|
| Rokeri S Moravu | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:11 | |
| First topic message reminder :
Duso, nemoj da se plasis
Bilo je to u proslu subotu nisam nikem pric'o tu sramotu sa pijacu podjem ja kod kuce kada zacuh da neki sapuce
Ref. Duso, nemoj da se plasis nemoj da se plasis nemoj da se plasis duso, nemoj da se plasis
Ja pogledam, radoznao, sta cu u kapiju dvoje se privacu mene doslo da se prenerazim i u malo u saht da ugazim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:28 | |
| Bol boluje Zikina kobila
Bol boluje Zikina kobila kad se seti da je mlada bila na njivu se islo s' konji licno nije bilo kombajni i slicno
Ref. 2x Gazda Zika sad kobilu seca po vasari da je gledu deca tuga joj se sve mesa sa radost kad se seti pasnjaci iz mladost
Dok kokoske po dvoriste kljuju stara kola u cosak samuju iz stalu se rzanje ne cuje jer u stalu sad traktor stanuje
Ref.
Bol boluje Zikina kobila bol boluje, nikem ne kazuje po sokaci bez volju se skita zasto pati niki je ne pita |
| | | Gost Gost
| Case perem
Draga Kostadinka javljam ti se iz Sneveredingen gde crncim danonocno, tacka ovod je stalno prevrtljivo vreme voli vas vas Boza pazi 'lebati da mi neki ne icepa magistarski rad sto sam ga ostavio u natkasne
Ref. 2x Case perem ruke mi prljave oci mi suze ovako buljave
Od ujutru radim u servis za pranje perem, podmazivam i marke dobivam uvece popravljam ekonomsko stanje u krcmu za sankem i case umivam
Ref. 2x
Cesto mi nadodje kuci da pobegnem al' se setim svega i srce pritegnem nocu kada legnem sve sundjeri snivam s' gumenu kecelju po samponi plivam |
| | | Gost Gost
| Aerobik
Jedan, dva, vezbam ja jen', dva, tri, vezbu svi tri, cetiri, zivci smiri tri, cetiri, pet, vezba ceo svet
Aerobik, da budemo sik ako mogu svi mozemo i mi 2x
Ref. 2x E, moj kume, ne uzdaj se u me dusa hoce, al' srce klokoce
Sest, sedam, jedva gledam sedam, osam, ne znam koj sam osam, devet, nije krevet osam, devet, deset, sve do sto pedeset |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:29 | |
| Brisem suze s' rolnu toalet papira
Imala je kosu naravno na glavu prirasla mi dusi k'o na palcu flaster vid'o sam je kratko na tecinu slavu pamtim njeni oci, plavi k'o flomaster
Ref. 2x Za kafanskim stolem dok muzika svira brisem suze s' rolnu toalet papira suze brisem, rolnu odmotavam 'ocu pijan pod stolem da spavam
Njeno nisko celo razbukti mi strasti kroz sakov mi odma' ispa' karta licna zvackala je koru s' papriku i masti to je stvarno bila slika pojedicna |
| | | Gost Gost
| Meraklije
Nad Beograd noc prilegla pola dvanaest sati splavovi su prepunjeni cik mesto u'vati 2x
Ref. 2x Meraklije, na splavovi sede jedan samo pije, drugi samo jede meraklije, pevaju iz duse lumpuju za stolem dokle se ne sruse (me-me-me-me-meraklije)
Svaka ziva dusa 'oce nocu da kulira na splavovi odlazi di muzika svira 2x
Ref. 2x
Svoju paznju obratite na splavski pevaci jer vec sutra neki moze slavu da zakaci
Splavovi su kultna mesta tu je provod pravi lepo nam je na Dunavu divno i na Savi |
| | | Gost Gost
| Senjorita por favor
Svastika mi poludela nacisto ce me sa'rani Spaniju je zavolela preko paket-aranzmani
Ref. 2x Senjorita por favor plakni noge u lavor nemas pojma s' kastanjete mlatis ki sa zvecku dete senjorita por favor
Haljina ti na cvetici uvrnuta sa volani al' pronadjoh i falinku imas noge ki dzivdzani
Ref. 2x
Senjorita igra bosa sve skakuce po prasinu a kosa joj je preko nosa ulepljena od vrucinu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:31 | |
| Zika kisobranac
Duso, duso, srce moje di su sada oci tvoje di si sada ti pitaju me svi (2x)
Ref. 2x Ja sam Zika kisobranac na ledja mi tezak ranac sve popravljam fala Bogu ali zivot moj ne mogu
Duso, duso, zeljo pusta di su sada tvoja usta s' koga zivis ti moja ljubavi (2x)
Ref. 2x
Duso, ti mi nade srusi di su sada tvoje usi i kompletno di si sad kad s' mene nisi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:31 | |
| Udao sam tastu u Bajinu Bastu
Svi mi kazu da sam cvecka ki pamuk mi dusa meka na vreme sam primetio sta me s tastu ceka
Morala je bas da bidne zaprska u svaku corbu vodio sam sa nju tesku nepostenu borbu
Ref. 2x Udao sam tastu u Bajinu Bastu od kad mi je prazna kuca disem s puna pluca svi od reda castim, a imam i zasta ki sto rdja jede gvozdje glockala me tasta
Dok je ovde sa nas bila smrsao sam petnaest kila prolio sam mnogo suza zbog tastu baksuza
Vec se triput udavala znaju i komsijski vrabci ako se i sad razvede cu otegnem papci |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:32 | |
| Silikoni
U ulici Strahinjica Bana tanga-gace vire sa svih strana jer plitke farmerke sve devojke nose s' kvarcovanu kozu se ponose
Vorspiel
Advertajzing, intertejnment i PR-mladici parkirali skupa kola ne moz' basti prici
Svaki ima tri devojke i dva telefona za parking nema brige to je treca zona
Ref. 2x Silikoni, silikoni ribe kao avioni svaki kafic bas je fini u silikonskoj dolini
Svi za pice im'u pare a niki ne radi svi udisu auspusi tako vole mladi
Opusteno sve do jutra zivot je pred njima vazno da u kabriolet uvek radi klima |
| | | Gost Gost
| Dve debele vole mene
Dve debele a ja mrsav procelave a ja trsav kratkonoge a ja krakat na teme im spuscam lakat (2x)
Dve debele vole mene a ja volem tanke zene (2x)
Ref. Nek' su crne, nek' su plave samo da su kostunjave dve debele vole mene a ja volem tanke zene
Dve debele stalno jedu mene jadnom nista nedu po cigare dokle trknem sve izedu, ja nek' crknem (2x)
Dve debele vole mene a ja volem tanke zene |
| | | Gost Gost
| Banana, Kubana
Ref. 2x Banana, Kubana banana, Kubana plantaze s' banane nicu na sve strane pa cu sadim i ja
Kad pocupam trsku sa moravsku plazu ima da zasadim banansku plantazu
Ne mora se ore ne mora se kopa cekas da izziklja pa da se poklopa
Ref. 2x
Kubanska banana ima miris fin najbolje uspeva u selo Kukljin
Ne mora se ore ne mora se kopa cekas da izziklja pa da se poklopa |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:33 | |
| Bosiljka
Dok zrikavci zricu i goveda ricu ja seckam uz prugu, gacam po kaljugu kukuruzi berem, na sljivu se verem sve cu je oberem zbog Bosiljku
Ref. 2x Bosiljka, Bosiljka sto idete bosa stan' bre malo zar ne vidis da je pala rosa
Dok kucici laju u mom rodnem kraju strefila me briga, u srce me ziga kad je vido s obranicu, lepu ki na sliku sapletoh se o strnjiku, ispusti motiku
Ref. 2x
Bosiljka, oj Lale silazi s tu sljivu da se lecka volimo joj, joj, nemoj me Lale dobro, sidji, ne da se volimo pa sto da silazim ondak, Lale |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu | |
| |
| | | | Rokeri S Moravu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 409 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 409 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|