|
| VESNA PISAROVIĆ | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: VESNA PISAROVIĆ 21.12.08 0:35 | |
| >>da sutra umrem>>
Ti si svjetlo mog života Moja istina Ti si snaga koju trebam Da bih disala Vjeru u ljubav si mi vratio Bolje od ikog si me shvatio
Da sutra umrem ne bi žalila Jer ja sam ljubav života imala I da me nema ja bi živjela U tvojim mislima bi se budila
Dao si mi razlog Da si mi smisao Ožiljke sa moga srca si zbrisao I kad sam pala ja Ti si me digao I kad sam zvala Uvijek si stigao
Dao si mir srcu mom Dao si blagoslov i dom
Zadnja promjena: minchy89; 21.12.08 0:55; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 21.12.08 0:53 | |
| >>jutro donosi kraj>>
Pričali su mi Ljeto glavu zavrti Mislila sam lažu svi Došao je on Pogledao me Nosio je poljupce Ja sam znala da on Ima nekoga svog U novčaniku sliku imao je Ali ljeto i more Stara mangupa dva Karte su izmješala
Jutro donosi kraj Kao prije svitanja Budi još malo moj Sutra već znam Ti odlaziš zauvijek k njoj
Masline i vino Crna oka dva Bila nam je sudbina Ne bih žalila I ne bih plakala Ja bih site ponovila Jer ja sam znala da on Ima nekoga svog U novčaniku sliku imao je Ali ljeto i more Stara mangupa dva Karte su izmješala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 12.01.09 1:09 | |
| Jos ovu noc
Kad si sa mnom ljuta sam a kad te nema k'o bez glave sam
Ne znam sto me tako zbunjuje danas te volim a sutra onda tugujem
Al' kad me ljubis zvijezde s neba padaju tako mala sam u tvom narucju
Al' kad me ljubis oci k'o da ne vide da ti nisi nisam ni ja za tebe
Ref. 2x I stalno govorim jos ovu noc daj da te ljubim i mozda ce proc'
Kad kazem jos ovu noc a molim Boga da i sutra ces doc'
Medju nama stvarno neka luda kemija kako si sladak dok te moja ljubav ubija
Ma dosta mi je razgovaranja uvijek na isti nacin sve zavrsava
Al' kad me ljubis zvijezde s neba padaju tako mala sam u tvom narucju
Al' kad me ljubis oci k'o da ne vide da ti nisi nisam ni ja za tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 12.01.09 1:10 | |
| Ne dam da odes
Luda sto volim te luda sto zelim te a ti, a ti ti to ne vidis
Uz mene nocima danju pred ocima a ti, a ti ti to ne vidis
Od nadanja sam umorna u tvom bi krilu zaspala
Ref. Ne, ne dam da odes k'o dlanom o dlan pripadam tebi ti si moj san
Odavde do neba meni si sve ne, ne dam da odes jer trebam te
Trazim te rukama trazim te usnama a ti, k'o dim polako odlazis
Od nadanja sam umorna u tvom bi krilu zaspala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 12.01.09 1:11 | |
| Ovo nije moje vrijeme
Ref. 2x Ovo nije moje jutro ovo nije moje vrijeme zar je tesko voljet' mene ja zbog tebe bih umrla
Za ovu bol kriva sam ja za ovu sol na usnama na dlanu srce dala kao da nisam znala da zbog mene druge si varao
Ref. 2x
Za ovaj dan kriva sam ja za ovaj san bez svitanja na dlanu srce dala kao da nisam znala da zbog mene druge si varao |
| | | Gost Gost
| Ljubomora
Luda sam, od ljubomore ne, ne, ne, crne me misli nocas progone nisi tu, a tako trebas mi ne, ne, ne, ne, ne, ne ne mogu si pomoci
Jer noc je vrela, a mjesec je pun ti nemas mira, a sad nisi tu jer noc je vrela, a mjesec je pun ti nemas mira, a sad nisi tu
Umrijet cu ovog trena ako je druga zena sad u tvojim rukama umrijet cu ovog trena ako mi druga zena uzima najmilije
Luda sam, od ljubomore ne, ne, ne, sto sada nisi ovdje kraj mene nisi tu, a tako trebas mi ne, ne, ne nikad ti necu ovo priznati
Jer noc je vrela, a mjesec je pun ti nemas mira, a sad nisi tu jer noc je vrela, a mjesec je pun ti nemas mira, a sad nisi tu
Umrijet cu ovog trena ako je druga zena sad u tvojim rukama umrijet cu ovog trena ako mi druga zena uzima, najmilije
Umrijet cu ovog trena ako mi druga zena uzima najmilije |
| | | Gost Gost
| I ne prodje dan
Ako ce ti biti lakse idi i ne cekaj da se snijeg sa krova otopi
Nikad nisam htjela da se vidi koliko boli sto me vise ne volis
Mozda nisam uvijek znala granicu u ljubavi
Znam da nisam uvijek sve razumjela al' nisi ni ti
Ref. I ne prodje dan da ne mislim na te, duso, ja i ne prodje noc da ne placem zbog tebe
I nije me sram sto govori cijela ulica ja sam tebi dala zadnji dio sebe
Jucer mi je bilo jako lose a nije ni danas puno bolje, vjeruj mi
Preveliki osjecaji trose osobito onda kada nisu vraceni
Mozda nisam uvijek znala granicu u ljubavi
Znam da nisam uvijek sve razumjela al' nisi ni ti |
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 15.11.21 16:41 | |
| Vesna Pisarovic
Da znas
Ovaj tekst je pregledan 285 989 puta
Danima vec se nismo vidjeli a tvoje prijatelje ne pitam ne zelim priznati da ne znam sta se s' nama to zbilo, za tren
Svake se noci tiho pomolim sa zeljom da te sutra ugledam i sve bih dala da si sa mnom da te dotaknem samo, na tren
Ref. Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi kraj mene
Da znas kol'ko suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi tu
U mome sjecanju pocinje sve od ovog proljeca i ova tuga koju osjecam slomice srce na pola, za tren
Ref.
U mom zivotu barem kratko duso bio si sve i kako vrijeme ide vidim da mi ne ide
Jer kud god krenem, kud god podjem samo za tebe znam priznajem od tog dana sebi ja ne pripadam
Kao u nekom filmu cijeli moj se srusio svijet i cekam da se nesto desi cekam preokret
Jer kud god krenem kud god podjem samo za tebe znam ne zelim biti sama
Zelim samo tebi ja da pripadam ko sto se pripada po prvi put reci da nije bilo uzalud da tvoja ljubav jos traje, bar tren
Ref. 2x | |
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 15.11.21 16:42 | |
| Znaj voljela sam te (jedini)
Ovaj tekst je pregledan 42 757 puta
Jednom kad sunce zaboravi na nas, jedini kada u magli sve nestane i ja jedini
Znam trazices tad u meni spas vjeruj mi al' umjesto lica mog vidjeces samo sjenu
Ref. Znaj voljela sam te i bio si mi jedini i drugog nisam znala samo ti, samo ti, moj jedini
No zivot se mijenja i mjenja se svijet, jedini rastemo ti i ja, rastemo
Ko sto voljeh te tad voli te druga, jedini al' jednom ce sunce i meni zasjati
Ref. | |
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 15.11.21 16:43 | |
| Vesna Pisarovic
Tako mi nedostajes
Ovaj tekst je pregledan 60 487 puta
Vec sam dugo, dugo sama svuda noc i svuda tama vrisnula bih tvoje ime ne zaboravi me
Slatke price, slatke rijeci davao si samo tako mislila sam da su moje samo moje, samo moje
Ref. Tako mi nedostajes, da li znas tvoje price, dodiri, bas sve tako mi nedostajes ti ne znas sto to ljubav je moje najdraze
Nocas oblacim sve sve u cemu sam ti nekad bila najljepsa toliko toga je na usnama da si barem nocas tu
| |
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ 15.11.21 16:44 | |
| Vesna Pisarovic
Ti si kriv
Ovaj tekst je pregledan 25 094 puta
Kasnim, muljam, pomalo lazem cudan feeling u glavi otkad nisi tu
Vozim brzo, rijetko stajem zuto, crveno, meni isto je premalo spavam, ne jedem nista ne radim nista ravno mi je sve
Ma ne mozes tako dobro ljubiti do kraja me izluditi i nestati
Ref. 2x Ti si kriv, ti si kriv sto sam luda za tobom jos uvijek
Ne, nemoj me zvat' nemoj mi kvariti dan s tobom pocinje san i zavrsava | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: VESNA PISAROVIĆ | |
| |
| | | | VESNA PISAROVIĆ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 292 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 292 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|