|
| Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču 26.05.11 12:17 | |
| Koliko ja znam nacisti su tokom drugog svjetskog rata i prije radili puno toga što niko nije (pogledajte samo njihov najteži superteški tenk,ja mislim 1 000 000 tona težine,30ak članova posade...)...sve što nikom ne bi palo na pamet nacističkim inženjerima je palo na pamet.top debela berta,rakete V2 (ne kontam samo kako se nacisti nisu prvi sjetili da naprave atomsku bombu...to mi nikako ne ide u glavu...)... Hitler je naboljeg čovjekova prijatelja pokušavao preobratiti u savezničkog najgoreg neprijatelja.Pročitajte ovo: Nacisti su tijekom 2. svjetskog rata trenirali vojsku pasa koji su mogli čitati, pričati i sricati, a jedan je navodno čak mogao reći 'Mein Fuhrer' kad ga se pitalo da identificira 'šefa', kazao je predavač na Sveučilištu u Cardiffu dr. Jan Bondeson.Adolf Hitler je čini se, čovjekovog najboljeg prijatelja želio pretvoriti u 'najgoreg savezničkog neprijatelja' pa je u otvorena i specijalna škola za pse gdje su čak i mješanci mogli pokazati svoj talent.Pseći regruti u toj su školi trenirani da 'govore' i šapama tapkaju signale, a jedan je navodno mogao reći 'Mein Fuhrer' kad ga se pitalo da identificira nacističkog diktatora.Daily Telegraph je izvijestio kako je ta škola, imena 'Tier-Sprechschule' osnovana 30-ih godina prošlog stoljeća te da je radila cijelo vrijeme i tijekom rata. Dr. Bondeson je ovu nevjerojatnu priču otkrio dok je istraživao za svoju posljednju knjigu. dnevnik.hr | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču 26.05.11 12:21 | |
| Ma švabe su kao vanzemaljci malo drugačiji od nas ostalih zemljana | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| | | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču 26.05.11 14:08 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču | |
| |
| | | | Hitler je trenirao vojsku pasa koji čitaju,pričaju,sriču | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 535 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 535 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|