Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 25.11.10 19:05 | |
| Alo, starci... A navratite bar da nam pričate "U naše vreme..." ako ništa drugo... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:21 | |
| Gdje ste teen birtijaši? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:39 | |
| Eto mene, iako sam ja više za sokić nego za pivo. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:40 | |
| Evo red bull Bobby da ti vrati snagu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:41 | |
| Mmmm Uzet ću, ali nesmješ me reći mami i tati, može ? | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:42 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:43 | |
| Eh dobro onda. Uzet ću Mmm je dobar Hvala | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 08.12.10 23:44 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 09.12.10 0:28 | |
| Ovdje nije _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 09.12.10 0:32 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 09.12.10 0:44 | |
| Baš si dobrica _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
| |
| |
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 09.12.10 14:56 | |
| Pivu mogu se zahvalim jer sam preko njega nasao devojku xD | |
|
| |
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 07.01.11 7:52 | |
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:13 | |
| A ti kad si bio mali sve si trčao kao da se družiš sa svojim vršnjacima? Nama zanimljivije da se "guramo" kod vas velikih. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:18 | |
| Vidiš kako moja seka uvijek nešto pametno kaže i ostavi me bez teksta, bravo seko :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:28 | |
| Zar si sumnjao u mene? :ary | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:30 | |
| Bome nisam nikad, svakim danom me iznova ponovo oduševljavaš seko :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:38 | |
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:40 | |
| Pa da ti kažem, valjalo bi da se i pojede nešto. aj prijatno | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:42 | |
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju 15.01.11 10:50 | |
| Bato, jel sam ti već spomenula da sam na dijeti? Bilo bi kul kad bi mi pomogao, a ne ovako da me izazivaš... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju | |
| |
|
| |
| Beer+ti+ja za mlade i sve one koji se tako osjećaju | |
|