|
| Najtuznije zene najljepse se smiju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Najtuznije zene najljepse se smiju 05.07.10 15:15 | |
| Kazu najtuznije zene najljepse se smiju?
Lijepim osmjesima kriju svoju bol od drugih ljudi ..
Sta vi mislite o tome?
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 05.07.10 15:24 | |
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 05.07.10 15:37 | |
| Nisam o tome razmišljala nikada..ali možda i je poseban osmijeh na njihovim licima. Možda zato što ga rijetko kome poklanjaju..a oni koji znaju zašto su tužne kada im izmame jedan osmijeh.. čini se kao osvajanje na vrh Himalaje.ž Volim nasmijati ljude..posebno one meni drage. Volim dok ulicom prolazim pogledati oći u oći nekog tko mi se čini tužan i pokloniti im osmijeh..rijetko tko vam ga neče prihvatiti i vratiti isti.. a osječaj tj nagrada je super osječaj. Jer ste nekom na tren skrenuli misli s tuge i dali malo dobre volje. | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 12.07.10 0:01 | |
| Da li se tu misli da se one stalno smiju ili da se rijetko smiju? znam kad sam tužna da se smijem... lakše je, smijeh oslobađa stresa čak možeš i iskreni osmjeh izvuči iz svog tog nemira unutar sebe ako ništa provučeš neki blagi osmjeh, kao da si negdje u nostalgičnim mislima odvojen od svijeta, a ne da si u sebi misliš i grizeš se zbog nečega... pogotovo ako se grizeš zbog ljubavnih stvari... ali osmjeh mora biti.. ako ništa smiješ se sam sebi | |
| | | Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 01.08.10 17:09 | |
| osmijeh stvara osmjeh, osmjehom dobivamo osmjeh..osmjeh i smijeh su najbolji lijek za sve i to tužne cure jako dobro znaju, svi smo nekada tužni, a ja iz osobnih iskustava toplo preporučam ili najsmiješnije frendove ili najsmiješnije filmove ja sam glavna propagatorica smijeha koja se uvijek smije i onda kada plače i onda kada je na sprovodu, nemogu si pomoć smrt, život, tuga, depra, suze to su takve gluposti koje si čovjek sam privuče u život i onda okrivljuje druge mislim nije li to smiješno???? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 01.08.10 17:18 | |
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju 31.08.10 17:57 | |
| osmijeh koji dolazi od zena koje su tuzne jeste na jedan svoj nacin lijep ..njezan ..mogu one kriti tugu osmijesima ali uvijek se zna osmijeh tuzne i sretne zene . _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najtuznije zene najljepse se smiju | |
| |
| | | | Najtuznije zene najljepse se smiju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 62 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 62 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|