|
| Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Them Totalno relaxiran
Broj postova : 1267 Lokacija : Merkur Datum registracije : 31.08.2010
| Naslov: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 19:47 | |
| Majko mila.................. Najveća pokora mi je kad mi se donesu pozivnice za to........Odmah znam šta me čeka taj naporan dan Ja ću zaista istresti dušu ovdje Kako me nervira to ...............To je neopisivo Šta ćeš obuć? Šta ćeš kupit, Oćeš li iznajmit enerprise za tu prigodu i nabavit za pratnju deset Klinglonaca.............? Onda je najbolje kad se roditelji zaduže U TRI PIČKE MATERINE a mladenci skupe sav bakšiš sebi jer je to NJIHOVO )))) A sve zato DA SELO NE POSUMNJA i NE DAJ BOŽE ŠTA GOVORI OKOLO ))) Sama neka nervoza.....................jel gotov ovaj -onaj? jesi se obukao ? Kad ćemo krenit ? Di ćemo se nać ? Koliko ćeš in para dat ? ajme di su mi maramice? Obuci donju majicu naopako da te baba koja ne urekne AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa DOSTA DOSTA i JEBENO DOSTA Treba doć 15 sati prije u mladenaca i GUESS WHAT ? ČEKATI i onda si obasut hrpom pitanja : od ženidbe tvoje, djece, planova za djecu, kilaže, obrazovanja, zadnjeg snošaja, koju debljinu žica koristim na gitari, koje kondome rabim, di je ovaj di je onaj, šta mislim o Kerumu i slučaju selotejp AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i onda kad mi još dođe neki harmonikaš koji najčešće bude jako loš pa zaori : Čija'j ono livada čija'j ono trava i Izađi mala a skupa s njim nastane prava selo parada i onda AJMO SVI Ma zajebi prika tu se uvijek galantno izgmižem negdje Btw. nedavno sam bio u Zagrebu na vjenčanju i ugodno se iznenadio Jedan od boljih pireva 200 ljudi je bilo ali sve je bilo odlično i bez seljačije i glupiranja......ljudi pjevali plesali kulturno fino itd........Torta točno u ponoć a kod nas se i rižot zadesi u 3 ujutro sve puno hrane a ja tada nikako nemam teka.............pa te vuče za rukav ovaj onaj...........ISUSEEEEEE A TEK JE POČELO Najdraže mi je kad smo u Crkvi..........onda radim 2 stvari...........Molim se Bogu da mi ispuni dvije želje Prva je-Bože eto podari svu sreću ovim mladencima Druga je- KAKO GOD ZNAŠ UBRZAJ VRIJEME Ali onda kad dođe sala.................Hijaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooo Ok....ima dobrih bendova ali...............velika većina su atonalni idioti ali na koncu ljude nije ni briga svejedno se dobro zabave.............Briga njih jel ovaj svira krive harme ili pjeva falš( i sam imam bend za pireve iakooooo mi je to svejedno ljigav posao i glazba koju ne podnosim) i onda legendarni VLAKIĆ JOOOJ GDJE SI SADA KALMETA DA GA SABOTIRAŠ? Vlakovođa je najčešće bakica koja izlazi samo na pirevima i sve nas zasjeni Nekad se ukrcam a nekad čekam 4 ujutro da se vozim AUTOM i to DOMA ajme sam sam sebi dignuo tlak s ovim svim Kad se vraćam kući s pira-BAŠ SVAKOG ne da mi se seksati jer je orgazam nakon saznanja da je muka gotova sasvim dovoljan.......................... Eto | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| | | | Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:04 | |
| - LaTiTeA je napisao/la:
-
ako ti je tolika muka ići na vjenčanja, zašto ideš?? Da selo ne priča kako baš TI nisi došao?? ili?? Ako si pozvan na to vjenčanje onda si pozvan zato što
Pa i ne idem baš često..........al idem jer "bi mladenci voljeli da si na taj, njima poseban, dan uz njih... " a do sada mi se desilo samo jedno takvo vjenčanje koje je stvarno bilo super................ Ako te smeta moj post-ne znam............stavi naočale da ga ne vidiš- jer je meni svejedno šta ćeš ti komentirati al sam se eto potrudio da ti odgovorim na krajnje bezvezno pitanje.................................al poštujem pirofile poput tebe Da selo ne priča kako baš TI nisi došao?? ili?? ovo mi je najjače nabijanje na nos ikada Super je donositi takve zaključke na temelju jednoga posta............ | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:22 | |
| Them..ja sam udana za takvog kao ti a i sama sam takva..od kada smo skupa( 11god.) bili smo u trojim svatovima..a jedni su bili naši ali uredno pošaljemo kada dođe pozivnica ono što smatramo da je u redu dati u svatovima..po nekome od rodbine:) Kada sam bila mlađa mrzila sam to spremanje..picajzliranje..svi se dotjeruju troše na novu odjeću bla bla bla..pa u svatovima ostave mladencima peglu ..čisto licemjerje. A vidiš da si bio u mojim tj našim svatovima mislim da bi ti se svidjelo.Jer.... ..vjenačanje smo pomakli što smo aksnije mogli to je bilo 17.30 i samo smo se svi njegovi skupili u sali nešto malo priej i došli po mene..bez oni laprdanja pred vratima daj ovo vrati ono malde malde stare mlade..ja izjurila van ajmo reko to riješiti više. ...bilo na je 130... od toga samo prvi krug rodbine znaće sestre i braća od roditelja..njih cca 60ak..a svi drugi naši prijatelji. Sami smo si sve radili..a bend je bio rockerski..mojoj baki i večini rodbine se nikako nisu sviđali..dobro nisu svirali Run to the hllis..po danu...po danu su mogli nešto zabavno domače .... cajke nisu svirali. U crkvi je pater nešto počeo prtljati a nas oboje migamo pateru dajte to malo i rukom pokazujemo brže brže Rodbina se razišla čim je prošao ples u ponoć a onda smo mi imali od 1 do 6 ujutro svoju feštu..svirka je više sličila na koncert nego na svatovsku svirku | |
| | | Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:26 | |
| Brutalno Run to the hills a glede glazbe na pirevima...................ma ne mora meni bit rockerski repertoar( ja sam i sam svirač pa i po svadbama kad treba) al daj malo da bude univerzalno i bez Jura, Bobana, ubijanja klanja, nikotina, aspirina, kokaina | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:30 | |
| A nije bilo brutalno..čekali smo da odu .. ali žalili su se što nije bilo nekih turbo folk stavri..to nismo dopustili..od brdo starih zabavnih pjesama bez obzira iz kojeg su doba..opče ne vidim smisao u glupim tekstovima..kao čaše lomim ruke mi krvave... | |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:37 | |
| - Kikica je napisao/la:
- A nije bilo brutalno..čekali smo da odu .. ali žalili su se što nije bilo nekih turbo folk stavri..to nismo dopustili..od brdo starih zabavnih pjesama bez obzira iz kojeg su doba..opče ne vidim smisao u glupim tekstovima..kao čaše lomim ruke mi krvave...
To je baš ono zakon.................. a onda ja moram slušat smeće i na drugim pirevima i na svom piru..........? E pa napušite se kite malo............neće ić tako.................. "Ljudi se zabavljaju"..........................pa je.............nead čak i ubijaju iz zabave, siluju itd ? Jebene niske grane....................... Gle, ja ne tražim Bacha na piru al daj jebote................"KAO NIKOTIN-TI JOŠ TEČEŠ MOJIM VENAMA" | |
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:37 | |
| Them.... super je to što ti imaš dvostruka mjerila | |
| | | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:49 | |
| hvala kad već otvaraš teme...onda očekuj da će ti odgovoriti i oni koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem a tvoji dvostruki kriteriji govore dovoljno...kad netko drugi radi nešto onda je to zbog sela, ali kad ti isto to radiš.. onda nije zbog sela zanimljivo... (sorry na analiziranju, pedagog sam po struci ) | |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 20:54 | |
| - LaTiTeA je napisao/la:
- hvala
kad već otvaraš teme...onda očekuj da će ti odgovoriti i oni koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem
a tvoji dvostruki kriteriji govore dovoljno...kad netko drugi radi nešto onda je to zbog sela, ali kad ti isto to radiš.. onda nije zbog sela
zanimljivo... (sorry na analiziranju, pedagog sam po struci ) I to relativno neiskusan .........i krajnje promašuje srž teme i još ne izražava vlastito mišljenje već u temu unosi psihološku analizu usera koji pokreće temu tj.... OFFTOPIČARI Opet ti dereš na suho.............. Idem onome ko mi je stvaaarno blizak, a zbog sela ne idem NIKOME- cijenjena pedagogice...............i da me imalo poznaš znala bi koliko je ljudi na mene zajedno sa selom dizalo noseve jer sam rekao NE..............a i ja NISAM RADIO SVADBU ZBOG SELA-TOČNIJE.............nisam ju radio jer još nisam oženjen.... Zato ne pričaj svašta jer za pravu analizu i konačan sud treba još materijala al tebi eto to ide na lagano........... predlažem čitanje dlana sorry al malo te moram zajebavati......................po struci sam zajebant, trošim susjedu internet i idem u šoping kad dođe lova s biroa Ma čekaj malo...................mi se prepiremo oko jebenih pireva................. Mi smo idioti | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 22:04 | |
| Ma ti si opčen | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 25.09.10 22:08 | |
| |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 0:47 | |
| | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 1:17 | |
| KOja si ti legenda od čovjeka... uvijek se dobro nasmijen na tvojim postovima... ni ja nisam neki ljubitelj pireva ,svadbi i ostalog...nema mi goreg od pitanja ...a šta ćeš obuć??' Dođi da vidiš šta sam si ja kupila blabla bla...daj ljudi odfack od mene :ary | |
| | | Gost Gost
| | | | Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 1:41 | |
| Pirevi imaju previše prostora i bez klubova | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 1:43 | |
| i to sto kazes |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 1:50 | |
| Al pirevi u Zagrebu su mi totalno drugačija šema od ovih u nas u Dalmaciji..... Bio sam prošle godine gore i iznenadio se.................sve je išlo glatko i bez razvlačenja, torta u ponoć........a kod nas se i rižot zalomi u 2 a torta u 3 ipo A onda kad zaori ono smeće-VADI KUME KEŠ wannabe lizanje vagine ilitiga podvezica itd............................ A tek one koze šta se očajno žele udat pa skaču po bukete..................... Očaj | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 2:41 | |
| Nikada nisam bio ljubitelj cincili-mincili skupova... Krkani svih zemalja ujedinite se...tako sam ih zvao... :mlat: |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 9:12 | |
| ovaaaj...ja moram pitati, gdje vi živite?? ili još bolje... kakvim ste ljudima okruženi ja do sada nisam bila niti na jednom takvom (kako vi opisujete) vjenčanju, a samo ove godine sam bila na 3 | |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 14:24 | |
| | |
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 19:40 | |
| | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA 26.09.10 20:32 | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA | |
| |
| | | | Vjenčana, pirevi, svadbe ili jednostavnije PILANA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 517 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 517 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|