|
| Rokeri S Moravu | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:11 | |
| Duso, nemoj da se plasis
Bilo je to u proslu subotu nisam nikem pric'o tu sramotu sa pijacu podjem ja kod kuce kada zacuh da neki sapuce
Ref. Duso, nemoj da se plasis nemoj da se plasis nemoj da se plasis duso, nemoj da se plasis
Ja pogledam, radoznao, sta cu u kapiju dvoje se privacu mene doslo da se prenerazim i u malo u saht da ugazim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:12 | |
| Kod Djoku u disko
Groznica me fata uvek u subotu otkad radi ona' disko kod Djoku Travoltu zubi mi zvokocu, a usi klokocu ne znam kako da odolem kad djipanje volem
Ref. Sve sam pare spisko kod Djoku u disko prod'o sam i njivu i poslednju sljivu celu noc se bakcem u disko kod Djoku kad ce bre vec jednom da na'ranim stoku
Stevka i Radojka scepale Stanojka za rokersku kosu gustu pa ne' da ga pustu mlogo si bre zevzek praznu slamu mlatis propasce ti domacinstvo, nikako da shvatis |
| | | Gost Gost
| Crna krava, belo mleko
Slusaj ovu pesmu, bate
Kafanska ste pevacica pevas ki na granu ptica kad promuknes ili slicno ja cu te izlecim licno
Ref. 2x Crna krava, belo mleko oj, Moravo, 'ladna reko oj, pevaljko, lepa seko sto me gledas popreko
Ajde drustvo veselo, veselo tamo
Na igranke ja je vidjam pevas s' oni diletanti ako ti se malo svidjam svrnite u ambalanti
Ref. 2x
Ne znam zgodniju plavusu s' tako veliku potraznju al' kad ufitiljis s' gusu ja cu ti posvetim paznju |
| | | Gost Gost
| Dabogda ti gacni lastis puk'o
Tvoja majka mene opanjkava a ne gleda s' kim joj cerka spava
Ref. 2x Pred komsiluk sve sam se izbruk'o dabogda ti gacni lastis puk'o
Ti si bila verna samo sredom drugih dana davala si redom
Ref. 2x
Da sam znao sta me s' tobom ceka ostao bi nezenja do veka |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:13 | |
| Penzija mi mala
Penzija mi mala mala i jos kasni bas me briga, bas me briga koji ce mi krasni
Ref. Kad mi postar penziju donese svi iz moje porodice 'oce da me bese joj, postare, di su resto pare sta da jedem ako kupim kafu i cigare
Stigo mi na vrata pismeni podatak da cu primam, da cu primam bednicki dodatak
Ref.
Penzija mi mala manja ne moz' biti moja baba samo moze s' nju da se zakiti
Ref.
Eh, sto nece jadne da nas strefi sreca da nam Sloba, da nam Sloba penziju poveca |
| | | Gost Gost
| Zanoktice grickam
Zanoktice grickam a nokti preskacem ja zbog tezak zivot nikada ne placem
Ref. 2x Nemam ni za jedno pice u bufet sam bez pokrice nemam kucu, nemam stan jorgan mi je iscepan (al' sam ipak radostan)
Lokne mi na celo razdeljak sa strane ocekujem, ljudi i meni da svane
Ref. 2x
Imam zlatni zubi srebrni ne brojim totalno sam srecan sa zivotem mojim |
| | | Gost Gost
| Zeno moja iz prvoga braka
Volela si ljutu da secas iz flasu i sa takim gestem srusi ljubav nasu pa si jela lukac, satirala cvarci kad te se obsetim, podidju me zmarci
Ref. Dzanum, zeno moja iz prvoga braka more, posle tebe dobra mi je svaka aman, sudiju sam tri put blagosiljo sto me je od tebe jadnog radosiljo
Ti si bila zena samo na papiru iskopo sam novu ratnicku sikiru posto sam se s' tebe zavadjao zucno sad cu te ustirkam i to svojerucno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:14 | |
| Vid'o sam te u Zarkovo
Upoznali smo se preko interneta predstavila si se lazno rekla da me volis snazno da ce ljubav da nam cveta
Preko mesendzera poslala si sliku kao, ti si ispred kuce vidi se i neko pruce a kuca je u Cirihu medjutim
Ref. Vid'o sam te u Zarkovo setala si s' dve barabe lepo mi je majka rekla "Ne petljaj se s' njome dzabe"
Vid'o sam te u Zarkovo jer tu zivis od rodjenja lagala si sve kompletno pa ja ostadoh nezenja
Hteo sam da dodjem licno da te vidim ti si rekla "Ne, nikako" jer su tvoji strogi jako u Svajcarsku to je tako
Zakaz'o sam datum za nase vencanje veridbu sam isplanir'o vec sam burme izgravir'o ne znajuci pravo stanje znaci |
| | | Gost Gost
| U nasega Rajka golema svirajka
U nasega Rajka noge ki vrljike a oci mu kao punjene paprike u nasega Rajka klempave su usi redovno ih mrda kad cigaru pusi
Ref. U nasega Rajka golema svirajka pa ga svaka cura dirka da joj malo svirka
U nasega Rajka na razdeljak kosa da ljubi devojke ne moze od nosa u nasega Rajka zubi ki tarabe i zbog to ga cack'u seoske barabe |
| | | Gost Gost
| U ljubavnu ladju nasu
Da ti krijem vise necu nisam s' tebe nas'o srecu probali smo, al' ne ide sad kako ni bid'e
Ref. 2x U ljubavnu ladju nasu desio se kvar jer nije ni sudjeno da bidnemo par
S' drugog probaj posle mene mozda ce ti bolje krene kad omanes, kuj ga sije vrlina ti nije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:15 | |
| Sisoje
Ispala mi u blato pereca psovala me brezobrazna deca diram curke, curani me biju celo jutro bezim po avliju
Ref. 2x Sisoje, Sisoje bidi veseo jer da nisi veseo zivot bi ti preseo
Onomad se skombrljado s' krusku zbog toga sam zaradio cusku roditelji nezn'u s'monom sta ce upala mi zunzara u gace
Ref. 2x
Za vojsku sam vec odavno staso al mi pamet jos nije poraso cu se zenim u prosli cetvrtak svatovi mi dolaze u petak |
| | | Gost Gost
| Tajna vecera
Na tajnu veceru omiljena lica (2x)
Na tajnu veceru pristigose gosti kuj ce pored koga da razmesti kosti (jao, kakvi gosti, Boze me oprosti)
U brata Albanca pun tanjir prebranca u brata Slovenca teleca kolenca u brata Bosanca tepsija ribanca u brata Hrvata hrvatsko-srpska salata
Ref. Na tajnu veceru omiljena lica kadrovi strukture sa raznih sednica na tajnu veceru zdravica je prava svi iskreno zele da komsiji crkne krava
Neki ce da pije, neki ce da mezne ali svaki gleda da komsiju zezne (jao, kako svaki vole da komsiju zezne)
Ispred Srbijanca sarma sa rebarca ispred Makedonca tetovac iz lonca ispred Vojvodjanca cinija rezavca ispred Crnogorca spikovana ovca |
| | | Gost Gost
| Oklagija
Burekdzinska radnja zivot moj je celi brkovi i trepavice od brasno mi beli
Svake noci mesim taj mi pos'o prija jedino mi drustvo moja oklagija
Ref. 2x Oklagija, oklagija ostasmo sami ti i ja oklagija, oklagija od svih si mi najmilija
Sa mene ni jedna nece da se zeni jer mi fali vreme za zivot drustveni
I dok turam burek u zgrejanu rernu znam da imam moju oklagiju vernu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:16 | |
| Seks na eks
Ref. Seks na eks i sa sirem gibanica seks na eks to je prava poslastica ojs, ojs, oj
Seks na eks upraznjavam svakog dana seks na eks to mi je dusevna hrana ojs, ojs, oj
Onomad na pregled sistematski doktor me posavetovo bratski za tvoj problem nisu drugi krivci opusti se, relaksiraj zivci
Ref.
Vezbam jogu kolko vise mogu a uz ratluk treniram karatluk odricem se od hranu gurmansku prelazim na vegetarijansku
Ref.
Nema vise da me ljubav steza ljubimac sam kratkotrajnih veza preko dana osacujem metu a u ponoc odlazim u stetu |
| | | Gost Gost
| Ja sam Mica iz kafica
Jurio sam zenske mnoge tunjave i one stroge joj, zivote moj
Lepojke i babaroge sve sto trci na dve noge joj, zivote moj
U selo me drze za budalu spermanentno s' mene sbiju salu
Ref. Ja sam Mica iz kafica kljucam brze od detljica kljucam brze od detljica
Ja sam Mica iz kafica nezgodan sam kad popijem kad popijem dva-tri pica
Kako god sam koju stigo pretisak sam joj podigo joj, zivote moj
Radim brate u tri smene vredne ljude vole zene joj, zivote moj
U selo me drze za budalu spermanentno s mene sbiju salu |
| | | Gost Gost
| Nindze kornjace
U krajine nase kruze probisveti i lopuze, oj kornjace nas nase paze tesko onem kog nagaze, oj
Ref. 2x Hajde nindze kornjace vi ste zverke najjace hajde, sad je zadnji cas spasavajte, spasavajte licno nas
Po ambari i po njive stetocine razne zive, joj pa kad pocnu da ne plase mi pozovemo kornjace, oj
Ref. 2x
Rafaela zovu Rale Mihelandjelo je Mika, oj Leonardo s' Donatela lep ki slika, nasa dika, oj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:17 | |
| Dve gajbe piva
Vrcem se s' pos'o na biciklu moju opet mi nisu sve koze na broju i jedva cekam da se izujem samo da stignem tu gde stanujem
Ref. Dve gajbe piva, lukac i 'leba al' mene vise, mlogo vise za srecu treba u novcaniku drzim ti sliku usamljen ja sam ki cackalica u slaniku
Nove carape, sarena masna i prava gradska poslovna tasna ali mi dusa crce za selom tamo mi osta, osta srce celo |
| | | Gost Gost
| 'Ajde mala pomogni kolezi
Dodji mala, mora se da krcamo orase palacinci bez orasi jedu siromasi 2x
Ref. 'Ajde mala pomogni kolezi kad s' umoris slobodno prilezi 'ajde mala pomogni kolezi kad s' umoris slobodno prilegni
Tucacemo na tavan beli lukac u avan ajvar ce pripravljamo nemo' da raspravljamo 2x
Ref.
'Ajde mala bidi fer kupicu ti sifonjer i u njega garderobu al' dodji na probu |
| | | Gost Gost
| Cico vestico
Oj, Milice, domacice direktno ti ljubim lice cu navucem neku klicu od tu tvoju kijavicu
Oj, Milice, domacice uske su ti farmerice obrve ti pijavice i vestacke trepavice
Ref. 2x Cico vestico Cico vestico, Bozije stvorenje vise volim da te ljubim no da je'm pecenje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:18 | |
| Darinka carinka
Sa carinsku sluzbenicu nemo' se vencavas depoziti ce da placas i kad sa nju spavas sa carinsku sluzbenicu nemo' se vencavas
Ref. Darinka carinka s' oci prostreljuje jedino kad zaspe ne ocarinjuje ne zeni se, crni Lazo lepo sam ti kaz'o
Darinka carinka s' oci prestravuje jedino kad zaspe ne ocarinjuje ne zeni se, crni Lazo lepo sam ti kaz'o
Ne zeni se, crni Lazo sa carinski propis njeno je ljubavno pismo ki sluzbeni dopis ne zeni se, crni Lazo sa carinski propis
Ref.
Nece, bre, da s' odvikne od carinsku praksu i za bracni ljubav nocu naplacuje taksu ona nece, bre, da s' odvikne od carinsku praksu |
| | | Gost Gost
| Deso, imas dobro meso
(Gazdarice, jel imate mozga)
Kada se zazelim mesa tu pomaze lepa Desa kasapnicu drzi svoju u ulicu moju (jeste)
Ref. Deso, Deso, imas (imam) dobro meso Deso, pile, zapakuj mi pola kile jedino ti nije dobro, luce moje slatko (luce moje slatko)
Sto ti tvoja kasapnica radi jako kratko (jeste, radi kratko) Deso, Deso, imas dobro (imam) meso Deso, pile, zapakuj mi pola kile (Deso, kako stojis bre, sa svinjske noge)
Deder, daj mi butke mala i tri i po kile sala iznutrice, dzigerice i dva para kobasice (hocu) |
| | | Gost Gost
| Daj sta das, ako Boga znas
Fala Bogu, ziranti postoje oni otplacuju sve kredite moje bolje da umem, nego da imam nerado dajem, rado uzimam
Ref. 2x Daj sta das, ako Boga znas dajte sta date, ako Boga znate nemojte ljudi da vreme gubimo evo ruke pa da se izljubimo
Fala Bogu sto se ne stidim kad se u moje ogledalo vidim u biznis uvlacim drugare stare moje ideje a njine pare
Ref. 2x
Fala Bogu sto postoje zene uvek ce se nadje neka i za mene kad vidim korist, odma' se zenim kad sve potrosim, zenu promenim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu 26.07.10 17:19 | |
| Dje ozeni zenu milicajca
Dje me snadje ta sudbina glupa ozeni se s radnicom iz SUP-a ljepotica kak'e nidje nema al' ne pegla i kucu ne sprema
Ref. Sa pendrekom dje si posla, mace uniformu setas kraj Morace nasoj djeci dopala je majka u patrolu stroga milicajka
Dje ozeni zenu milicajca sto za rucak isprzi mi jajca sto mi kuva samo u nedjelju pistolj drzi u bracnu postelju
Sta li se u tvoju dusu krije za sporetom kad ti ljepse nije kad ja svoje bracno pravo hocu ti odlazis na dezurstvo nocu |
| | | Gost Gost
| Cmok, cmok
Hajde da se ljubimo zasto vreme gubimo ljubi bliznjeg svog rek'o je i Bog (2x)
Ref. Cmok, cmok, cmok, cmok od poljubac tvoj, puca jelek moj kad poljubis usi bride tako nesto jos ne videh, joj cmok, cmok
Opa-cupa tanca ljubi baba starca a devojka momcica za cetiri groscica |
| | | Gost Gost
| Big biznis
Stalno karkulisem s' pamet manevrisem cu napravim nove bore na mozdane kore
Racunjam na prsti i sa digitroni 'ocu da namlatim pare sanjam milioni
Ref. 2x Big biznis, big biznis
Puzovi i zabe sakupljam po bare stranski kupci ce da platu sa devizne pare
Stalno karkulisem s' pamet manevrisem pravu mi se krvne bore na mozdane kore |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokeri S Moravu | |
| |
| | | | Rokeri S Moravu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 346 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 346 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|