|
| Kuda ide ovaj svet? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Kuda ide ovaj svet? 30.09.10 18:45 | |
| Pre neko veče sedela sam sa mojima i gledali TV. Inače, od kad je počela škola stvarno je malo tih trenutaka, a sada se našla još jedna stvar koja će to da upropasti - FARMA. I ništa, šta ću, gledaju oni, moram i ja...i vidim neke ljude za koje nikad u životu nisam čula. Prepoznala sam samo Ekrema Jevrića. Iskreno, razočarala sam se. Neki ljudi koji su stvarno talentovani i kojima treba da se pruži prilika pevaju po klubovima i kafićima, a on, koji je rekao 2 rečenice, postade eto, super-star. Na primer, Pilerovi, pa ona plavuša što je pevala pesme od Avril, pa Oliver Katić iz emisije "Ja imam talenat". Gde su oni? Ne mogu, jednostavno ne mogu da prihvatim da su ljudi tako nisko spali i da više ne prepoznaju pravu umetnost i kulturu. Dokle će vise Ekremi, Pere i Žike da zauzimaju mesta talentovanim mladim pevačima na javnoj sceni? :/ | |
| | | Metalac999 Početnik
Broj postova : 38 Godine : 36 Datum registracije : 30.09.2010
| Naslov: Re: Kuda ide ovaj svet? 30.09.10 18:55 | |
| Sve dok to publika dopusta.. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kuda ide ovaj svet? 28.04.11 16:14 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kuda ide ovaj svet? | |
| |
| | | | Kuda ide ovaj svet? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 435 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 435 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|