|
| Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 06.08.10 22:49 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 06.08.10 22:53 | |
| Kao što im ime označava, ove cipele s umjereno visokom petom su, u stvari, cipele za hodanje koje će vam pomoći da osjećate ugodno kad god morate obavljati svakodnevne poslove, a istovremeno biti ćete u trendu. Ovo je osobitno točno ako se odlučite za outfit inspiriran pedesetima ili osamdesetima. Ove cipele su također odlična alternative za one koje su „nove“ u nošenju visokih potpetica, a željele napraviti što bezbolniji prijelaz iz ravnih u cipele s visokim petama. Trenutno na tržištu ima cijeli pregršt mogernih cipela s malom petom - od potpuno jednostavnih do onih s kompliciranih detalja i modernim dodacima (patentnim zatvaračima, čipkom, šljokicama...). Osim toga sve je moderno – od potpuno zatvorenih, poluotvorenih, polu-japanki, sandalica do čizmica. I dobra vijest je da će se trend nastaviti i ove jeseni, pa nas čeka cijeli niz - od gležnjača do čizmi onih iznad koljena – a sve to s petom u kojoj možete bez problema stajati ili trčarati satima. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 06.08.10 23:26 | |
| A pravo mi se ne sviđaju takve pete. | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 07.08.10 16:53 | |
| ni meni ..ne mora znaciti ono sto je u modi da je dobro ..bas mi ruzno zena izgleda u njima ono u globalu kad pogledas ...nekako nema elegancije ni malo ..nekad i ravna obuca daje tu eleganciju ali ovo mi i tamo ni vamo ..ove pete kod mene i mogu proci ali ovo mislim da bih pala unazad _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 17.08.10 0:59 | |
| pa meni su oke...sve... ja imam i onih sa petom 10cm i onih sa 3cm i bez... | |
| | | snoopy Početnik
Broj postova : 29 Godine : 44 Datum registracije : 07.10.2010
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom 18.10.10 12:54 | |
| meni je to ružno. meni te petice izgledaju ko prištići na cipeli. Ako je bez pete, onda neka bude lijepa balerinka, ako je peta, neka bude peta, ne mora bit 13 cm, ali ono, barem 7-8 da nečemu sliči... A i probala sam jednom u dućanu obut, nije baš ni ugodno.... neusporedivo su ugodnije obične balerinkice ili cipele s punom petom | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom | |
| |
| | | | Konačno! Dizajneri se smilovali i ponudili trendi cipele s niskom petom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 455 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|