|
| Pažnja!gola ljepotica na putu! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Pažnja!gola ljepotica na putu! 10.08.10 20:44 | |
| Bilbordi sa manekenkom Keli Bruk predstavljaju "smrtonosnu opasnost", ocenjuju stručnjaci za bezbednost. Reklame za "Ribok" prikazuju manekenku koja na sebi ima samo nove patike, a postavljene su pored prometnih puteva u Velikoj Britaniji. Institut za naprednu vožnju (IAM) upozorava da bi ovi bilbordi mogli da izazovu "katastrofalne i smrtonosne" nesreće, jer muškim vozačima značajno skreće pažnju. "Muškarci skidaju pogled sa volana i puta da bi bolje videli obline žene na slici, što može da ima veoma ozbiljne posledice", saopšteno je iz IAM. Pre nekoliko godina, reklame "Ćao dečaci" za "Vonderbra" navodno su izazvale više desetina nesreća, zato što vozači nisu mogli da odvoje pogled sa tela Eve Hercigove. izvor | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pažnja!gola ljepotica na putu! 13.08.10 22:09 | |
| Hmmm..sviđaju mi se patike jako :passion ..volim takve. A ne ove ružne što se sada nose nit đona nit tekstila ..ono malo guravo na nozi kao da u čarapi hodaš..bjak | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Pažnja!gola ljepotica na putu! 17.08.10 13:45 | |
| ma skejte su zakon i jedine patike koje ja priznajem ko patike :passion sve ostale nike rebook a svi ih nose u pm...kod skejta je lakše jer samo vans svi nose pa je lakše mi nać neke koje nema niko | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pažnja!gola ljepotica na putu! | |
| |
| | | | Pažnja!gola ljepotica na putu! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 409 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 409 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|