Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koliko danas tinejdzeri čitaju?

Go down 
+7
vanja
Ary
new name
Goran
Teioo
Niky
Staša
11 posters
Autor/icaPoruka
Staša
Totalno relaxiran

Female
Broj postova : 1033
Datum registracije : 12.07.2009

Koliko danas tinejdzeri čitaju? Empty
PostajNaslov: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 10:18

Da li danas tinejdžeri čitaju ili se nikad nisu sreli sa knjigom?
Koliko čitate i šta uopćte mislite o knjigama?
Koliko ste okvirno do sada knjiga pročitali koje su bile van lektire i da li ste uopće nešto pročitali?
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 10:21

Po mom mišljenju rijetko čitaju današnji mladi....ja čitam mnogo...možda čak i previše.....
Iako zapravo smatram da knjiga nikad dosta..... :;):
[Vrh] Go down
Staša
Totalno relaxiran

Female
Broj postova : 1033
Datum registracije : 12.07.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 10:31

Malo,jako malo..Ne vole da čitaju lektiru,traže sve na gotovo...Surfanje je njima važnije..Ja još uvek volim da pročitam knjigu,a i novine pored interneta na kojem ima sve...
Po meni,to je jedna lijepa navika koja oplemenjuje i svako ko želi da pročita nešto,može da nadje vremena za to.
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 10:33

Knjiga proširuje vokabular...otvara i širi ljudske nazore.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 11:10

postotak čitanja hrvata je 9%, eto sad znmo koliko smo načitani kao nacija
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime16.07.09 11:11

Bijedan postotak.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime20.07.09 14:44

malo skroz... ne znam postotak, al knjige se najčešće bacaju u ćošak gdje je teško doći do njih.. nažalost....
[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog
Broj postova : 1670
Godine : 30
Datum registracije : 15.04.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime24.07.09 2:17

samo 9%?!?!?! affraid aime meni...mislim znala sam da je mali postotak jer rijetko ko sad čita al nisam mislila da je tako mali... loše
al ja sam među tih 9% Smile
ja obožavam čitat...jednostavno obožavam knjige....kad krenem nemrem stat cerekalo: a i brzo čitam tako da znam pročitat par knjiga u tjedan dana...evo sad sam u tjedan dana pročitala tri knjige (svaka ima oko 500 stranica cerekalo: )....i nema te stvari koje ja ne čitam...krimiće, horore, neke ljubavne, tinejdžerske.....sve mi paše cerekalo: ponekad postanem manijak što se tiče knjiga looool jedino mi je žao što tijekom šk.godine nemam toliko puno vremena za čitanje zbog škole i treninga i svih obaveza al zato po praznicima opelješim sve knjižnice Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime26.07.09 23:23

Kao tinejđer sam "gutao" knjige, sad samo na netu tražim što mi treba, a povremeno pročitam nešto od "pozitivne psihologije" od knjiga.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
new name
Početnik
Početnik

Broj postova : 75
Datum registracije : 23.07.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime27.07.09 1:24

Staša je napisao/la:
Da li danas tinejdžeri čitaju ili se nikad nisu sreli sa knjigom?
Koliko čitate i šta uopćte mislite o knjigama?
Koliko ste okvirno do sada knjiga pročitali koje su bile van lektire i da li ste uopće nešto pročitali?

Čitaju malo i ništa, nije njima knjiga zanimljiva. Čitam stalno, stalno, stalno, još malo, pa opet čitam, obožavam knjige! Koliko sam ih pročitao van lektire?!?! Puuuuuuuuuunooooooooo!!!!!!!!! bravo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime28.07.09 0:43

Ne čitaju,prije će uzeti internet nego knjigu,al ne mogu ih puno suditi ni ja ne volim nešto ekstra čitati,jesam prije,a sad noup... Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime06.08.09 10:07

Niky je napisao/la:
Knjiga proširuje vokabular...otvara i širi ljudske nazore.....
Potpuno se slažem s tim, puno sam čitao uvijek, to mi je doista širilo vidike i vokabular, utjecalo na ljubav prema književnosti i utjecalo na to da rano dosta dobro gramatički točno počnem pisati.
Osim što me dan danas zezaju ć i č. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime06.08.09 10:10

Osim što me dan danas zezaju ć i č.....potpisujem...ponekad i ije...i je....
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime06.08.09 10:13

Moramo kod naše drage Lux na instrukcije, ona je doista ekspert za gramatiku! :;): Smile

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime06.08.09 10:14

Ja isto č i ć ne razlikojem(ma ko se uopće sjetio da ot postoji) Laughing
i u izgovoru mi je sve Č...ono Ć neznam pravilno ni izgovorit... Laughing
A ije i je sam recimo savladala... Smile

Ja čitam jedino dok sam u bolnici,tam uvijek imam vremena...
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime06.08.09 10:15

Mogli bi....ja nikako nisam mogla to č i ć...točno meni je sve ili jedno ili drugo...uvijek mu i školi govori da dalmatinci uvijek to brkaju....pa eto... :;):
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime08.08.09 19:01

Ja nisam dalmatinac, a brkam to kao i ti. Laughing cerekalo: big smile

[Vrh] Go down
vanja
Zagrijao tipkovnicu
vanja

Female
Pisces Snake
Broj postova : 185
Godine : 35
Datum registracije : 12.10.2008

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime13.08.09 13:59

Sve što trebaju, nađu na netu. Smile
[Vrh] Go down
Vedri4
Početnik
Početnik

Male
Capricorn Horse
Broj postova : 12
Godine : 33
Datum registracije : 18.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime18.12.09 15:51

ja imam 12 godina i nisam niti jednu knjigu ono 100 % procito...znam da je to jako jako lose ...jednostavno mi se neda...ali recimo samo sam jednu knjigu cijelu procito "misterije svijeta" to me bas jako jako zanimalo...Smile...rađe malo procitam novine ili neki casopis (npr.gameplay) nego knjigu...a bio sam tolike srece da sam od sestre mlađi 4 godine...Smile...sve njene profesore imam i sve su iste lektire tako da ih samo prepisem ...
[Vrh] Go down
kika&dejan
Zagrijao tipkovnicu
kika&dejan

Cancer Goat
Broj postova : 126
Godine : 33
Datum registracije : 19.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime19.12.09 21:24

Ja čitam sve osim lektira
to ne podnosi...al ono ima izuzetaka
a ostale knjige čitam sve
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime02.01.10 12:35

Ja citam ko luda...Pre neki dan sam citala neku knjigu i kad sam zavrsila 1. deo trcala sam...ali bukvalno....do sobe da uzmem drugi deo... Koliko danas tinejdzeri čitaju? 12363

Mnogo volim da citam Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime02.01.10 13:11

Tako sam i ja negdje od šestog do osmog razreda naprosto gutao knjige i uživao u njima. Sad ih puno rjeđe čitam, beletristiku nikako, najčešće pročitam ponešto iz pozitivne psihologije. Koliko danas tinejdzeri čitaju? 448924 Koliko danas tinejdzeri čitaju? 776231 Koliko danas tinejdzeri čitaju? Icon_study

[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime23.01.11 19:23

a čitam ko manijak,kak bi mi rekla Bobby...Znam zašto tinejdžeri danas ne čitaju tak puno...I nije sve u netu...Fora je u tome što za lektiru biraju ubitačno glupe i dosadne knjie...Najčešće...Pa ti sad znaj jesu sve take...Normalno da ti se knjige neće sviđat kad su one koje moraš čitat zanimljive za povraćat...A i to je blago rečeno....Fora je u tome što mladi ne znaju izabrat knjigu....A profesori su još i gori,sam tuku po obaveznom,ne daju na izbor...Glupo -.-
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju?   Koliko danas tinejdzeri čitaju? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koliko danas tinejdzeri čitaju?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Tinejdžeri i alkohol ?
» Kad tinejdžeri polude!
» Ljuti tinejdžeri
» Današnji tinejdžeri "najgluplja" generacija?
» Tinejdžeri 'online' više od 30 sati tjedno