Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere
3 posters
Autor/ica
Poruka
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere 01.11.10 23:12
Kako bi uštedio na vjenčanju jedan je mladoženja iz Kine angažirao šest bagera da preveze mladenku i goste u svadbenoj povorci. Zhang Zongquiang (35) radnik je u tvornici koja proizvodi radne strojeve te je mnogo uštedio iskoristivši tu pogodnost. Priznaje da je nekoliko dana morao nagovarati svoju mladenku Ye Yuzi (26) koja je ipak pristala. Zhang kaže kako je njegova ideja potpuno uspjela, ali se nije nadao da će izazvati toliku pozornost. Bageri ukrašeni balonima i šarenim vrpcama na ulicama grada Pingdingshan bili su glavna atrakcija. Mladenka Ye kaže kako ju je budući suprug uspio nagovoriti kada joj je opisao kako će vjenčanje biti posebno. - Bilo je hladno u vjenčanici stajati u korpi bagera, ali je vrijedilo. Toliko sam bila uzbuđena da sam Zhanga držala cijelo vrijeme za ruku kako ne bi ispala na cestu - ispričala je Ye. Put sretnim mladencima je osiguravala policija, piše Orange.
Izvor
Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
Naslov: Re: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere 03.11.10 12:06
ha ha ovo je stvarno orginalno lijepo je kad se iznenadim u ljude pozitivno
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
Naslov: Re: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere 03.11.10 12:08
hahhahaahahahah...ajmeeee
Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
Naslov: Re: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere 03.11.10 12:10
šta kažeš kiki ne liči ti baš na vjenčanje iz snova
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
Naslov: Re: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere 03.11.10 12:13
Hhahahahahahaha...Ma sve je to ok,al šta bi bilo da ih je kiša uvatila?Ja bi rađe da me vozi u autu,pa makar i fićo iz '92!
hhahhaah
Sponsored content
Naslov: Re: Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere
Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere