Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kuda ide ovaj svet?

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Kuda ide ovaj svet? Empty
PostajNaslov: Kuda ide ovaj svet?   Kuda ide ovaj svet? I_icon_minitime30.09.10 18:45

Pre neko veče sedela sam sa mojima i gledali TV. Inače, od kad je počela škola stvarno je malo tih trenutaka, a sada se našla još jedna stvar koja će to da upropasti - FARMA. I ništa, šta ću, gledaju oni, moram i ja...i vidim neke ljude za koje nikad u životu nisam čula. Prepoznala sam samo Ekrema Jevrića. Iskreno, razočarala sam se.
Neki ljudi koji su stvarno talentovani i kojima treba da se pruži prilika pevaju po klubovima i kafićima, a on, koji je rekao 2 rečenice, postade eto, super-star. Na primer, Pilerovi, pa ona plavuša što je pevala pesme od Avril, pa Oliver Katić iz emisije "Ja imam talenat". Gde su oni?
Ne mogu, jednostavno ne mogu da prihvatim da su ljudi tako nisko spali i da više ne prepoznaju pravu umetnost i kulturu. Dokle će vise Ekremi, Pere i Žike da zauzimaju mesta talentovanim mladim pevačima na javnoj sceni? :/
[Vrh] Go down
Metalac999
Početnik
Početnik
Metalac999

Pisces Dragon
Broj postova : 38
Godine : 36
Datum registracije : 30.09.2010

PostajNaslov: Re: Kuda ide ovaj svet?   Kuda ide ovaj svet? I_icon_minitime30.09.10 18:55

Sve dok to publika dopusta..
[Vrh] Go down
mobile
VIP član
mobile

Male
Virgo Horse
Broj postova : 17288
Godine : 34
Datum registracije : 23.04.2011

PostajNaslov: Re: Kuda ide ovaj svet?   Kuda ide ovaj svet? I_icon_minitime28.04.11 16:14

u propast
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kuda ide ovaj svet?   Kuda ide ovaj svet? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kuda ide ovaj svet?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» kuda za novu???