| Ana Bekuta | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Ana Bekuta 30.04.11 21:28 | |
| Ako ga vidite Ovaj tekst je pregledan 13 550 puta
Ako ga vidite samo mu recite da nikada nisam ga takla usnama zalila ne bih da je poslednji na svetu da znala sam sto o njemu sada znam da on sa tugom uvek ide u duetu
Ne bih ga pustila da pod sobom zgreje postelju ni da me muci nedelju po nedelju
Ref. 2x Ako ga vidite samo mu recite da mi bez njega dobro ide da uvek me s drugim vide al' ako srecan je sve mi precutite slazite gde je sad i s kim da lakse prebolim ga
Da nikada nisam mu prisla ja ne bih zbog toga pred sobom bila kriva da znala sam sto o njemu sada znam da cu zbog svega da se kajem dok sam ziva | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:28 | |
| Bekrija Ovaj tekst je pregledan 9 238 puta
Hej gde si ti celu noc sam plakala plakala i cekala cekajuci zaspala
Ref. 2x Moje srce srecu ne krije evo meni moga bekrije cele noci lutao je pa se napio dobro mi se vratio
Hej da li znas sliku sam ti gledala gledala i ljubila beli jastuk grlila
Ref. 2x
Hej zakuni se da ces meni reci sve gde si noc potrosio i ko mi te opio
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:29 | |
| Bilo je lepo Ovaj tekst je pregledan 6 466 puta
Ti si bio svetla tacka u mome zivotu pa si svetlost podario njoj ja ne umem da se snadjem u mraku zivota da olaksam dusi ranjenoj
Ref. 2x Bilo je lepo bilo je strasno najavi povratak jos nije kasno
Moja ladja sad se krece ka lukama mira gde cu lakse da podnesem sve tu cu svoje divne nade da smirim u dusi i da cekam, cekam, cekam te
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Blago meni Ovaj tekst je pregledan 5 726 puta
Da znam da letim, ptica bih bila ovo sto grlis, bila bi krila al' ja sam zena, ne sivi soko plasim se kada letim visoko
Te tvoje reci carobno zvuce da sam ih cula koliko juce mozda bi nesto bilo sa nama al' ove noci spavacu sama
Ref. 2x A ti se, blago meni lepo vrati zeni jer oboje smo losim vinom opijeni
A ja cu, blago tebi gde mi srce krene pa naci ce se neko pravi i za mene
Svud oko tebe mlade i lepe za svoja srca one ne strepe idi pa lazi, govori njima al' nemoj zeni sto proslost ima
Te tvoje reci carobno zvuce da sam ih cula koliko juce mozda bi nesto bilo sa nama al' ove noci spavacu sama
Ref. 2x
| |
|
| |
mobile VIP član
| Bog te kaznio Ovaj tekst je pregledan 5 014 puta
Tu gde ti prolazis trava ne nice ni jutro ne svice sve, sve sto dodirnes sve se osusi, u bolu ugusi
Ref. 2x Bog, Bog te kaznio sto si nekada mene ranio
Sve tvoje ljubavi s kisom dolaze i s kisom odlaze sve, sve sto dodirnes sve se osusi, u bolu ugusi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Bogovi su hteli Ovaj tekst je pregledan 5 892 puta
U vatri dima jos tebe ima nadam se nekim cudima gorke su reci al' nikom nemam reci sta je u grudima
Pukla je zora k'o nocna mora menjas mi dan za sumrake prva ce bora sa srca jastrebova nebu pod oblake
Ref. 2x Bogovi su hteli, nema vise nas u tvome srcu, u mojim snovima sad nas opet deli stara, dobra laz od dragog znanca sad vidim stranca (od dragog znanca sad vidim samo strance)
Dok kisa pada, iz ovog grada odlazim sasvim necujno korak me ceka, hej tugo predaleka volim te ocajno
Pukla je zora k'o nocna mora menjas mi dan za sumrake prva ce bora sa srca jastrebova nebu pod oblake
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:30 | |
| Brojanica Ovaj tekst je pregledan 13 967 puta
Ja sam ti je darovala dok sam ti se radovala da te cuva kad me nema kad zaljubljen negde sletis da se uvek mene setis dok ti zivot brigu sprema
Ref. Kao dobrog glasa ptica oko ruke brojanica jedno davno obecanje nek ti kazu ko te voli i ko se za tebe moli svako vece pred spavanje milo moje, pred spavanje
Ja sam ti je ostavila nikad nisam zazalila dok smo zivi nek nas veze nek te digne kada tones nek te seti kada klones da od tezeg ima teze
Ref.
Ja sam ti je poklonila dok sam u tvom srcu bila da me uvek po njoj pamtis kad ostanu reci samo da se setis da se znamo i da mozes da se vratis
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Budi jako srce moje Ovaj tekst je pregledan 5 973 puta
Jedne crne oci nocaj gube sjaj jedan covek hoce da mi kaze "kraj" 2x
Ref. 2x Budi jako srce moje veceras izdrzi jedan covek na rastanku kad mi ruku pruzi
Medju nama stoje hladne case dve kao srca dva kad se rastave 2x
Ref. 2x
Nikad necu sresti takva oka dva ali hocu nekog ko voleti zna 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Cekalica Ovaj tekst je pregledan 3 311 puta
Ref. Potrosi vreme samo na mene inace, znaj, stigao je kraj potrosi vreme samo na mene inace, znaj, stigao je kraj
Mucis me iako nista nisam ucinila lose osim sto sam samo tebe volela decu ti rodila, kucu ti podigla trpela, plakala i tebe cekala
Ref.
Tebi sam bila ko dobra vila kao senka neka u korak sam te uvek pratila decu ti rodila, kucu to podigla trpela, plakala i tebe cekala
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Crven konac Ovaj tekst je pregledan 12 271 puta
On mi nano prsten obecao kao mesec zut, kao mesec zut a sad cuti nista ne spominje kao da je ljut, ljut il' zabrinut
Ref. Urekla ga nano neka urekla ga iz daleka da se promeni vezace mu moja ruka crven konac oko struka da me ozeni
Nano moja mnogo mi ga zao jer je lep i mlad, jer je lep i mlad u jednu se tacku zagledao ko zna gde je sad ko zna gde je sad
Ref.
Kazi nano, kazi gde da idem da pronadjem lek da pronadjem lek nikad nije bez osmeha bio sad mu pogled prek sad mu pogled prek
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:31 | |
| Cujem Ovaj tekst je pregledan 6 844 puta
Cujem da si se sredio lepo cujem da imas sve sto si hteo jos pricas svima da volis je slepo a znam da lazes, nisi ni veseo
Cujem da ti je kupila snove i da si siguran za zivot ceo al' dok te gledam sve mi se cini tu novu ljubav lose si odneo
Ref. Sto ti je dala sve joj vrati sto ti je dala duplo joj plati sve joj vrati i odlazi sto ti je dala sve nek nosi voli pravu, voli pa prosi a nas dvoje kad bi stali opet od nule ej opet bi znali
| |
|
| |
mobile VIP član
| Dobro jutro lepi moj Ovaj tekst je pregledan 11 719 puta
Mislio si za noc jednu nestace svi dani dugi da ces sutra kad ustanes biti neko drugi
Mislio si da ce ona koju si te noci sreo biti bolja prema tebi promeniti zivot ceo
Shvatio si ali kasno sve je bilo samo varka da od srece pa do tuge linija je tanka
Ref. Dobro jutro lepi moj dal' jos trazis me u njoj kada oci otvoris cije ime govoris
Dobro jutro budi se da li ko ja ljubi se navike ti poznajem znam da ti nedostajem | |
|
| |
mobile VIP član
| Dobro smo se nasle (duet Mira Skoric) Ovaj tekst je pregledan 4 787 puta
Dobro smo se nasle kao sestre da smo vezuju nas suze, pamet
Da sve iz pocetka krene mi bi opet po bolu se prepoznale
Ref. 2x Srce nam je kuca prazna u njoj tuga ne prolazna sreca nece ni da svrati a kada je nekom tako sve je tesko, nista lako nista osim zapevati
Dobro smo se nasle proslost kad nas stigne pogodi nas pesma svaka
Da na svetu nemala takvih k'o mi sto smo ne bi bilo ni meraka
Ref. 2x
A kada je nekom tako sve je tesko, nista lako nista osim zapevati | |
|
| |
mobile VIP član
| Dosli dani, rastasmo se sami Ovaj tekst je pregledan 3 705 puta
Secas li se, moj zumbule beli kako smo se nekada voleli secas li se one noci vrele kad su nam se tople usne srele
Ref. Nekad smo se zaklinjali tiho da nas nece rastaviti niko a sada smo jedno drugom strani dosli dani, dosli dani rastasmo se sami
Secas li se, moja pesmo tiha onih nasih pozutelih slika secas li se kad smo snage smogli da nam drugi nista nisu mogli
Ref.
Secas li se, moja kuco stara onih noci, onog ludog zara za ljubav smo hteli zivot dati ali nismo mogli izdrzati
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:32 | |
| Drumovi Ovaj tekst je pregledan 3 410 puta
Nemoj da me pitas reci ne bih smela da li je to s tobom ono sto sam htela pogresnu sam sliku stvorila u sebi sto ne mogu naci trazila u tebi
Ref. 2x Ti sanjas drumove, stare drugove ako zelis to idi slobodno mozda bolece, a mozda i nece jer sve sto bilo je ko da i nije
Sta vredi da kazem ostala sam ista kad reci ne mogu promeniti nista ne teraj mi da ti priznam to sto slutim bar ovoga puta pusti da precutim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Dve suze Ovaj tekst je pregledan 5 787 puta
Lazu, lazu ljubomorni ljudi lazu da me vide s drugim vec odavno sama lezem i sama se budim, i sama se budim
Ref. 2x Dve sam suze na svoj jastuk prolila prvom suzom grehe ti oprostila al druga te moja suza proklela ni jedna nikad te ne volela
Ostavi me na to imas pravo nemoj da ti bude zao i onako nista dobro ti mi nisi dao | |
|
| |
mobile VIP član
| Eh, djavole Ovaj tekst je pregledan 5 327 puta
Zavole te srce moje ludo zavole djavole zavole te srce moje pa se razbole eh, djavole
Proklet bio sto si bas kraj mene zastao djavo je u tvojoj dusi lego zaspao
Proklet bio sto si bas kraj mene zastao od srece me rastao
Zanele me oci tvoje ko nijedne pre djavole zanele me oci tvoje pa sad nemam gde eh, djavole
Trazio si dusu moju dala sam ti sve djavole trazio si dusu moju sta cu sad bez nje eh, djavole | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:33 | |
| Fatamorgana Ovaj tekst je pregledan 2 893 puta
Prozrela sam kasno ko si ti covek nisi to vec znaju svi s' poznala sam kasno ko si ti previdela te u izdaji
Svaki korak moj si znao svaki svoj za nju si krao tako si mi dusu ukrao zivot si mi duzan ostao
Ref. Godinu dana u pustinji postim i nemam snage da ti oprostim u groznici gorim, jos svakog dana na tvoje ime ja se prekrstim
Fatamorgana, u pustinji postim i nemam snage da ti oprostim u groznici gorim, jos svakog dana na tvoje ime ja se prekrstim
S' poznala sam kasno zaveru i slutila tvoju nameru proklela bih laz u ljubavi nista nije lazno kao ti
Sa izvora mojih pio zedj na meni ugasio mene zedji nisi spasio svaku svoju rec si zgazio
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Godinama Ovaj tekst je pregledan 4 949 puta
Kad u dusi zastudeni ti, Dragane, dodji meni nek zaceli moja rana sve u ime nasih dana 2x
Ref. 2x Ni cula te, ni videla godinama, godinama ali kako zelim ti ces doci da ne budem sama
Kada gora ozeleni put pod noge, blago meni i pozuri, sreca ceka ali nece celog veka 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Gost Ovaj tekst je pregledan 4 775 puta
Odavno ovo nije ljubav ova praznina koju osecam necemo dugo, moja tugo jer tvojih dodira se ne secam
Na podu slomljene stvari tu sliku jako dobro poznajem taj stari prizor ne kvari samo lezi i pusti me
Ref. Bar da si gost da te ispratim za tobom vrata da zatvorim jer vec odavno smo stranci postali u istoj postelji
Bar da si tu tek u prolazu da odes uvek kad pozelim u pola noci da tvoj dah na obrazu vise ne osetim
Odavno ovo nije ljubav ova tisina tako preglasna i hladan dodir tvojih ledja od ove ljubavi sam bolesna | |
|
| |
mobile VIP član
| Grana pokidana Ovaj tekst je pregledan 2 963 puta
Grana pokidana vec sto dana vene uvenuce od tih rana (2x)
Ref. 2x Do zime mi pamti ime do proleca cekaj me na leto zaboravi me a na jesen varaj me
Od srca je moga grana pokidana svog dragana dugo ceka iz daleka (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Htela sam tebi biti zena Ovaj tekst je pregledan 4 907 puta
Da oci dana ne vide i da me mrakom zarobe ne boli kao kad si rek'o to nije zivot sto si hteo
Htela sam tebi biti zena u inat one noci svima zbog tebe ledja okrenem sad nemam nikome da kazem
Da zadnji put se s' tobom pozdravljam da nemam snage da te pogledam
Ref. A tebi sve je to lako zbog mene ti ne bi plak'o a meni nikud se ne ide a tebi sve je to lako za nekom drugom bi plak'o a mene ispracas zauvek
Sad idem k'o sto svako ide kad ljubav prestaje da greje a tezak svaki mi je korak i ovaj osmeh mi je gorak
Htela sam tebi biti zena u inat one noci svima zbog tebe ledja okrenem sad nemam nikome da kazem
Da zadnji put se s' tobom pozdravljam da nemam snage da te pogledam
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Ana Bekuta 30.04.11 21:34 | |
| Hvatas me u zamku Ovaj tekst je pregledan 2 605 puta
Poznajem te bolje nego sto se nadas osvajas me lako a sad ces da stradas
Ref. Hvatas me u zamku u zamku ces pasti nisi lopov u srcu ne znas ljubav krasti
Uvek ti se javim uvek kada zoves ja ti menjam zivot i zivot i snove
Ref.
Istina se vidi sad u oku tvome ja cujem sta kazes a bice po mome
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| I noci me more Ovaj tekst je pregledan 2 291 puta
Kao danu bez svetlosti bez tebe tako mi srcu mom' to kazna je od srece se rastaje
Ref. 2x I noci me more i usne mi gore i ne stizu zore na moje prozore
Kao luka bez brodova bez tebe to sam ja niti zelim, niti smem u ljubav da verujem
Ref. 2x
Kao zvezda bez meseca bez tebe to sam ja nece meni bez tebe ni jutro da osvane
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Imam jedan zivot Ovaj tekst je pregledan 6 145 puta
Imam jednu sliku da je volim imam jedno srce da me boli imam jednu zelju s njom da ostarim ali da je nikad ne ostvarim
Ref. Nosi vetar, nosi lisce opalo od tebe mi nista nije ostalo samo tajna sakrivena, mojom suzom okicena samo tajna sakrivena hej sto te nema hej sto te nema
Imam jedan zivot da ga zivim i sudbinu jednu da je krivim imam jednu ljubav da je zalim ali da je nikad ne prezalim
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Bekuta | |
| |
|
| |
| Ana Bekuta | |
|