Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Pet stvari koje svaka žena želi čuti

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Pet stvari koje svaka žena želi čuti Empty
PostajNaslov: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:04

Fraze poput "Jesi li to ti smršala?" zaista gode ženskom uhu, ali kad je u pitanju ljubav ili veza, postoje i one od kojih se žensko srce istopi. Ključne izjave koje svaka žena želi čuti donosi webzine eHarmony, a među njima su svakako i sljedeće:
"Volim te"

Čak i ona žena koja je kruta i ne pada na flert uživa kad od svog partnera čuje ove dvije riječi. Najvažnije je da one budu izgovorene u pravom trenutku i na pravom mjestu i efekat je zagarantovan. Možda joj koljena zaklecaju i osjeti nesvjesticu, ali to su poželjne posljedice, zar ne?

"U pravu si"

Budite iskreni - ove riječi svima gode. Kad vam osoba s kojom ste u vezi prizna da o nekoj temi znate bolje, tada se u organizmu pojavi navala adrenalina koja je jednako slatka kao i samo zaljubljivanje. Iako je dobro povremeno biti u pravu, nije poželjno uvijek biti u takvoj situaciji. Zapravo, ako ste onaj tip žene koji insistira da uvijek bude u pravu, vaše "alfa tendencije" vrlo lako mogu upropastiti stvari stvorivši konflikt između vas i partnera.

Dakle, umjesto što želite da uvijek budete u pravu, trudite se da uvijek budete sretni. Pustite partneru da i on ponekad pobijedi u debati, dozvolite mu da vozi vaš automobil i povremeno se nasmijte i kažite "U pravu si". Ne samo da vas to neće ubiti, već će usrećiti vašeg partnera.

"Savršena si za mene"

Za svaku ženu je ključno da ima pozitivan stav o samoj sebi. Ako se uz to stalno trudi da sija, vrlo lako je moguće da postane nesigurna. Usrećite je sjajnim izrazom koji će od nje učiniti zadovoljnu ženu kojom ćete biti ponosni.

"Uzimam"

Ne morate biti ludi za brakom da vam ova riječ zazvuči značajno. Ako pak sanjate o danu kad će ih vaš partner izgovoriti ispred matičara i svatova, važno je da znate da i on to isto želi. Razmjena bračnih zavjeta za ženu je korak od sto milja. Korak je to koji je inspiriše, vodi ka sreći do kraja života i čini da se fokusira na stvaranje sretne budućnosti sa osobom svojih snova.

"Dobila si posao"

Iako ove riječi nemaju veze sa ljubavi, one predstavljaju najljepšu muziku za uši svake nezavisne žene. Zašto ne spomenuti i to da u životu dečki dolaze i odlaze, a karijera ostaje neprekidna avantura. Motivisanost, rad i stalna težnja da se ide naprijed pravi su put prema uspjehu.

Pet stvari koje svaka žena želi čuti Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:14

Lijepo si smršavila Blizanko! :;):

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:16

da mi neko kaže da sam smršavila bilo bi mu spank gungster

radim posao koji volim tako da me "dobila si posao" čini indiferentnom

upravu si, volim čuti kad to i jesam

a da sam savršena osoba za njega volim čuti uvijek cerekalo:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:23

Ajmeivana, savršena si za mene! cerekalo: :;):

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:24

Goran je napisao/la:
Ajmeivana, savršena si za mene! cerekalo: :;):

ljubi
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:27

Goran je napisao/la:

prvo ces dobiti po spank pa cu te onda ljubi

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 14:29

blizanka je napisao/la:
Goran je napisao/la:

prvo ces dobiti po spank pa cu te onda krevet
Može! cheers

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime24.04.09 19:02

spank ...ne mjenjaj ....promjenicu ti licni opis pika u oko Laughing Laughing Laughing

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime01.05.09 10:14

hmmm ima nešto malo istine, ali jako, jako malo Smile
[Vrh] Go down
mala mazica
Zagrijao tipkovnicu
mala mazica

Female
Virgo Goat
Broj postova : 544
Godine : 33
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime01.05.09 10:28

od svega ovoga tu, meni je ipak najdraže čuti "volim te"... i kad sam sretna, i kad sam tužna, i kad sam umorna, bezvoljna...ta rečenica nikada nije od viška i nikada ne dolazi u krivo vrijeme...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime15.05.10 21:42

"Volim te"
To je jedino sto bih zelela cuti od navdenog Pet stvari koje svaka žena želi čuti 969280
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime15.05.10 22:04

"Volim te"
"u pravu si" naravno kad jesam u pravu da volim da mi se to i kaže.

Meni šta godi najviše od svega je onaj topli pogled kojim me pogleda,u njima vidim sve,riječi kad mi kaže idemo piti kavu i pričati. ljubav
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti   Pet stvari koje svaka žena želi čuti I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Pet stvari koje svaka žena želi čuti
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Čudne stvari koje muškarce privlače kod žena!
» 30 stvari koje bi svaka žena morala znati do 30.
» 25 stvari koje svaka žena treba napraviti prije udaje
» Devet komplimenata koje muškarci vole čuti
» Muškarci bi trebali znati:Tri romantične geste koje priželjkuje svaka žena