|
| Ahhh te mame?! diktatori novog doba | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
jocAGM Početnik
Broj postova : 43 Godine : 30 Datum registracije : 13.07.2010
| Naslov: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 18:45 | |
| ima ko kakav sprej protiv mama...moja me stalno živcira,dosađuje,hoce me pojesti bi bih zahvalan na ozbiljnim odgovorima! neke ko autan,po mogućnosti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 18:52 | |
| hehe.. super tema mislim da ti ne treba "sprej protiv mame" , dovoljan je samo jedan smireni normalni razgovor, u kojem ćeš ti saznati šta ona od tebe traži kao što će i ona saznati šta tebe nervira i na koji način razgovarati s tobom... mislim da je to za početak dovoljno.. |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 18:59 | |
| mislim da joj je užasno dosadno u životu i svi mi bježimo pred njom,ja i moja braca...oni su sretni jer imaju aute i motore,a ja samo bicikl(po ovoj vrucini mi se neda pedalirati) još me stalno "masira" s pricom ko mi je ta cura i da ona želi cuti iz mojih ustiju da imam curu...mene to užasno živcira i nemam mira vec tjedan dana od nje | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 19:05 | |
| dobro si to rekao, bježite s vremenom ispred nje, pa je to i razlog zašto želi sve da zna, možda i da se "ufura" u ovo vrijeme i sve ostalo što nosi sa sobom... probaj sjesti s njom i reći jooj sve što je zanima pa ćeš vidjeti rezultate.. pa ne moraš kukati zbig bicikla, šetaj ili jednostavno sačekaj pa ćeš uskoro možda i ti dobiti motor ili auto... mada mislim da motor po zakonu možeš voziti od 16 god. bar ja tako ovdje kod mene.. i još nešto.. nisu uvijrk roditelji koji gnjave, sjeti samo koliko si ti nju gnjavio pa se nije imala kome buniti niti tražiti savjet kao što ti sad radiš.. nemoj me pogrešno razumjeti, al ima tu i tvojih grešaka : : |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 19:09 | |
| zato ce mene moja djeca gnjavit...hahahhaha nikad me nije zanimao motor(opasno,možeš ga voziti samo oko 4 mjeseca godišnje,stalno ti je hladno ili vruce)ne isplati se sam hoce sve znat o meni,a ja želim neku određenu privatnost | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 23:24 | |
| hehhehe.. pa zato sam napisala da je sve to stvar ukusa (mislim na motore), ja npr. imam i vozim motor i to mi je super )) i još nešto jedan mali savjet, pokušaj joj dati to što hoće-jedan mali razgovor, odgovor iskreni na neka njena pitanja pa ćeš vidjeti rezultate )) |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 14.07.10 23:32 | |
| potpisujem Mincy... mislim da je tvojoj mami žao što ju izbacuješ iz svog živote totalka...vjerujem da si kao klinac dosta provodio s njom i mama ovo mama ono....a sad ju izbjegavaš...i mislim da joj je to veliki šok... probaj koji puta razgovarat s njom,na neka pitanja joj i odgovori...mislim da postoje pitanja na koja joj možeš odgovorit bez da ti se previše petlja u tvoju privatnost | |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 15.07.10 0:56 | |
| uspio sam prije 2. dana napraviti sistem s njom...kaj ja hocu napišem na papir,kaj ona hoce ona napiše na papir al me svejedno terorizira day and night izgleda da mi samo preostaje bijeg dok se ne ohladi | |
| | | Gost Gost
| | | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 15.07.10 22:13 | |
| ne znaš ti moju mamu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 15.07.10 23:04 | |
| ok.. sad odustajem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 15.07.10 23:32 | |
| joc...budi sretan sto je imas i slusaj mamu ipak ti misli samo najbolje |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba 16.07.10 0:01 | |
| - Passion je napisao/la:
- joc...budi sretan sto je imas i slusaj mamu ipak ti misli samo najbolje
u pravu si | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ahhh te mame?! diktatori novog doba | |
| |
| | | | Ahhh te mame?! diktatori novog doba | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 528 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 527 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|