|
| Miroslav Škoro | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Miroslav Škoro 12.12.08 1:27 | |
| Ne dirajte mi ravnicu Veceras me dobri ljudi nemojte nista pitati neka suze tiho teku pa ce manje boljeti.
Jos u sebi cujem majku kako tuzna govori kad se jednom vratis sine ja cu te cekati.
Mene zovu moja polja mene zovu tambure prije nego sklopim oci da jos jednom vidim sve.
Ref.
Ne dirajte mi veceras uspomenu u meni, ne dirajte mi ravnicu jer ja cu se vratiti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 12.12.08 9:36 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=bVGKKUB-YJI&feature=related |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 01.01.09 22:00 | |
| Kad se sjetim ja moja Juliška, kako si mene ljubila. Kako smo samo ludo plesali, dok su čardaš svirali.
Tvoje male slatke čizmice, zemlju nisu dirale. Nije bilo ljepše curice od tebe golubice.
Meni čini se da su noći te, zvijezde sve nama sijale. Pokraj čarde trava polegla, nama pamet pobjegla.
Samo Bog to zna moja Juliška, gdje si sad, u čijim snovima. Meni duša uvijek zaigra kada čardaš zasvira. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 01.01.09 22:00 | |
| Majko jedina Dugo dugo ne vidjeh te ja Kad si otišla Na srcu mi želja zaspala
Srest ćemo se jednom majko Među zvijezdama Ti si za mene jedina
Ja ne tugujem Tamo gdje si znam da dobro je Ipak teško je Tvoja ruka mi ne dostaje
Rano s proljeća Naša trešnja cvijetom ocvala Noć kad spusti se Oči tvoje u njoj sjaje se. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 21.01.09 21:53 | |
| Miroslav Škoro:Golubica Ispod oka gledam te Mislim jesil za mene Il me parfem, odjeća tek na nekog podsjeća
Izdaju te gutljaji Izgubljene ljubavi A ni u mom slučaju Ruže baš ne cvjetaju
Srce čezne, pa se zezne Kad sve skupa izbrojim Nema nade za nas dvoje Bolje da se izgubim
Ej moja golubice bijela Što je tebi pa si nevesela Jel tvoj golub krila raširio, Pa te ostavio
Ej moja golubice bijela Što je tebi pa si nevesela Jel tvoj golub krila raširio, Pa te ostavio
Broj s točkom ja sam ti Uvijek tu na usluzi Drugi budem, kad kada Samo prvi nikada
Srce čezne, pa se zezne Kad sve skupa izbrojim Prije nego nas je troje Bolje da se izgubim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 21.01.09 21:55 | |
| Ne vjeruje srce pameti
Teče noć k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti čudno usnio vidjeh tebe pored mene naše kčeri nerođene u goloj se vodi budio
Ej, ne vjeruje srce pameti ej, pa me tjera tamo gdje si ti
Za pokoru što te volim imenom se tvojim molim tebe molim Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju živi plamen samo dahom da te dotaknem
Teče noć k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti čudno usnio sretna zvijezda padalica pala preko tvoga lica a nisam je jadan vidio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 29.01.09 14:13 | |
| Kad te sreća ne čuje Zalud uzdah tužnih grudi Jednom imao sam sve Uzeli mi tuđi ljudi
Nema više spomena Na daleke sve te dane Opet su bez imena Ti što pjesme naše brane
Daleko je kuća moja Dalek mi je put do nje Već su prošle godine Pa me zovu uspomene
Daleko je ljubav moja Dalek mi je put do nje Jutro nikad ne svane Da je srce ne spomene
Neko gore vidi sve Niti kunem, niti sudim Moje ukrali su sne Pa se tužna srca budim
Daleko je kuća moja Dalek mi je put do nje Već su prošle godine Pa me zovu uspomene
Daleko je ljubav moja Dalek mi je put do nje Jutro nikad ne svane Da je srce ne spomene
Jutro nikad ne svane Da je srce ne spomene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Miroslav Škoro 29.01.09 14:15 | |
| Prošo sam sinoć kroz tvoj šor ko lopov kradom lica skrivena kuća je ista prid njom bor samo je boja malo otpala
I ko na platnu vidjeh sve ja mlad i lud a ti predivna dan danas tražim razloge što sam te noći otišo, tko zna
Svaka ptica svome jatu leti samo ja sam ptica samica teško mi je uvijek kad se sjetim što sam tebe ostavio ja
Još zelen ja a šaren svijet upoznah curu roda bogata al ubrah pelin a ne cvijet nije ta ljubav dugo trajala
Poslije me život nosio ko list papira izgužvan i siv pio sam, kart'o prosio i stid me bilo stid me što sam ziv
Svaka ptica svome jatu leti samo ja sam ptica samica teško mi je uvijek kad se sjetim što sam tebe ostavio ja
i najzad sam doskitao al niko nije znao tko sam ja a kad sam za tebe pitao otišla vele, kad se udala. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miroslav Škoro | |
| |
| | | | Miroslav Škoro | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|