|
| Severina:Nadam se da ću se udati ove godine | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 20.07.10 11:03 | |
| Severina Vučković se nada da će se konačno udati ove godine. Biće svadbe! Glavni krivci za to što seksepilna hrvatska pevačica Severina Vučković nijednu svoju vezu nije krunisala brakom (iako iza sebe ima čak tri propale veridbe) jesu, kako kaže, pogrešni muškarci sa kojima je bila u vezi. Iako u narodu važi izreka „treća sreća“, Seve misli da će se njoj ipak posrećiti četvrti put i da će se sadašnjem momku Slavku Šainoviću zakleti na večnu ljubav. - Da sam imala više sreće, udala bih se ranije, ali, evo, valjda će se to dogoditi ove godine. Izgleda da će kod mene biti četvrta sreća. Jako sam zaljubljena. Fascinira me Slavkova lakoća postojanja i način na koji podnosi sve što se dešava oko mene, a to nije nimalo lako - izjavila je lepa pevačica. Nadamo se da će joj se ovaj put želja ispuniti! Izvor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 20.07.10 14:29 | |
| u nadi je spas |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 21.07.10 8:32 | |
| Severina je jedna od javnih ličnosti koju doista ne podnosim. Ne znam jel je gluplja ili nemoralnija i zaboli me briga kad će se ona udati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 21.07.10 8:42 | |
| Ma jadna pa niti jedan muškarac nije baš toliko šupljoglav da nju oženi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 21.07.10 10:28 | |
| ima jedna njemacka uzrecica...."Dumm fickt gut".... u prevodu..."glupo jebe dobro" ...nekako mi uvijek padne to na pamet dok nju vidim ili o njoj citam....iako je to " dobro " kod nje relativno |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine 21.07.10 10:46 | |
| Passion ..dobra uzrecica : : Severina ..hmm ..o njoj nista lijepo nemam za reci .. za javnost voli da se predstavlja kao naivna mala djevojcica koju je sve stid ..a svakim pokretom pokazuje nesto drugo ...a udala se ne udala zaboli me ..jer i da se uda nece to dugo trajati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Severina:Nadam se da ću se udati ove godine | |
| |
| | | | Severina:Nadam se da ću se udati ove godine | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 67 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 67 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|