|
| "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" 01.08.10 9:07 | |
| Slavni holivudski glumac i najveća zvijezda ovogodišnjeg "Sarajevo Film Festivala", Morgan Freeman, posljednjeg dana boravka u našeg glavnom gradu podijelio je sa brojnom publikom i novinarima svoje utiske o Sarajevu, upoznavanju sa Nelsonom Mandelom i snimanjem filma "Invictus", svom najvećem grijehu... Na neizostavno pitanje šta mu se najviše svidjelo u Sarajevu Freeman je rekao da je osnovna stvar koja dominira šarmantnost ljudi koji žive ovdje. "Nadam se da ćete mi oprostiti na ovome i da ćete me pustiti da odem, ali sam u Sarajevu vidio neke od najljepših žena. Primijetio sam da je ovo grad šetača. Mnogo hodate i to se očigledno odražava na vaša tijela. Hvala vam na tome", duhovito je primijetio slavni oscarovac. Iako je stigao u Sarajevu s namjerom da pogleda neki od bh. filmova, to se nije desilo, ali je rekao da bi rado snimao na ovom području. Freeman je u dva filma, "Bruce Almighty" i "Evan Almighty", glumio Boga, a svojim najvećim grijehom smatra svoj ponos. Napravio je i paralelu između ovih filmova i filma "Invictus" u kojem igra Nelsona Mandelu. Freeman je rekao da se za ulogu u posljednjem ostvarenju morao pripremati, dok to za ulogu Boga nije bilo potrebno. ako je snimio bezbroj filmova u kojima je igrao različite karaktere, od svodnika do nekih od najznačajnijih ličnosti u ljudskoj istoriji, Freeman je rekao da nijedna uloga nije značajno promijenila njegove životne stavove. Kada bi mogao birati dvije žene koje bi želio glumiti Freeman je rekao da su to britanska kraljica Elisabeta Prva i nekadašnja izraelska premijerka Golda Meir. Film "Invictus", u kojem Freeman glumi Nelsona Mandelu, bit će prikazan večeras u otvorenom kinu "Metalac". Freeman je rekao da je rad na filmu bio uzbudljiv, ali se nije mogao sjetiti kada se tačno upoznao sa Mandelom i da je to bilo nekad krajem '80-ih godina. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" 26.08.10 12:08 | |
| To kaže u svakom gradu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" 08.09.10 20:06 | |
| Na neizostavno pitanje šta mu se najviše svidjelo u Sarajevu Freeman je rekao da je osnovna stvar koja dominira šarmantnost ljudi koji žive ovdje. - pa taki smo mi sarajlije bolan "Nadam se da ćete mi oprostiti na ovome i da ćete me pustiti da odem, ali sam u Sarajevu vidio neke od najljepših žena. - pa kako ne legendo Primijetio sam da je ovo grad šetača. Mnogo hodate - pa treba nekako i provarit sve one ćevape koje požderemo Iako je stigao u Sarajevu s namjerom da pogleda neki od bh. filmova, to se nije desilo, ali je rekao da bi rado snimao na ovom području. - na tom području snimat...?j**** ti jebeni rat,morat će pazit na mine... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" 08.09.10 20:34 | |
| Bodo je napisao - Citat :
- **** ti jebeni rat,morat će pazit na mine...
Bodo ocito nisi upoznat sa situacijom ...mine gdje su ostale to su vecinom predjeli gdje niko ne zalazi ..tj linija razgranicenja..koji su manje dostupni ..i rijetko ko ide tamo ..tako da on moze snimati film na podrucju Sarajeva gdje god pozeli _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" 08.09.10 20:37 | |
| na području Sarajeva da...jel znaš možda šta je oko tas u vogošći!? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" | |
| |
| | | | "U Sarajevu sam vidio najljepše žene" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 525 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 525 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|