|
| Pet stvari koje svaka žena želi čuti | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:04 | |
| Fraze poput "Jesi li to ti smršala?" zaista gode ženskom uhu, ali kad je u pitanju ljubav ili veza, postoje i one od kojih se žensko srce istopi. Ključne izjave koje svaka žena želi čuti donosi webzine eHarmony, a među njima su svakako i sljedeće: "Volim te"
Čak i ona žena koja je kruta i ne pada na flert uživa kad od svog partnera čuje ove dvije riječi. Najvažnije je da one budu izgovorene u pravom trenutku i na pravom mjestu i efekat je zagarantovan. Možda joj koljena zaklecaju i osjeti nesvjesticu, ali to su poželjne posljedice, zar ne?
"U pravu si"
Budite iskreni - ove riječi svima gode. Kad vam osoba s kojom ste u vezi prizna da o nekoj temi znate bolje, tada se u organizmu pojavi navala adrenalina koja je jednako slatka kao i samo zaljubljivanje. Iako je dobro povremeno biti u pravu, nije poželjno uvijek biti u takvoj situaciji. Zapravo, ako ste onaj tip žene koji insistira da uvijek bude u pravu, vaše "alfa tendencije" vrlo lako mogu upropastiti stvari stvorivši konflikt između vas i partnera.
Dakle, umjesto što želite da uvijek budete u pravu, trudite se da uvijek budete sretni. Pustite partneru da i on ponekad pobijedi u debati, dozvolite mu da vozi vaš automobil i povremeno se nasmijte i kažite "U pravu si". Ne samo da vas to neće ubiti, već će usrećiti vašeg partnera.
"Savršena si za mene"
Za svaku ženu je ključno da ima pozitivan stav o samoj sebi. Ako se uz to stalno trudi da sija, vrlo lako je moguće da postane nesigurna. Usrećite je sjajnim izrazom koji će od nje učiniti zadovoljnu ženu kojom ćete biti ponosni.
"Uzimam"
Ne morate biti ludi za brakom da vam ova riječ zazvuči značajno. Ako pak sanjate o danu kad će ih vaš partner izgovoriti ispred matičara i svatova, važno je da znate da i on to isto želi. Razmjena bračnih zavjeta za ženu je korak od sto milja. Korak je to koji je inspiriše, vodi ka sreći do kraja života i čini da se fokusira na stvaranje sretne budućnosti sa osobom svojih snova.
"Dobila si posao"
Iako ove riječi nemaju veze sa ljubavi, one predstavljaju najljepšu muziku za uši svake nezavisne žene. Zašto ne spomenuti i to da u životu dečki dolaze i odlaze, a karijera ostaje neprekidna avantura. Motivisanost, rad i stalna težnja da se ide naprijed pravi su put prema uspjehu. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:14 | |
| Lijepo si smršavila Blizanko! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:16 | |
| da mi neko kaže da sam smršavila bilo bi mu radim posao koji volim tako da me "dobila si posao" čini indiferentnom upravu si, volim čuti kad to i jesam a da sam savršena osoba za njega volim čuti uvijek : | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:23 | |
| Ajmeivana, savršena si za mene! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:24 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:27 | |
| - Goran je napisao/la:
- Lijepo si smršavila Blizanko! ::
prvo ces dobiti po pa cu te onda _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 14:29 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 24.04.09 19:02 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 01.05.09 10:28 | |
| od svega ovoga tu, meni je ipak najdraže čuti "volim te"... i kad sam sretna, i kad sam tužna, i kad sam umorna, bezvoljna...ta rečenica nikada nije od viška i nikada ne dolazi u krivo vrijeme... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 15.05.10 21:42 | |
| "Volim te" To je jedino sto bih zelela cuti od navdenog |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti 15.05.10 22:04 | |
| "Volim te" "u pravu si" naravno kad jesam u pravu da volim da mi se to i kaže. Meni šta godi najviše od svega je onaj topli pogled kojim me pogleda,u njima vidim sve,riječi kad mi kaže idemo piti kavu i pričati. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pet stvari koje svaka žena želi čuti | |
| |
| | | | Pet stvari koje svaka žena želi čuti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 432 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 432 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|