First topic message reminder :Majko mila..................
Najveća pokora mi je kad mi se donesu pozivnice za to........Odmah znam šta me čeka taj naporan dan
Ja ću zaista istresti dušu ovdje
Kako me nervira to ...............To je neopisivo
Šta ćeš obuć? Šta ćeš kupit, Oćeš li iznajmit enerprise za tu prigodu i nabavit za pratnju deset Klinglonaca.............?
Onda je najbolje kad se roditelji zaduže U TRI PIČKE MATERINE a mladenci skupe sav bakšiš sebi jer je to NJIHOVO
)))) A sve zato DA SELO NE POSUMNJA i NE DAJ BOŽE ŠTA GOVORI OKOLO
)))
Sama neka nervoza.....................jel gotov ovaj -onaj? jesi se obukao ? Kad ćemo krenit ? Di ćemo se nać ? Koliko ćeš in para dat ?
ajme di su mi maramice? Obuci donju majicu naopako da te baba koja ne urekne
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
DOSTA DOSTA i JEBENO DOSTA
Treba doć 15 sati prije u mladenaca i GUESS WHAT ? ČEKATI
i onda si obasut hrpom pitanja : od ženidbe tvoje, djece, planova za djecu, kilaže, obrazovanja, zadnjeg snošaja, koju debljinu žica koristim na gitari, koje kondome rabim, di je ovaj di je onaj, šta mislim o Kerumu i slučaju selotejp
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i onda kad mi još dođe neki harmonikaš koji najčešće bude jako loš pa zaori : Čija'j ono livada čija'j ono trava i Izađi mala a skupa s njim nastane prava selo parada
i onda AJMO SVI
Ma zajebi prika tu se uvijek galantno izgmižem negdje
Btw. nedavno sam bio u Zagrebu na vjenčanju i ugodno se iznenadio
Jedan od boljih pireva
200 ljudi je bilo ali sve je bilo odlično i bez seljačije i glupiranja......ljudi pjevali plesali kulturno fino itd........Torta točno u ponoć a kod nas se i rižot zadesi u 3 ujutro
sve puno hrane a ja tada nikako nemam teka.............pa te vuče za rukav ovaj onaj...........ISUSEEEEEE A TEK JE POČELO
Najdraže mi je kad smo u Crkvi..........onda radim 2 stvari...........Molim se Bogu da mi ispuni dvije želje
Prva je-Bože eto podari svu sreću ovim mladencima
Druga je- KAKO GOD ZNAŠ UBRZAJ VRIJEME
Ali onda kad dođe sala.................Hijaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooo
Ok....ima dobrih bendova ali...............velika većina su atonalni idioti ali na koncu ljude nije ni briga svejedno se dobro zabave.............Briga njih jel ovaj svira krive harme ili pjeva falš( i sam imam bend za pireve iakooooo mi je to svejedno ljigav posao i glazba koju ne podnosim)
i onda legendarni VLAKIĆ
JOOOJ GDJE SI SADA KALMETA DA GA SABOTIRAŠ?
Vlakovođa je najčešće bakica koja izlazi samo na pirevima i sve nas zasjeni
Nekad se ukrcam a nekad čekam 4 ujutro da se vozim AUTOM i to DOMA
ajme sam sam sebi dignuo tlak s ovim svim
Kad se vraćam kući s pira-BAŠ SVAKOG ne da mi se seksati jer je orgazam nakon saznanja da je muka gotova sasvim dovoljan..........................
Eto