|
| Laži koje izgovara žena | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Laži koje izgovara žena 15.12.08 20:31 | |
| Nisam ljubomorna kada gledaš druge cure Kada ti to kaže, želi biti otvorena i kul, no u duši skriva tonu ljubomore. Naime, iako je svjesna toga da je daleko od davno izgubljene sestre blizanke Angeline Jolie (ili super zgodne cure iz vašeg susjedstva), ipak joj je želja da tvoje oči gledaju i vide samo nju. Ti si mi najbolji dosad Ako je imala nekoliko veza prije ove s tobom i kaže da si joj najbolji od svih, znaj da sve cure nesvjesno vole podupirati muški ego, a ovo je jedna od rečenica kojima to čine. Ukoliko se samo ljubite, reći će ti da se najbolje ljubiš od svih njezinih prijašnjih, a ukoliko ste već stigli do seksa, reći će ti da si najbolji od svih prije tebe. Vjerojatno misli da će te, ako ti uputi kritiku, povrijediti, a budimo iskreni, vjerojatno i bi. Imaš pravo Ako većinu prepirki završi navedenom rečenicom, ne mora biti da uvijek misli tako. Hm, sjeti se filma 'Moje grčko vjenčanje' i one velike tete koja kaže da su muškarci glava kuće, ali žene su vrat, a glava se okreće kamo vrat želi. Stoga nemoj biti previše uvjeren da će dopustiti da sve bude po tvome. Možda to samo tek tako kaže, ali na kraju će napraviti po svome. Obožavam sport Ukoliko nije riječ o pravoj sportašici ili kakvoj obožavateljici sporta, tu laž će ti reći na prvom spoju samo da te privuče ili da pomisliš - uh, kakva kul cura! Kada prođe neko vrijeme, nemoj se začuditi ako prevrne očima svaki put kada kažeš da juriš doma gledati tekmu. Ništa ne bih promijenila na tebi Da, na prvih nekoliko spojeva zasigurno ne bi ništa promijenila, ali s vremenom će sigurno naći barem nekoliko stvari koje joj se ne sviđaju. Srčeš dok jedeš juhu, oblačiš se uvijek isto... Razlog može biti bilo koji. No poprilično je sigurno da postoji barem nešto što bi promijenila na tebi. Cure su jednostavno takve. Obožavam se družiti s tvojim prijateljima Ako nema svojih, onda možda, ali ako izlazite van i ona visi s vama dečkima, sigurno joj nije baš zabavno iz dana u dan. Podrigivanje, neumjesne šale na ženski račun, vikanje... Vjerojatno će sve te stvarčice tipične za muške izlaske pokušati zaobići. Sve je u redu Iako ti je jasno kao dan da nešto ne valja, ona ponavlja da je sve OK. To je jedna od igrica koje cure vole igrati - zapravo ispituje koliko ti je stalo do nje i koliko dugo si spreman navaljivati da ti kaže što ne valja. E, sad, hoću li slagat ako kažem da ne lažem ništa od ovog? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 20:54 | |
| a boli me glava? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:00 | |
| - korny je napisao/la:
- a boli me glava?
popij tabletu :P |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:01 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:04 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:06 | |
| bogu hvala, ta epizoda je iza mene.. nego, jel tebe kad boljela glava u krevetu? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:07 | |
| sva sreća : : mene nikad ne boli glava u krevetu (osim ako me zbilja ne boli glava) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:10 | |
| Kad smo kod te "glavobolje" nikad se na to ne izvlačim dovoljno sam hrabra da kažem neda mi se sexat i ok... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:11 | |
| e kate...blagoslovljen onaj u čije ruke dođeš.. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:15 | |
| Ja sam prije, kad sam bila mlada i neiskusna (sad sam samo mlada ), znala često govoriti ovo zadnje "sve je uredu" ... iako sam znala da sam ljuta i da mi smetaju neke stvari. Poslje sam skužila da je to samo pospremanje problema pod tepih, a jednog dana tepih bude premalen za sve probleme ... Zato sad kad sam malo zrelija rađe biram istinu :dipl: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:17 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:18 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:21 | |
| nemoj mi glumiti ni uvrijeđenu ni povrijeđenu... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:37 | |
| kate...boli me zub... hoćemo se seksati sutra? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:40 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:41 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:43 | |
| eto...ni upoznala me nije, već me se boji.. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:46 | |
| juuu..bubnjić mi probuši.... tako je to kad dopuštam da mi priđeš blizu uha.. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:54 | |
| Ovo "sve je u redu" kad joj očito nešto ne odgovara mi najviše ide na živce. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 15.12.08 21:55 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena 29.06.10 9:00 | |
| - Citat :
- Sve je u redu
Iako ti je jasno kao dan da nešto ne valja, ona ponavlja da je sve OK. To je jedna od igrica koje cure vole igrati - zapravo ispituje koliko ti je stalo do nje i koliko dugo si spreman navaljivati da ti kaže što ne valja. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Laži koje izgovara žena | |
| |
| | | | Laži koje izgovara žena | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 279 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 279 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|