|
| Vaši planovi za srednju školu ili fakultet | |
|
+14Wild Rose Firefly bodomiere LaTiTeA mia Kikica Bella californiamen Rokerka Blizanka Teioo Alba Fickey Goran 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 07.01.09 2:52 | |
| First topic message reminder :
Mnogo osnovnoškolaca mjesec dana prije upisa nemaju pojma u koju bi se srednju školu upisali. Tako je i sa upisima na faks. Zašto je toliko osoba u nedoumici do posljednjeg trena, kakvi su vaši planovi i iskustva? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 16.08.10 23:59 | |
| hm.. kad sam ja završila osnovnu znala sam da ću upisati gimnaziju,to mi je bila jedina opcija u trećem razredu gimnazije sam znala koji ću fakultet upisati... povijest sam obožavala zahvaljujući jednom mladom profesoru koji nam je predavao..bila mi je jako zanimljiva, išla sam na natjecanja itd... i onda je bilo pitanje što upisati uz povijest... pa mi se pedagogija učinila najzanimljivijom... i eto...sada se ja, kao mlada profesorica, trudim učiniti povijest zanimljivom svojim učenicima e,da... nemojte niiiikada upisati gimnaziju ako već sada ne mislite ići na fakultet..jer to onda stvarno je gubljenje vremena.. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 25.08.10 22:34 | |
| ja za srednju nisam znao šta ću upisat do zadnjih 2-3 tjedna osmog raz | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 26.08.10 14:43 | |
| nisi jednini :hy: ja sam se pretrgala čitajuči sva zanimanja i škole roditelji su gajili nadau da ću u medicinsku što meni nije padalo na pamet ali valjda u zadnji čas sam odlučila u umjetničku... taman toliko da sam morala se pripremati kao zmaj do prijamnih ispita Nikad nisam požalila I sad nastavljam to na fakultetu : | |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 26.08.10 20:44 | |
| svaka čast.men je mater tila da idem za farmaceuta ja nisam imo pojma ša e to a ne da me zanimalo...onda me tjerala u grafičku,onda mi padne elektrotehnika na pamet...MA TO ĆU!!! i odj... ih sve i u elektrotehničku...malo sam požalio što se tiče prof i sveg ostalog al to je jedino što me zanima i volim | |
| | | Wild Rose Početnik
Broj postova : 21 Godine : 31 Lokacija : split Datum registracije : 29.08.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 29.08.10 18:04 | |
| - bodomiere je napisao/la:
- svaka čast.men je mater tila da idem za farmaceuta ja nisam imo pojma ša e to a ne da me zanimalo...onda me tjerala u grafičku,onda mi padne elektrotehnika na pamet...MA TO ĆU!!! i odj... ih sve i u elektrotehničku...malo sam požalio što se tiče prof i sveg ostalog al to je jedino što me zanima i volim
s ton koson ne bi moga raditi ka farmaceut niti išta slično... | |
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 29.08.10 18:07 | |
| tad sam bia ćelav | |
| | | Wild Rose Početnik
Broj postova : 21 Godine : 31 Lokacija : split Datum registracije : 29.08.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 29.08.10 18:14 | |
| - bodomiere je napisao/la:
- tad sam bia ćelav
hahaha... da mi je to bilo vidit... ccc | |
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 29.08.10 18:17 | |
| krizma!!!nećemo off topic dođi u birtiju | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 08.11.10 19:02 | |
| ja još nisam sigurna...nekad bi u medicinsku,nekad bi u opću...al bi na pedagoški fakultet,tak da ću sigurno jedno od to dvoje upisat,a ako upišem pedagoški,ići ću za profesoricu eng ili učiteljicu u nižim razredima. | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 08.11.10 20:47 | |
| Veterinarska | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 14.11.10 10:28 | |
| Kiki ... Boby ...obadvije ste dobro izabrale ..Pedagoska jako lijepo malo potesko biti profesor ovoj omladini danas ..ali ako imas pravi pristup i ljubavi za tim onda ces uspjeti ..volit ce tvoj predmet i naucit ce ... Veterina..nista ljepse ..pomoc zivotinji ..tj uvijek mi je bilo fascinantno ..to sto zivotinja ne moze reci gdje ga i sta boli kao mi ..a veterinar mu pomogne ...i onaj pogled kad nestane boli imal ista ljepse ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 14.11.10 10:47 | |
| Ja životinje volim od malena... Sve životinje... I mrzim kad moram vidjet neku životinju kako se pati. Inače nisam gadljiva na krv, pa mislim da mi to ne bi bilo teško. Nedavno smo u klubu (na jahanju) dobili novu stariju kobilicu, koja nije imala oko, a imala je ranu i na toj rani užasan gnoj što je stvarno bilo ''ružno'' za vidjet. Ja i trenerica smo bile jedine koje smo joj htjele taj gnoj na oku mazati s mastima, ostalima je to bilo gadljivo. Priznajem, nije ni meni to bilo lijepo, ali kad znam da s tim pomažem životinji... Ljepše ne može bit | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 14.11.10 11:33 | |
| Pa,o tom s ljudima bi se u Bobbynom slučaju dalo raspravljat...Znam iz prve ruke,rekla mi je | |
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 16.11.10 13:49 | |
| Slažem se s Kiki, nažalost tako je :/ Ja nemrzim ljude, naravno da ih volim, i ja sam čovjek Ali jednostavno sam u životinje uvijek imala više povjerenja i uvijek sam bila više povezanija s njima nego s ljudima... Znam da ćete mislit da nisam normalna, ali danas je tako... Nema više prijatelja (moja Kiki je iznimka ) svi te izdaju, smuljaju kad kod stignu... nisu više prijatelji kao što su nekad bili :/ | |
| | | jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 16.11.10 13:55 | |
| Malo sam prestar i za jedno i za drugo | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 05.12.10 22:43 | |
| Hm,ja sam opet na li-la...neam pojma više šta da upišem...medicinsku,a sad mi je tu i hotelijersko-turistička...opću sam otpisala,ko zna šta se može dogodit,ne mogu na fax,završila opću,di sam???nigdje!želim upisat srednju nakon koje mogu radit...da mogu bit sigurna da ću u životu nešt postić... bobby,vrijedi ona: "Prijatelji" ti samo lažu,a kad odu ni zbogom ne kažu! | |
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 05.12.10 22:45 | |
| E drito! To je danas tako >.< Zato ćemo se ja i ti družit i kao babe jelda :* ? Neznam ni ja koju bi srednju... Nestignem svaki dan bit izvan kuće po 8-9 sati, a i predmeti koji su mi najbitniji ja imam najlošije ocjene (3,3,4) | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet 06.12.10 15:26 | |
| Zavrsim ako bog da srednju pa na fax x) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaši planovi za srednju školu ili fakultet | |
| |
| | | | Vaši planovi za srednju školu ili fakultet | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 109 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 109 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|