam lica zaljubljena drugu grli ruka tvoja a ja sama ostavljena 2x
Ref. 2x Ostavljena ja nemam nikoga ostavi me ljubav moja necu drugoga
Moje snove, moju srecu ja sam samo tebi dala sad je kasno da se kajem sto sam srce poslusala 2x
Ref. 2x
Sve u meni zatreperi kada nasu pesmu cujem sta je ljubav posle tebe nikom vise ne verujem 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Otkud bas ti Ovaj tekst je pregledan 5 993 puta
Na ovaj dan rekla sam zbogom zauvek al' nikada od tebe nisam nasla lek
Zalud sam usne trosila utehu nisam dobila jer kao kletva ti me pratis oduvek (2x)
Ref. 2x Otkud bas tu da te samog ugledam pitam za nju a jos se molim da si sam
Otkud bas ti kad mi trebas najvise ni vreme, znaj pravu ljubav ne brise
I ovaj put opet me lako dobije taj pogled tvoj sto se niz mene prolije
Ko hladno vino crveno otkrije ono skriveno i starim bolom opet case dolije (2x)
Ref. 3x | |
|
| |
mobile VIP član
| Pij, ako ti se pije Ovaj tekst je pregledan 2 541 puta
Da zalijes znam da volis da popijes znam da zelis kada sam ti usne dala ja o tebi sve sam znala
Ref. 2x Pij, ako ti se pije ako casu ljubis samo pazi, samo pazi da me ne izgubis
Drugarima sve bih dao pijo vino, nazdravljao ne smeta mi tvoje vino tvoje srce nije mirno
Ref. 2x
Prijatelji nek' te zovu nemoj svaku zoru novu sanjam nase srecno vreme budi malo pored mene
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Pitas kako zivim Ovaj tekst je pregledan 3 828 puta
Pitas kako zivim i sta novo ima jos te budna sanjam u dugim nocima 2x
Ref. 2x Nista novo nema sve po starom ide jos te moje oci na sve strane vide
Pitas kako zivim prati li me sreca a svaka me zora na tebe podseca 2x
Ref. 2x
Pitas kako zivim sa kim zivot delim a ja te cekam a ja te zelim 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:45 | |
| Place mi se od zivota Ovaj tekst je pregledan 3 490 puta
Ljudi samo vide kad mi ide tu su oko mene kad mi krene a nigde nikog za ne daj Boze kad bih da pobegnem iz ove koze
Ref. Ako kazu da sam srecna ti u vodu pola baci na mom licu ko na nebu nisu uvek pravi znaci
Ako kazu da sam srecna i da mi je sve divota pola lazu, ne znaju me place mi se od zivota
U srecne sate svi mi svrate da mi drustvo prave sede i slave a nigde nikog u lose dane kad mi ceo zivot u sobu stane
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Potrosi vreme samo na mene Ovaj tekst je pregledan 2 532 puta
Potrosi vreme samo na mene inace znaj stigao je kraj
Mucis me iako nista nisam ucinila lose osim sto sam samo tebe volela
Decu ti rodila kucu ti podigla trpela plakala i tebe cekala
Tebi sam bila ko dobra vila kao sneka neka u korak sam te uvek pratila
Decu ti rodila kucu ti podgila trpela plakala i tebe cekala | |
|
| |
mobile VIP član
| Praznik Ovaj tekst je pregledan 1 990 puta
Sve devojke prosetale gradom i u momke zagledaju kradom a ja ne znam za koga se spremam
Ref. 2x Ej, samo tebe medju njima nema samo tebe medju njima nema
Svi dolaze praznik da proslave da se vide i da se pozdrave da se sete lepih uspomena
Ref. 2x
Muzikom se praznici poznaju svi se skupe u mom zavicaju nase drustvo kraj starog bagrema
Ref. 2x
Vecno moja, davno si mi rek'o al' nas zivot odneo daleko place mi se, srce nije stena
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Rano moja Ovaj tekst je pregledan 6 523 puta
Sto puta si pogresio sto puta si s drugom bio sto puta sam oprostila samo da bih s tobom bila
Ref. 2x Rano moja, rano ljuta rani mene jos sto puta prevari me bol mi stvaraj al me nikad ne ostavljaj
Sto drugih si poljubio odlazio dolazio moju ljubav pogazio kajat ces se ziv mi bio
Ref. 2x
Sto rana me zabolelo sto te srce zavolelo sto ne ljubis mene verno dusa pati neizmerno
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:46 | |
| Razume srce Ovaj tekst je pregledan 2 738 puta
Cutimo i dugo ispijamo svoje pice gledamo na sat nocas jedno drugom rekli smo sto nismo smeli a sta cemo sad
Ref. 2x Razum kaze odlazi, srce kaze nemoj bolje je za oboje nisu vredne rastanka dve tri grube reci sto je mnogo, mnogo je
Gledamo se, tugo ulicna se svetla gase budi se nas grad nocas jedno drugom rekli smo sto nismo smeli a sta cemo sad
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Reci svojoj deci Ovaj tekst je pregledan 3 801 puta
Kad ustanes, sine, prvo se prekrsti kad podjes da legnes, nek te cuva Bog i nauci svoje sinove i kceri bogati su kol'ko ljube bliznjeg svog
Ref. Reci svojoj deci koji su nam preci i kraljice slavne koje su nam bile i pokazi deci koji su nam sveci i ikone sto nam bake u amane ostavile
Kad ustanes, sine, prvo se prekrsti ko te sinoc rani, jutrom mu oprosti i nauci svoje sinove i kceri da na ovom svetu svi smo samo gosti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| S tobom bar znam gde je dno Ovaj tekst je pregledan 10 647 puta
On je tu da mi na svetu sve da a ti si tu, iz svakog budis me sna on je tu, tu da mi zavide svi ti sto kazu da nisi za mene ti
Ref. A meni lepse je s tobom da propadam nego da letim sa njim odavno sreci u lice ne gledam ne znam da zivim sa tim
I draza mi je s tobom jedna noc nego s njim godina sto s njim ne znam stvarno gde bi mi bio kraj s tobom bar znam gde je dno
On je tu da bude nezan i fer ljubav s tobom ima suprotan smer on je tu, tu da mi zavide svi ti sto kazu da nisi za mene ti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:47 | |
| S tobom srece ni za leka Ovaj tekst je pregledan 2 322 puta
Ni ljubavi ni vernosti s tobom nemam ni radosti
Ref. 2x Sve je igra majko neka s tobom srece ni za leka
Ni postelje da nas spaja rastanka ni zagrljaja
Ref. 2x
Nema nade a ni volje da ce sutra biti bolje
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sacuvaj mi mesto Ovaj tekst je pregledan 3 777 puta
Ja cu uvek biti samo tvoja da l' je sunce il' padaju kise nek me prose, nek zbog mene ginu ja sam tvoja i nicija vise
Ref. Sacuvaj mi mesto pored svoga ja cu doci bol za tobom jos me drzi i nikad me nece proci
Sacuvaj mi mesto pored svoga bez tebe mi zivot stao sve sto imam, sunce moje sve, sve si mi ti dao
Ja cu uvek biti samo tvoja kada placem, ma i kada pevam kad se kupam u suvome zlatu kad u dzepu zute banke nemam
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Sama Ovaj tekst je pregledan 3 860 puta
Osecam miris nase proslosti i blagi dodir tvojih neznosti ne moze dusa da te dozove suza mi iz oka izvire
Ref. 2x Sama, znas li da sam sama oko mene je tama ugledacu nebo, sunce, mesec i zvezdice donesi mi poljupce
Opada lisce, skriva tragove ja molim vetar da te dozove vetar je s liscem reci poneo odgovor mi nije doneo
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Bekuta | |
| |
|
| |
| Ana Bekuta | |
|