|
| POZDRAV | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
MIRAN Početnik
Broj postova : 4 Datum registracije : 24.07.2010
| Naslov: POZDRAV 24.07.10 22:16 | |
| Pozdrav svima i zadnji moj Angebot za Gorana i blizanku... Moja msn adresa je
.............................................. Ovo za Gorana!!!!!!! Otisli smo predaleko a budi siguran da sam u stanju ici do KRAJA.... Ovo je forum za druzenje a ne osobna potrepstina i TI zavisis od clanova a ne oni od tebe....Vjeruj da sam te pratio jedno vrijeme kako si sa drugih stranica pozivao clanove i kako su te "ucjenjivali" za odredjen broj postova ..itd.... Da ne ulazim u detalje....mozete se javiti ne samo ti vec i drugi za neki konstruktivan dogovor... Brisanjem ovog posta pokazacete svoje """"""PRAVO""""" lice sto mi je nick mihaela uvijek govorila
Bog i pozdrav iz "DANAS TUZNOG I BIJEDNOG DUISBURGA" | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:20 | |
| Ti si svoje pravo lice pokazao svojim vulgarnostima i ludostima. Ne znam što si drugo očekivao nakon svojih gluposti osim baniranja? Što si vulgarnošću i nebuloznim vrijeđanjem dokazao? Ovdje je svatko normalan i civiliziran dobro došao, drugi ne. Nikad me nitko nije ucjenjivao, u razmjene članova i postova ulazim s Forumom o forumima, to je normalan način suradnje. Suzdrži se od prijetnji, jer njima dokazuješ vlastitu nezrelost. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | MIRAN Početnik
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:28 | |
| Tako je uvijek u zivotu Gorane....Uvijek se pamte lose stvari (ili je dobrih isuvise malo )...Moja "nesreca" je bila da sam dosao ovdje kada si ti bio odsutan jedno vrijeme....A sto se tice vulgarnosti ZELIM OVOM PRILIKOM DA SE ISPRICAM SVIMA KOJE SAM NA BILO KOJI NACIN UVRIJEDIO....(osim blizanke).... Dobiti BAN zbog jedne karikature gdje sam tebe spomenuo je za mene van svakog normalnog shvatanja za ADMINA.... | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:34 | |
| Blizanka ti nikada ništa loše nije učinila i upravo bi se njoj prvoj trebao ispričati zbog nebuloznih vulgarnosti upućenih njoj, ako u tebi postoji imalo razuma. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | MIRAN Početnik
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:39 | |
| Ja mislim suprotno....Ali ponavljam siguran sam da nisi los tip...Vjeruj da rijetko kada pogresim....Imao sam nekada i i ja
i to sam davno prosao...... Tebi i svim clanovima zelim lijepo druzenje
p.s. MIRAN IZ DUISBURGA | |
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:44 | |
| Pozdrav i tebi, tvoji neki postupci na ovom forumu su neoprostivi, imaš trajan ban, vjerujem da si svjestan da bi tvoje ponovno logiranje pod nekim drugim nickom bilo besmisleno i završena priča. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | MIRAN Početnik
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:48 | |
| Da ....svjestan sam toga ali budi i ti svjestan da ces imati puno...puno neugodnosti ubuduce..
RAT TEK POCINJE SVIM SREDSTVIMA | |
| Naslov: Re: POZDRAV 24.07.10 22:51 | |
| Time dokazuješ vlastitu nezrelost, meni ni bilo kome drugome ne radiš neke extra neugodnosti, samo nas nasmijavaš, bolje ti je da se opametiš i vrijeme koristiš za neke pametnije misli i radnje, laku noć. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: POZDRAV | |
| |
| | | | POZDRAV | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 534 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 533 gostiju. :: 1 Bot GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|