|
| novi brisači za auto.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: novi brisači za auto.... 08.02.09 16:43 | |
| Montirao sam novi par brisača na svom autu. Prvo sam mislio da su preveliki, jer su prelazili rubove šajbe, ali vidim da to i nije problem, jer oni funkcioniraju fantastično. Moram priznati da su ovo jedini brisači koje sam imao i volio vidjeti u stvarnosti. Da, možeš misliti da sam lud, ali ja vozim dugačke ture i uživam u vožnji koju mi pružaju.Nekoliko puta me zaustavio policajac koji je sjeo pored mene i zamolio me da ga provozam jedan krug kako bi se uvjerio u njihovu funkcionalnost. Jako su dobri i jako skupi za upotrebu, ali "SIGURNOST NA PRVOM MJESTU", to je moj moto i kako rekoh - rade fantastično! Rado bih svim prijateljima preporučio da svom autu daju nove brisače kao poklon za prolaz na tehničkom pregledu, a naravno i njima samima, lijep i funkcionalan poklon za valentinovo... ...ali nemojte pitati kako funkcionira voda za pranje stakala. |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 08.02.09 17:08 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 08.02.09 17:09 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 08.02.09 17:11 | |
| lijepo je znati da makar nekome izmamim osmijeh na lice.. |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 08.02.09 17:30 | |
| I više od osmijeha | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 08.02.09 17:35 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... 12.02.09 19:49 | |
| svi koji žele nove brisače...samo neka mi jave VELIČINU svog ORGAN...izacijskog vozila... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: novi brisači za auto.... | |
| |
| | | | novi brisači za auto.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 386 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 386 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|