| Koliko danas tinejdzeri čitaju? | |
|
+7vanja Ary new name Goran Teioo Niky Staša 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 10:18 | |
| Da li danas tinejdžeri čitaju ili se nikad nisu sreli sa knjigom? Koliko čitate i šta uopćte mislite o knjigama? Koliko ste okvirno do sada knjiga pročitali koje su bile van lektire i da li ste uopće nešto pročitali? | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 10:21 | |
| Po mom mišljenju rijetko čitaju današnji mladi....ja čitam mnogo...možda čak i previše..... Iako zapravo smatram da knjiga nikad dosta..... : : | |
|
| |
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 10:31 | |
| Malo,jako malo..Ne vole da čitaju lektiru,traže sve na gotovo...Surfanje je njima važnije..Ja još uvek volim da pročitam knjigu,a i novine pored interneta na kojem ima sve... Po meni,to je jedna lijepa navika koja oplemenjuje i svako ko želi da pročita nešto,može da nadje vremena za to. | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 10:33 | |
| Knjiga proširuje vokabular...otvara i širi ljudske nazore..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 11:10 | |
| postotak čitanja hrvata je 9%, eto sad znmo koliko smo načitani kao nacija |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 16.07.09 11:11 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 20.07.09 14:44 | |
| malo skroz... ne znam postotak, al knjige se najčešće bacaju u ćošak gdje je teško doći do njih.. nažalost.... |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 24.07.09 2:17 | |
| samo 9%?!?!?! aime meni...mislim znala sam da je mali postotak jer rijetko ko sad čita al nisam mislila da je tako mali... al ja sam među tih 9% ja obožavam čitat...jednostavno obožavam knjige....kad krenem nemrem stat : a i brzo čitam tako da znam pročitat par knjiga u tjedan dana...evo sad sam u tjedan dana pročitala tri knjige (svaka ima oko 500 stranica : )....i nema te stvari koje ja ne čitam...krimiće, horore, neke ljubavne, tinejdžerske.....sve mi paše : ponekad postanem manijak što se tiče knjiga jedino mi je žao što tijekom šk.godine nemam toliko puno vremena za čitanje zbog škole i treninga i svih obaveza al zato po praznicima opelješim sve knjižnice | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 26.07.09 23:23 | |
| Kao tinejđer sam "gutao" knjige, sad samo na netu tražim što mi treba, a povremeno pročitam nešto od "pozitivne psihologije" od knjiga. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
new name Početnik
Broj postova : 75 Datum registracije : 23.07.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 27.07.09 1:24 | |
| - Staša je napisao/la:
- Da li danas tinejdžeri čitaju ili se nikad nisu sreli sa knjigom?
Koliko čitate i šta uopćte mislite o knjigama? Koliko ste okvirno do sada knjiga pročitali koje su bile van lektire i da li ste uopće nešto pročitali? Čitaju malo i ništa, nije njima knjiga zanimljiva. Čitam stalno, stalno, stalno, još malo, pa opet čitam, obožavam knjige! Koliko sam ih pročitao van lektire?!?! Puuuuuuuuuunooooooooo!!!!!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 28.07.09 0:43 | |
| Ne čitaju,prije će uzeti internet nego knjigu,al ne mogu ih puno suditi ni ja ne volim nešto ekstra čitati,jesam prije,a sad noup... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 06.08.09 10:07 | |
| - Niky je napisao/la:
- Knjiga proširuje vokabular...otvara i širi ljudske nazore.....
Potpuno se slažem s tim, puno sam čitao uvijek, to mi je doista širilo vidike i vokabular, utjecalo na ljubav prema književnosti i utjecalo na to da rano dosta dobro gramatički točno počnem pisati. Osim što me dan danas zezaju ć i č. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 06.08.09 10:10 | |
| Osim što me dan danas zezaju ć i č.....potpisujem...ponekad i ije...i je.... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 06.08.09 10:13 | |
| Moramo kod naše drage Lux na instrukcije, ona je doista ekspert za gramatiku! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 06.08.09 10:14 | |
| Ja isto č i ć ne razlikojem(ma ko se uopće sjetio da ot postoji) i u izgovoru mi je sve Č...ono Ć neznam pravilno ni izgovorit... A ije i je sam recimo savladala... Ja čitam jedino dok sam u bolnici,tam uvijek imam vremena... | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 06.08.09 10:15 | |
| Mogli bi....ja nikako nisam mogla to č i ć...točno meni je sve ili jedno ili drugo...uvijek mu i školi govori da dalmatinci uvijek to brkaju....pa eto... : : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 08.08.09 19:01 | |
| Ja nisam dalmatinac, a brkam to kao i ti. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 13.08.09 13:59 | |
| Sve što trebaju, nađu na netu. | |
|
| |
Vedri4 Početnik
Broj postova : 12 Godine : 33 Lokacija : sisak Datum registracije : 18.12.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 18.12.09 15:51 | |
| ja imam 12 godina i nisam niti jednu knjigu ono 100 % procito...znam da je to jako jako lose ...jednostavno mi se neda...ali recimo samo sam jednu knjigu cijelu procito "misterije svijeta" to me bas jako jako zanimalo... ...rađe malo procitam novine ili neki casopis (npr.gameplay) nego knjigu...a bio sam tolike srece da sam od sestre mlađi 4 godine... ...sve njene profesore imam i sve su iste lektire tako da ih samo prepisem ... | |
|
| |
kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 19.12.09 21:24 | |
| Ja čitam sve osim lektira to ne podnosi...al ono ima izuzetaka a ostale knjige čitam sve | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 02.01.10 12:35 | |
| Ja citam ko luda...Pre neki dan sam citala neku knjigu i kad sam zavrsila 1. deo trcala sam...ali bukvalno....do sobe da uzmem drugi deo... Mnogo volim da citam | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 02.01.10 13:11 | |
| Tako sam i ja negdje od šestog do osmog razreda naprosto gutao knjige i uživao u njima. Sad ih puno rjeđe čitam, beletristiku nikako, najčešće pročitam ponešto iz pozitivne psihologije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? 23.01.11 19:23 | |
| a čitam ko manijak,kak bi mi rekla Bobby...Znam zašto tinejdžeri danas ne čitaju tak puno...I nije sve u netu...Fora je u tome što za lektiru biraju ubitačno glupe i dosadne knjie...Najčešće...Pa ti sad znaj jesu sve take...Normalno da ti se knjige neće sviđat kad su one koje moraš čitat zanimljive za povraćat...A i to je blago rečeno....Fora je u tome što mladi ne znaju izabrat knjigu....A profesori su još i gori,sam tuku po obaveznom,ne daju na izbor...Glupo -.- | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko danas tinejdzeri čitaju? | |
| |
|
| |
| Koliko danas tinejdzeri čitaju? | |
|