Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Novi auto za božićnicu

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Novi auto za božićnicu Empty
PostajNaslov: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime27.12.08 21:01

Zlatka Zorića (53), radnika zagrebačke ljevaonice umjetnina, šef je usred božićnog domjenka pred kolegama pozvao na privatni razgovor. Isprva zbunjen i iznenađen, Zlatko nije mogao vjerovati svojim očima kad je ugledao božićni dar, novi automobil
'Emocije su me preplavile. Ni šef ni ja nismo mogli sakriti suze. Prekrasan je osjećaj iz auta starog 12 godina sjesti u novi - rekao je Zlatko. Novu crnu Opel Astru provozao je samo po gradu i još se privikava na nju. Čuva je i pazi, a na prvo dulje putovanje krenut će sljedeće ljeto. Otac dvoje djece 1. siječnja proslavit će 20 godina rada u ljevaonici' umjetnina Ujević, piše 24 sata

Eto dragi susjedi, na njega se ugledajte respect
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime27.12.08 21:04

Rijetki su takvi,ili je ovaj i jedini :eh,da: svaka čast...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime27.12.08 21:38

e...da je i meni takav šef....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime27.12.08 21:42

možda naš ministar i meni podari jedan auto Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime28.12.08 0:09

tražim posao u zagrebu, u ljevaonici umjetnina!!! lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime28.12.08 11:01

Auto za božićnicu, hmm... nije loše :eh,da:
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Novi auto za božićnicu   Novi auto za božićnicu I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Novi auto za božićnicu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» novi brisači za auto....
» Novi BMW X3
» Novi Audi A8
» Novi horoskop!
» Predstavite se - welcome topic