|
| Trendi modni dodaci za dom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Trendi modni dodaci za dom 15.06.09 13:15 | |
| Uređenje doma potpuno je personaliziran proces i više se oslanja na osobni ukus nego dizajnerske trendove. Međutim, uvijek postoje stvari koje su modernije od drugih. Ovo su neke od trenutno najmodernijih sitnica. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 15.06.09 13:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 15.06.09 13:20 | |
| Jastuci u boji Metalne imitacije bambusa Prekrivači krupnog tkanja Portreti divljih životinja Pletene košare diskretne svjetiljke Podmetači u raznim bojama polica ja recimo volim ...police...da su lijepe a uz to korisne...onda velike visoke providne vazne sa jednim cvijetom ...ma ima tih sitnica koje mogu uljepsat stan ...imate li vi nekih prijedloga ...posto uvijek volim nesto mjenjati ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 15.06.09 18:51 | |
| Ja sam mogu reči ovisnik o detaljima u stanu...slike,lampe,jastućići...joj ma svašta... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 15.06.09 20:03 | |
| Ja volim isto detalje u stanu,kao jastučići,lampe,ali ništa previše... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 02.07.09 17:21 | |
| ..ja ih ni ne primječujem u trgovini....to mi je bacanje novaca.... ima lijepih stvari koje mi se i svide, ali uspijem im odoliti. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 04.07.09 12:34 | |
| Ja recimo volim te raznolike jastučiće. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 07.10.09 22:24 | |
| Istaknite vlastiti stil u uređenju Unošenje osobnosti u životni prostor nužno je kako bi se u njemu dobro osjećali "Biti svoj" u načinu odijevanja, razmišljanja i uređenju životnog prostora uvijek je "in"! Bez obzira na sva pravila i najnovije trendove u uređenju interijera, nastojite uvijek unijeti dio osobnosti u prostor i dati mu dodatni šarm, koga kreirate upravo vi! Vrhunski opremljeni interijeri, koje gledamo na stranicama stručnih časopisa, web portala te u salonima namještaja izgledaju zadivljujuće. Sigurno vam je ponekad zastao dah i poželjeli ste nešto slično i u vašem domu. No, često puta su vas izložene kompozicije namještaja potakle na razmišljanje kako im nešto nedorečeno ipak nedostaje. I bili ste u pravu – nedostaje im trag osobnosti onih koji će živjeti u takvom ili sličnom okruženju. Unošenje osobnosti u životni prostor nužno je kako bi se svaki pojedinac u njemu dobro osjećao. Ono se iskazuje kroz odabrani stil uređenja ili detalje koji su vam posebno dragi. Ukoliko ste uređenje doma prepustili arhitektu, ne zaboravite da je sastavni dio postupka uređenja interijera upoznavanje investitora, njegovih životnih navika, hobija, omiljenih stilova, boja itd. Osobnost u uređenju interijera je najjednostavnije iskazati kroz detalje koji će obogatiti prostor. Pojedinci koji vole prirodu i zelenilo će unijeti raznovrsne biljke i aranžmane u interijer. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 07.10.09 22:27 | |
| Prostor će dobiti svježinu i originalnost, jer unošenje prirode u životni prostor povećava njegovu kvalitetu, a pogotovo u stanovima, koji nemaju kontakt s vanjskim terenom. Kolekcionari umjetnina prostor će učiniti posebnim postavljanjem umjetničkih slika i predmeta. Ugođaj galerijskog prostora nije tipičan, ali može biti vrlo interesantan i ugodan. U svakom slučaju, ostavit će utisak na svakog gosta. Ukoliko vam je život na selu posebno drag, a životne potrebe su vas odvele u gradsku gužvu, elementi ladanjskog stila mogu učiniti vaš životni prostor željenom oazom. Volite putovanja, o njima rado razgovarate i uvijek kupujete neobične suvenire i predmete, koji predstavljaju destinacije koje ste obišli. Istaknite ih na svojim policama, a one će se, bez obzira na stil i materijale u prostoru, idealno uklopiti, jer vas podsjećaju na uzbudljiva putovanja i bude drage uspomene. Načina za iskazivanje osobnosti u životnom prostoru je mnogo: oslikajte zidove, miješajte boje, postavite mozaike ili vitraje, istaknite antikne komade namještaja, izložite rukotvorine svojih predaka, objesite drage fotografije, izložite uratke vaše djece... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 08.10.09 8:02 | |
| meni je i ovaj detalj super volim i ovakve detalje... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 10.10.09 12:49 | |
| Veliki lusteri - trendi ukras u domu Želite li pratiti najnovije smjernice za uređenje interijera, potražite rješenja sa smjelim lusterima u stilskim, modernim, elegantnim, minimalističkim ili otkačenim oblicima, s jednom zajedničkom karakteristikom – istaknutom dimenzijom. Ovakav luster u prostoru može biti popraćen stolnim ili stojećim lampama u istom ili različitom dizajnerskom rješenju. Trendovi nameću istaknute dimenzije lustera, ali ne i stil, tako da pobornici različitih tipova uređenja mogu ispuniti trendovske zahtjeve i poigrati se ovakvim interesantnim načinom osvjetljavanja i dekoriranja prostora. Izvor Mogu biti trendi koliko hoče, ali meni su ogromni lusteri odvratni. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 10.10.09 14:17 | |
| ovih se uzasavam uh... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 24.10.09 22:29 | |
| ...jooj kako bi rado ukrašavala svoj mali dom..ali bemu..nemoš..kad treba sto drugih stvari je uvijek bitnije..ali mlada sam ja još...biće svega.. | |
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 25.10.09 9:35 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 25.10.09 9:47 | |
| ...mašte mi ne fali to znam...imam toga i previše..a ako mi zafali imam Luciju..onda bukti maštom...a jastučiće..i sve osatle male sitnice..ma nevolim ništa dok je sve tako kako je..rado bi prvo malo sredila prostor u kući..prenamijenila malo prostorije...ponabavljala nešto stolarije nove...gdje koji zidić izbila..dodala..ovisno o prostoriji...no kako si rekla malda sam ja tek 30 .. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom 23.01.11 19:19 | |
| ne volim ništa previše,sve je to samo skuplanje prašine..volim jastučiće al ih nemam jer pas voli te male jasstučiće uzet i odnijet na dvorište il se igra sa njima il izbuši rupicu pa ih |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Trendi modni dodaci za dom | |
| |
| | | | Trendi modni dodaci za dom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 371 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 371 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|