|
| Najbolji vicevi - seks | |
|
+7mobile roko jasna49 legija nitapita boomba Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Najbolji vicevi - seks 06.10.08 16:32 | |
| First topic message reminder :Zašto su sve stjuardese lijepe? Da bi se avion mogao podici. Idu dva kurca ulicom i vide kondom. Vidi Caspera - uzviknu. Razlika izmeðu kondoma i padobrana? Kad pukne kondom, to je jedan život više. Kad pukne padobran, to je jedan život manje. Koja je razlika izmeðu kurca i putovnice? Putovnica se može produžiti. Kondom na suðenju jer je žena ostala trudna. Nisam ja kriv, navukli su me! Ulazi zgodna dama u lijecnicku ordinaciju i kaže: Doktore, imam problem, otpadaju mi stidne dlake. Koliko cesto opražnjavate sex gospoðo? Pet puta dnevno. Ooooo, jeste li vi vidjeli travu na auto putu?
Zadnja promjena: Ratnik svjetlosti; 17.03.11 8:43; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 08.05.10 17:38 | |
| Idu dve časne sestre mračnom ulicom, kad ih napadnu ih dva mladića i počnu da ih siluju. Prva kaže: - Oprosti im, Bože, ne znaju sta rade! Na to će druga: - Ćuti, ćuti, Boga ti, ovaj zna! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 08.05.10 17:39 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 08.05.10 17:40 | |
| Kakva je razlika između psa i oženjenog muškarca? - Nikakva. Ni jedan ni drugi ne diraju domaćicu, a komšinicu bi rastrgli! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 08.05.10 17:47 | |
| Sta je zena u ekonomskom smislu? Nisko lezeci objekat u koji muskarac ulaze svoj visokostojeci kapital uz tekuce kamate… |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 09.11.10 20:09 | |
| On i ona vode ljubav u krevetu. On: - Hajde da probamo poziciju 68! - 68??? 69 poznajem, ali nikada nisam čula za 68. - Ti mi ga popušiš, a ja sam ti dužan jedno lizanje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 11.11.10 23:44 | |
| Pričaju dva starca, pa jedan pita drugog:
- Je l' možeš ti dalje jebati? - Mogu, da kucnem u drvo! - kaže drugi. - Ma mogu i ja kucnuti od drvo, nego, je l' možeš jebati?! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 11.11.10 23:44 | |
| Na medicinskom fakultetu pita profesor studenticu:
- Koliko spermatozoida ima u muškim testisima? - Gutljaj, do gutljaj i pol! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 11.11.10 23:49 | |
| hahhahahahahahahahah ne piše da je plavuša hahhahhaah |
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 11.11.10 23:55 | |
| Ribar peca ribe i drži ciglu na glavi. Naiđe zgodna i radoznala dama pa pita ribara zašto ima ciglu na glavi?
- Može seks pa ću ti reći.
Odbije ona, ode pa se opet vrati kasnije:
- Mlada damo, može seks pa ću ti reći. - odgovori ribar opet. Ona pristane i ribar je nategne. Sad će ona njemu:
- Daj mi sad reci što će ti cigla na glavi, a pecaš ribu? - Mlada damo, ti si danas četvrta na ciglu, a na udicu nijedna. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 09.03.11 20:51 | |
| Muž i žena vode ljubav, i ona ga potiče: - Dragi, daj reci mi prljave stvari! - Kuhinja, dnevni boravak, kupaona...
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | jasna49 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 526 Godine : 75 Lokacija : Beograd Datum registracije : 31.01.2011
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 16.03.11 23:18 | |
| | |
| | | roko Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 513 Godine : 47 Lokacija : RH Datum registracije : 20.12.2010
| | | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 14.05.11 13:25 | |
| 4 slova s
samo sex srbina spasava | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 07.11.11 13:46 | |
| Nisam se sex'o al sam čuo da je dobro.. Prič'o mi jedan čovjek što je gled'o! | |
| | | Tomislav30 Početnik
Broj postova : 49 Godine : 42 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 15.04.2012
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 15.04.12 19:37 | |
| Nakon jedne lude i strastvene noći upita on:
- "Draga,jesam li ti ja prvi?"
Ona ga pažljivije pogleda i kaže:
- "Pa i moguće! Odnekud si mi poznat." | |
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 06.07.12 5:19 | |
| Postoje tri razloga zašto da na muškom spolnom organu istetovirate "1000 EURA": 1. Možete stalno održati lovu u ruci, 2. Ležiš i gledaš kako lova raste, 3. Možete dati ženi da troši koliko hoće. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | brpet Početnik
Broj postova : 1 Godine : 77 Datum registracije : 28.08.2012
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 28.08.12 18:23 | |
| - Gost je napisao/la:
- Htede Mujo da mu Fata popusi.
- Ne mogu ga, bolan, Mujo tako prljavog. Operi ga. Mujo ga opra. Vrati se nazad, kad ce Fata: - Bolan, Mujo, 'ajd ga namazi medom da mi bude slatko. Razmaza Mujo med po "spolovilu" i vrati se do Fate koja mu kaze: - Ma pospi i malo oraha po njemu. Ode Mujo to da ucini. Cekala ga Fata par minuta, ali Muje nema. - Bolan, Mujo, a jel' ti 'oces da ti ga popusim? - E, jebi ga, Fato, sad je i meni sladak. :perfecto: | |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 07.09.12 15:55 | |
| Idu Mujo i komšinica Fata kroz šumu. Tek će ti Fata: - Mujo, ja se bojim da ćeš me ti kresnuti! - Ma neću, - veli Mujo.
Idu oni tako dalje još dublje u šumu, kad eto ti nje opet... - Ma ja imam opasan osjećaj da ćeš me kresnuti! - Ama neću, koji ti je...!
Idu oni još dalje i sad već duboko zašli u šumu. - A da ti mene kresneš pa da me prođe taj osjećaj straha? | |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks 12.09.12 20:08 | |
| Šta kažu poslije sexa:
Ovan: "Super, hajde da to opet uradimo!"
Bik: "Gladan/gladna sam-dodaj mi picu."
Blizanci: "Da li si video/la tv upravljac?"
Rak: "Kada cemo se vencati?"
Lav: "Zar nisam bila/bio fantastican?"
Devica: "Treba da operem posteljinu."
Vaga: "Bilo mi je dobro ako je i tebi bilo dobro."
Skorpija: "Mozda treba da te malo vise uputim u sex."
Strelac: " Nemoj da me zoves-zvacu te je."
Jarac: "Imas li vizit kartu?"
Vodolija: "A sada da probamo bez odece."
Ribe: "Kako rece da se zoves?" | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolji vicevi - seks | |
| |
| | | | Najbolji vicevi - seks | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 395 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 395 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|