Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Okus krvi (True Blood)

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Okus krvi (True Blood) Empty
PostajNaslov: Okus krvi (True Blood)   Okus krvi (True Blood) I_icon_minitime26.12.10 22:29

Okus krvi

Okus krvi (True Blood) True_blood_580

Drama

Glumci: Anna Paquin, Stephen Moyer, Rutina Wesley, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Nelsan Ellis, Carrie Preston, Chris Bauer, Alexander Skarsgard

Ova neobična HBO-ova serija prati Sookie, konobaricu s telepatskim sposobnostima koja živi u malom gradu koji igrom slučaja nastanjuju i ljudi i vampiri. Zahvaljujući japanskomu izumu sintetičke krvi, vampiri su evoluirali od legendarnih čudovišta do naših sugrađana – i to preko noći. Pa iako ljudi više nisu na njihovu meniju, mnogi su sumnjičavi prema ovim bićima koja ustaju iz lijesova. U Louisiani, Sookie Stackhouse (Anna Paquin), konobarica s telepatskim sposobnostima, zaljubljuje se u seksi, 173-godišnjega vampira Billa Comptona (Stephen Moyer) – čije misli ne može čitati.

tvprofil.net

Odgledao sam svega jednu epizodu, serija mi se čini dosta zanimljiva, jel je tko gleda?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Okus krvi (True Blood) Empty
PostajNaslov: Re: Okus krvi (True Blood)   Okus krvi (True Blood) I_icon_minitime08.04.11 15:17

Ja ne gledam, tj nisam niti jednom. Nešto mi ne sjedaju najbolje te s duhovima, vampirima i slične. Smile
[Vrh] Go down

Okus krvi (True Blood)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Nalazi iz krvi Šta nam govori analiza krvi?
» Okus ili ekspanzija: iznenadni gubitak duše
» Masnoće u krvi
» Dobrovoljno darivanje krvi
» Vrata raja ili CO2 u krvi?