|
| Rokeri S Moravu | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:11 | |
| First topic message reminder :
Duso, nemoj da se plasis
Bilo je to u proslu subotu nisam nikem pric'o tu sramotu sa pijacu podjem ja kod kuce kada zacuh da neki sapuce
Ref. Duso, nemoj da se plasis nemoj da se plasis nemoj da se plasis duso, nemoj da se plasis
Ja pogledam, radoznao, sta cu u kapiju dvoje se privacu mene doslo da se prenerazim i u malo u saht da ugazim |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:20 | |
| 'Ajde, 'ajde
Zadnja truba Dragaceva to smo nas dvojica odustali smo od Gucu nek' se drugi mucu
Kad je na gitaru pukla elektricna zica shvatili smo obojica spas je cirilica
Ref. 2x 'Ajde, 'ajde, dajte harmonike nista nema bez nase muzike (tehnike) harmonika daleko se cuje lepo svira i kad nema struje
Propali smo i na EXIT pred ogromnu masu desila se grdna steta pregore mikseta
Posto od tog festivala na losem smo glasu pristupamo srpskem brendu shodno novem trendu |
| | | Gost Gost
| Cu se kacim
Joj, drz', ne daj, ajde Mogu me zadrze samo s gvozden lanac kad ugledam Vesnicu Zmijanac ne vacam se ni zestokog pica dok ne pustim plocu Saban Saulica
Ref. Cu se kacim, more, cu se kacim na najvislje drvo samo Brenu, dzanum Lepu Brenu da izljubim prvo
Joj pasuje mi kao celi kapa Miso Kovac i sibenska klapa iskocim kroz prozor iz mojega stana cim Topcagic Nada namigne s ekrana |
| | | Gost Gost
| Corbast pasulj volem
Da predpostavimo ova ce pesma da bidne cuvena jer je s filozofski konac sivena dete, jel tako, tako
U nedelju gozbu priredili i na njojzi svasta pripremili pa me nudu s pilecinu, curecinu, govedjinu a men' od ta fina jela vecera presela
Ref. Corbast pasulj volem sa rebarca suva stamena da kuva da te Bog sacuva aj, cici, opancici, sa dva prsta kaiscici
Tu nedelju ce upamtim dobro jer na nju sam zelen bostan obr'o od paprike i ckembici mlade rotkve i prasici zeludac me zaboleo, zivot mi preseo
Ref.
Sad se lecim s bikarbonu sodu s aspirini i kiselu vodu kuvaju mi ki detetu strogo zivim na dijetu a pasulj mi ne da mira, sve me provocira |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:21 | |
| Drakula
Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula mrsav, visok ki civiluk bije zene po komsiluk preko plota ocas skoci iskolaci svoje oci
Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula
Ref. 2x Dragisa nije vampir pravi zene bas vole da ih davi i znajte, ako niste znali da se ni jedna na njeg' ne zali
Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula socijalni ima zubi manje glodje, vise ljubi falile se snase da ga se ne plase
Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula
Ref. 2x
Drugarice pridji blize tata Drakce tebi stize
Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula kazu da je iz Kostolac prebice ga s' glogov kolac saceka da nema struje pa svi redom zaplasuje
Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula |
| | | Gost Gost
| Eroticna zona
Kad smo bili onomad na kvizu sedela si pored mene blizu i od tada ti mi ne das mira dosadna si k'o skolska lektira
Rekli su ti u moju kafanu broj mobilnog i fiksni u stanu slusalica trpi sve al' tebe ne moze, bre
Ref. 2x Dzabe dahces preko telefona tu mi nije eroticna zona prestani da sapuces i skicis vid'o sam te, grdna, na sta licis
Mogla bi da radis na hot-lajnu imala bi karijeru trajnu zasto si se navrzla na mene tuzicu te kod taste i zene
Uz'o sam da razmislim duboko sto li sam ti zapao za oko slusalica trpi sve al' tebe ne moze, bre |
| | | Gost Gost
| Prvo skoci, onda kazi hop
Hranim se sa plazma keksom poslovno se bavim seksom nisam bas lep, to zna svako ali pametan sam jako
Ref. Prvo skoci, onda kazi hop ako nemas djule, sta ti vredi top ne kuni me stara majko zasto drzim sexy shop
Do struka sam tako-tako a od struka bas nikako do kolena jos i moze od kolena, ubi Boze
Ref.
Nocu sam lepuskast brajko a po danu kuku majko lepota mi bar ne smeta vazno da mi pos'o cveta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:22 | |
| Zalostan sam, zato pijem
Zalostan sam, sto da krijem moram nekog da prebijem da se ne bi dzaba mot'o idem da uplatim loto zalostan sam, zato pijem
Politika stalno pise inflancija sve urnise a radio objavljuje hocu da poskupu struje zalostan sam, zato pijem
Kilo 'leba od dva kila jutros rulja razgrabila dupla vekna sto hiljade Boze mili, sta nam rade zalostan sam, zato pijem
Dve patike, obe leve dobio sam od Mileve nije znala sta je krala slucajno se zajebala zalostan sam, zato pijem nije znala sta je krala slucajno se zajebala zalostan sam, cu je ubijem |
| | | Gost Gost
| Ujs bre
U-ha-u-ha-ha-u-ha-ujs bre
Mene moja nana neprekidno kara zasto u novcanik nikad nemam para ne karaj me, nano, ne karaj me, bre znas da u zivotu pare nisu sve
Mene moja nana neprekidno grdi zasto mi na kola moj auspuf smrdi ne karaj me, nano, ne karaj me vise auspuf cu sredim, pa ce da mirise
Mene moja nana stalno opominje sto ja gubim vreme s' volovi i svinje nemo' dzvanjkas, nano, zasto te to cudi znas da je sa stoku lakse nego s' ljudi
U-ha-u-ha-ha-u-ha-ujs bre |
| | | Gost Gost
| Ziv mi ti
Na livadu kosu travu Rokeri S' Moravu na livadu travu kosu i lepo se nosu
Ref. 2x Ziv mi ti, ziv mi ti svud se cuju Rokeri ispevali pesme na naucnu bazu s' gramofoni vise ne silazu
Sitan pesak, voda vlazna u Rokeri pesma snazna odjekuje pesma njina od Lapovo do Vrcina
Ref. 2x
Svoje zlatne ploce slazu u kredenac na stalazu svud ih zovu, svi ih trazu da su glavni za njih kazu |
| | | Gost Gost
| Stojadinka ovce sisa
Ref. 2x Stojadinka ovce sisa pripomaze ju Radisa ovce strizu, u dzak vune mecu janjci bleju, makaze zvekecu zvec, zvec
Stojka, na teb' mislim i danju i nocu kad god imam, imam, imam vreme za samocu
Dok radim po stalu bockaju komarci a tebe kad cujem spopadnu me dzmarci
Ref. 2x
Kaki si Radisa noge ti se tresu praziluk ti viri, viri iz najlonsku kesu
Takav si mi smesan oci ti se becu i mlogo mi licis, licis na pokojneg tecu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:23 | |
| SMS
Zna se da mobilni ima razni zvuci ja ga, brale, celog dana vucaram u ruci baterija kad istekne, frustiram se ceo mobilni mi je na meni najvazniji deo kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS
Ref. 2x Sta sve nece Srbin da izmisli, SMS, SMS bas nam prija satelitska posta, SMS, SMS sve je skupo, dugovi pritisli jedino nas SMS ne kosta
S' SMS-om covek salje sta se seti telegrami, razglednice, pisma i paketi politicke poskocice, najnovije psovke ispisujem s' SMS-om i to bez olovke kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS
Ref. 2x
Ljubavnici javljam da cu da okasnim a mojega kuma castim s' jednim vicom masnim zenu lazem sa daljine sa poruke razne mobilni mi placa parking, racuni i kazne kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS |
| | | Gost Gost
| Turio Ljubisa pivo da se 'ladi
Onomad Ljubisa kosio livadu pa prileg'o da odmori u debelem 'ladu dok potok zubori i cvrkucu ptice svrnula Darinka da umije lice
I taman se nag'la vode da za'vati kad li joj se zabezeknut pogled sunovrati
Ref. 2x Turio Ljubisa pivo da se 'ladi pa zaboravio flasu da izvadi, evribadi |
| | | Gost Gost
| Tango Sojic (duet Lane Gutovic)
Beli bubci i raznjici to je 'rana za mladici opasno sam nezno bice volem zene volem pice 'ocu da se ovo zna
Zivot ce ti brzo prodje zato kresni sve sto dodje cim je mufte ja ne prezam samo da se dobro zezam jer sam opak dasa ja
Ref. 2x Tango Sojic smiruje zivci spusca pritisak kad si ljut i ozlojedjen iznenadjen i uvredjen kad pred oci ti se smrci pa ti padne mrak
Beli bubreg pa raznjici to je 'rana za mladici opasno sam nezno bice volem zene volem pice 'ocu da se ovo zna |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:24 | |
| Lepa seka
Ova mala do meneka nije znala sta je ceka aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x
Ref. I opet bih al' se plasim da cu malu da promasim aj, neka, neka, neka to je lepa seka
Mojoj maloj babo postar tri put sam joj bio ostar aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x
Ref.
Ja sam malu nasekir'o tri put sam je iznervir'o aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:25 | |
| Odmor u Grcku
Zena mi napravi zbrcku s' ova' odmor u Grcku ja s' ovu glavu ludu ki uvek leg'o na rudu
Meni zinat igra tablici sa neki grcki mladici ene, u plicak se brcka u pesak koske krcka
Ref. 2x Trojica piju tavernu a ja sam zadnji cetvrti vrucina je bre ki u rernu u glavu mi se vrti
Mog'o sam da sedim u travu i pecam ribe u Moravu mene je licno glupo da sunce placam skupo
Dok covek sa dlanem mahne odose, ljudi, sve drahne budjelar prazan se zbrcka propao sam ki Grcka |
| | | Gost Gost
| Raste korov oko plota
Zu-te, zu-te zu-te, zu-te digidaj, digidaj dogidaj, digidaj 2x
Raste korov oko plota jedan mi se mis'o mota na srcu mi tezak kamen jer me mori ceznje plamen
Ref. Zarezujem plajvajz da ti citko pisem ki pupoljak uz tarabu bez sunce uzdisem
Staklici su sitni a zovu i' srca zbog teb' pijem vino iz zemljeneg vrca
Kad se vrnem iz tudjinu s' privremeneg rada ja c' da bidnem mladozenja a ti moja mlada
Ref.
Vid'o sam te osmog marta ispala mi licna karta ja se sagoh van kolone pukose mi pantalone
Ref.
Radisave, ajd narani krave eve sa'cu, samo da progunem kupus |
| | | Gost Gost
| Ne cackaj mecku
Ti me voles, al' ne trazi da te pazim u garazi u garaze nije mesto za to sto ti 'oces cesto
Ref. 2x Ne cackaj mecku sa prstem u oko jer cu da ti kad ne pazis uzvratim zestoko
Ne prckaj mi po intimu i ne 'vataj me na snagu dok ti nisam iz zatrku zviznuo uciteljsku sljaku
Ref. 2x
Cekaj lecka da se smraci do nocas me ne meraci ondak dodji tvojem bati da te ki creznju omlati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:26 | |
| Ole, ole
Nocas nisu sjale zvezdice na nebu kako u Ljubljani, tako u Zagrebu susti, susti, susti bagrem beli a najvise susti u Padinskoj Skeli
Ref. Ole, ole, ole, ole ole, ole, ole, ole
Tuginata pusta da ostane Vardar saka svima da doaka 2x
Ref.
Bijele ruze, vidji njezne ruze Buducnost ce biti prvak, druze 2x
Ref.
Nikom nije lepse neg' je nama kad slavimo pobjedu Dinama 2x
Ref.
Sve nas, bolan, muce iste brige da nam Zeljo ne padne iz lige 2x
Ref.
Vratija se Sime, ajme di je bija eno za Hajduka golove zabija 2x
Ref.
Roka, roka, roka mandoljina prvak druge ljige stize iz Pristina roka, roka, roka mandoljine prvak druge lige stize iz Pristine
Ole, oljulje, oljulje oljulje, ljulje, oljulje
Ko to kaze Srbija je mala Zvezdu nam je i Partizan dala 2x
Ref.
Cujte decki, sacuvajmo svi dostojanstvo navijajmo za svoje, postivajmo tudje, ne svi smo u igri i nesmijemo dozvolit' da neodgovorni pojedinci ruse ugled naseg sporta, ne da pace, lopta je okrugla i svak' ce doc' na svoje, kuzite |
| | | Gost Gost
| Ne zeni se, jarane
Volio sam Vrpic Fatu curu lijepu, umiljatu maticara cim spomenuh na to trazim drugu zenu
Ref. Ne zeni se, jarane sve su cure karane karale ih babe sto daju za dzabe ne zeni se, jarane
Semsa bijese cura lijepa htede bracno da me scepa rek'o sam joj da sam zenjen al' sam odma' smijenjen
Ref.
Najjaca je Azemina jedna konobar'ca fina njoj nemeres pobjec', brate jer vjezba karate |
| | | Gost Gost
| Na lepu plavu Moravu
Morava je reka poznata u celem svetu i njojzina riba veriga ki jastuk u krevetu
Jovan Straus bi rek'o kad bi se tu zatek'o kaki bre Dunav crni narode ovde nasvrni
Ref. 2x Na lepu plavu Moravu brbocu talasi na obalu igru valcer Moravski alasi komarci i muve zuje kokoska glistu kljuje krava prezivlje travu uz lepu plavu Moravu |
| | | Gost Gost
| Mene majka salje u kafanu
Ne kuni me, stara majko sto iz skole bezim samo kad mi je pomenu 'ocu se najezim
Ref. 2x Joj, mene majka salje u kafanu jer nas ima, jer nas ima previse u stanu joj, skola 'ladna, a kuca mi mala kafana me ocuvala, zato njojzi fala
Skola nam je lepa spolja a grozna iznutra sve sto moz' d' uradis danas radi prekosutra
Ref. 2x
Cim iz skole, majko, dodjem vodis me u stranu pa mi kazes "Nema mesta, idi u kafanu" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:27 | |
| Mali Milojica
Nemo da si taki tato more nemo' da si taka mamo, ne grdite svog jedinca, svog mezimca
Ref. 2x Nas mali Milojica nemiran ki cigra, mlogo vole, mlogo vole s prasci da se sigra.
Op cvrc grok sumadijski rok, od djuskanje Milojicu strefio je sok
Nemo' da ste taki roditelji ne gresajte dusu, pa zar niki nemoz' da shvati da vi dete pati
Ref. 2x
Op cvrc grok sumadijski rok, od djuskanje Milojicu strefio je sok
Ti se nano bakces s pernatu zivinu, al' ne posvecujes paznju svom jedinom sinu
Ref. 2x
Op cvrc grok sumadijski rok, od djuskanje Milojicu strefio je sok |
| | | Gost Gost
| Picerija
Ja smo i zena zakupili supu pod kiriju pa smo u nju napravili malu piceriju
Pice su nam velike oci da izbecis i mlogo su ukusne bolesnog da lecis
S' maslinke i martadelu tesko ce izedes celu krigla piva jos ide uz to
Ref. Picerija, picerija nasa pica ce vi prija kuj je izbliza onjusi u nesvest ce da se srusi picerija, picerija moja zena s' osmehem na licu svakem gostu s' vrata nudi picu
E, nasa pica ne sadrzi origano zacin no slaninu i paprike na moravski nacin
Zena mi je iz Krusevac i zove se Mica njojzina je specijalnost carapanska pica
Dve-tri trunke svinjske sunke rotkvice i druge trice krigla piva jos ide uz to |
| | | Gost Gost
| Dodji draga u Vrnjacku banju
Zna se banja Koviljaca izvesni organi jaca i u Nisku i u Vranjsku brckas se u vodu banjsku 2x
Ref. Dodji, draga, u Vrnjacku banju pa da vidis u kakem sam stanju a kad svrsim s ovu banjsku kuru cu produzim sa jos jednu turu
Kur, Kur, Kurusumlija ova banja svima prija sve sam redom banje pros'o al' mi Vrnjci najmilija
Zna se, Mataruska banja koje boljke sve otklanja sokobanjska terapija cak i zdravem ce da prija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:28 | |
| 'Armonika dugmetara
'Armonika dugmetara donela mi mnogo para al' sad je momenat menjam instrumenat
Pop, pank, rok mi je u dusu narodnjaci mene gusu 'armoniku sviram i s' nju se nerviram
Ref. 2x Celi svet naopacke neka se prevrne al' u selo niki zivi nemoz' da me vrne
Pijem samo Dzoni Dzoker jer s' rakiju nisam roker sad zivim u gradu zbog gitarlijadu
Kuj se s' 'armoniku bavi nacisto ce ga zgrbavi gitara mi znaci jer se ne razvlaci |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu | |
| |
| | | | Rokeri S Moravu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|