|
| Kako nas žene čitaju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako nas žene čitaju 25.07.10 13:50 | |
| Žene umeju da budu izuzetno precizne u prosuđivanju muževnosti partnera, iako to nije jedina stvar u kojoj su toliko uspešne. Ipak, da nas čitaju kao otvorenu knjigu onda kada to požele da urade - čitaju nas. One mogu da prepoznaju osobine koje kod muškaraca smatraju važnim samo na osnovu izraza našeg lica; izuzetno su spretne u oceni naše zainteresovanosti za potencijalno potomstvo, to jest, očinstvo - dovoljan im je jedan pažljiv pogled i to je to. Da li je za to zaslužna evolucija, koja kao da ih je programirala da uoče i najmanju infomaciju koja im je na raspolaganju pri donošenju odluke o pronalaženju partnera, sklapanju dugotrajne veze sa suprotnim polom i otkrivanju muškarca koji je spreman da postane otac? Posmatrajući stvari iz tog ugla, reklo bi se da žene na osnovu našeg ponašanja mogu da procene ko ima najviši nivo testosterona; to su muškarci koji bivaju proglašeni najmuževnijim, te tako i svrstani u kategoriju muškaraca za kratkotrajnu avanturu. One kod kojih procene da imaju dovoljnu dozu simpatičnosti i dovoljnu dozu želje za potomstvom žene će smatrati najidealnijim za stvaranje potomstva. Dakle, da li je odzvonilo latinskim ljubavnicima? Na ceni su oni koji zadovoljavaju elementarne kriterijume muževnosti. Dokle će tako trajati ostaje da se vidi. Žene nas čitaju čak i zatvorenih očiju, i mi tu teško da nešto možemo da promenimo. Pitanje je da li i hoćemo išta da menjamo u toj igri mačke i miša. Sve dok se ženska procena poklapa s onim što mi mislimo o sebi, možda i nismo u velikom problemu. Problem nastaje kada shvatimo koliko malo mi umemo da pročitamo njih. Taman kada nam se učini da smo naišli na avanturistički roman, ispostavi se da je u pitanju romansirana biografija; kada pomislimo da smo na terenu beletristike, ispostavlja se da smo zašli u područje horora i naučne fantastike... Nepredvidivost ženske prirode uvek nas ostavi razoružane. izvor |
| | | dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 25.07.10 14:21 | |
| Malo mi je blesavo da zena otvori topic u muskom podforumu o tome kako zene citaju muskarce... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 25.07.10 14:23 | |
| sta je tu cudno |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 30.07.10 22:45 | |
| Žene bolje čitaju nego muškarci.Imaju intuiciju,detaljne su.Rade i osjećajim i razumom.Ja se držim i činjenica i osjećaja...i ne može mi ništa promaknuti.Suviše su muškarci pojednostavljeni...pa im nije jasna ta ženska kompliciranost.Kad je shvate...e onda su do njenog srca došli...mislim | |
| | | black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 30.07.10 23:02 | |
| Slazem se teaa potpuno | |
| | | Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 01.08.10 16:45 | |
| u numerologiji brojka 1 označava muškarca, a dvostruka jedinica ili 2 označava ženu i zato mi žene možemo biti i dobre majke i dobra radnica na poslu od jedanput, i zato žene mogu razmišljati sa oba 2 dijela mozga od jedanput a muškarci ne...itd..ali imaju i oni svojih kvaliteta oni su jednostavno fizički jači a mi žene duhovno i psihički jače... | |
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| u numerologiji brojka 1 označava muškarca, a dvostruka jedinica ili 2 označava ženu i zato mi žene možemo biti i dobre majke i dobra radnica na poslu od jedanput, i zato žene mogu razmišljati sa oba 2 dijela mozga od jedanput a muškarci ne...itd..ali imaju i oni svojih kvaliteta oni su jednostavno fizički jači a mi žene duhovno i psihički jače... | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 03.08.10 14:07 | |
| - DIJAMANTNI 13 je napisao/la:
- u numerologiji brojka 1 označava muškarca, a dvostruka jedinica ili 2 označava ženu i zato mi žene možemo biti i dobre majke i dobra radnica na poslu od jedanput, i zato žene mogu razmišljati sa oba 2 dijela mozga od jedanput a muškarci ne...itd..ali imaju i oni svojih kvaliteta oni su jednostavno fizički jači a mi žene duhovno i psihički jače...
da muškarac osjeti bol koju žena osjeti pri rađanju u najmanju ruku bi se onesvjestia,a moguće veoma lako i umro ovisi o psihi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 28.09.10 14:38 | |
| - teaa je napisao/la:
- Žene bolje čitaju nego muškarci.Imaju intuiciju,detaljne su.Rade i osjećajim i razumom.Ja se držim i činjenica i osjećaja...i ne može mi ništa promaknuti.Suviše su muškarci pojednostavljeni...pa im nije jasna ta ženska kompliciranost.Kad je shvate...e onda su do njenog srca došli...mislim
imaju i muškarci intuiciju, osjećaje i razum. ne slažem se da su muškarci pojednostavljeni. ovo je opet generaliziranje. ma koliko ima osjećajnih i duboko produhovljenih muškaraca? i muškarci plaču. |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 01.10.10 21:00 | |
| | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 02.10.10 9:36 | |
| - Yana je napisao/la:
imaju i muškarci intuiciju, osjećaje i razum. ne slažem se da su muškarci pojednostavljeni. ovo je opet generaliziranje. ma koliko ima osjećajnih i duboko produhovljenih muškaraca? i muškarci plaču. Definitivno si postala moj omiljeni lik s foruma Najgore mi je to kad sve muškarce ili sve devojke i žene stavljaju u isti koš. Šta, sad ako je jedan kreten, ne moraju svi biti kreteni...I ako je jedna devojka kučka, nisu sve...:/ | |
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 03.10.10 20:50 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju 04.10.10 9:52 | |
| - Rokerka je napisao/la:
- Yana je napisao/la:
imaju i muškarci intuiciju, osjećaje i razum. ne slažem se da su muškarci pojednostavljeni. ovo je opet generaliziranje. ma koliko ima osjećajnih i duboko produhovljenih muškaraca? i muškarci plaču. Definitivno si postala moj omiljeni lik s foruma Najgore mi je to kad sve muškarce ili sve devojke i žene stavljaju u isti koš. Šta, sad ako je jedan kreten, ne moraju svi biti kreteni...I ako je jedna devojka kučka, nisu sve...:/ rokerko, ako nešto ne podnosim, to je generaliziranje a nažalost, mnogi ljudi su skloni tome, valjda zato da ne razmišljaju previše, tako im je lakše |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako nas žene čitaju | |
| |
| | | | Kako nas žene čitaju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 434 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 434 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|