Broj postova : 1 Godine : 30 Datum registracije : 03.04.2013
Naslov: Pozdrav svima.. 03.04.13 0:58
Uvijek sam se smatrao najpametnijim i vjerovao da sve mogu sam rjesiti.... ali kao sto vidite trazim savjet preko jebenog foruma prvi puta u zivotu nego da vas uvedem u pricu.... uskoro cu 19 god.... prije cirka 2 god poceo sam s kladjenjem za vece iznose... poceo sa semom duplanja i digo lijepe pare, zivjelo se luksuzno, sanjao sam da mi takav zivot bude zauvijek, sanjao sam zivjeti od klade... ali kao sto to uvijek u mom zivotu biva sve je poslo po zlu... par tisuca profita se otopilo i pala prva posudba 1000 kn koje sam izgubio.... pala druga posudba 1000 kn.... i to je palo u vodu.... kasnije sam barem 10 puta imao priliku izvuci se iz govana, ne odjednom al barem po pola..... al nisam se . pohlepa je jaca od bilo cega.... ubio me pakao kocke.... u dugovima sam a neznam kako do love.... dajte mi neke lude savjete ako nista da mi barem poboljsate raspolozenje... ako kome sine ideja koja me uspije izvuc iz sranja dajem rijec da mu/njoj ispunjavam bilo koju zelju koja je objektivno izvediva
uglavnom kako do 1500-2000 kn u roku od 3 tjedna kad je deadline bez pocetnog kapitala??
ajmo savjete na sunce
Heroj Totalno relaxiran
Broj postova : 1493 Godine : 30 Datum registracije : 24.07.2012
Naslov: Re: Pozdrav svima.. 03.04.13 2:17
Evo imam ja jedan savjet za početak koji će ti sigurno dobro doći u životu... Budi malo kulturan i smanji psovke i ružne riječi... Pozdrav