|
| Tko Je Krivac Za Siromaštvo, Glad, Krize, Ratove I Žrtve? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
lekter Početnik
Broj postova : 28 Datum registracije : 09.08.2010
| Naslov: Tko Je Krivac Za Siromaštvo, Glad, Krize, Ratove I Žrtve? 24.03.11 14:17 | |
| Danas je na dnevnom redu ekskluziva.
Najteža gospodarska kriza od kad je ljudske vrste, ili najveća pljačka u povijesti? Ekskluzivni video odgovor onih koji su u krizi najviše omastili brkove.
Kako u ova teška vremena financirati svoje ideje i projekte? Ekskluzivni zahtjev za odobrenje kredita upućen Banci Rothschild.
Da li izdavanje novca može predstavljati terorizam? Sudski proces i ekskluzivna usporedba dva čovjeka od kojih je jedan izdavao zlatne i srebrne kovanice, a drugi papirnate novčanice bez materijalne podloge.
Sloboda je jedna od najbolje prodavanih reklama. Svi smo rođeni isti, gola djeca kraljeva, gola i djeca radnika. Međutim, koliko su djeca radnika zaista rođena slobodna, i koliko odrasli radnici doista žive slobodno? Ekskluzivni odgovori na 3 temeljna pitanja o slobodi: Tko sam, gdje stojim i koliko sam dužan.
Što je točno službeni novac - zakonsko sredstvo plaćanja? Kroz službeni zahtjev "Novac I Mentalna Higijena", otkrili smo da u Hrvatskoj to nitko nije u stanju utvrditi. Što je precizno oficijalna nacionalna valuta onda kad je mi dugujemo banci, a što onda kad je banka duguje nama? Slovenska Centralna Banka pruža ekskluzivne odgovore.
Tko je kriv za siromaštvo, glad, krize, ratove i žrtve? Ekskluzivni odgovor na pitanje tko je krivac za sve.
Sve u jednom, naravno u ekskluzivi:
Rođen Slobodan Da Bi Slobodno Živio U Dužničkom Ropstvu!
. | |
| | | | Tko Je Krivac Za Siromaštvo, Glad, Krize, Ratove I Žrtve? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 297 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 297 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|