Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| |
| |
Them Totalno relaxiran
Broj postova : 1267 Lokacija : Merkur Datum registracije : 31.08.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 23.09.10 19:39 | |
| Moj savjet je ne......................a ako želiš-izvoli al na vlastitu odgovornost......i stvari više neće biti iste | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:32 | |
| kak mislis stavri nece bit iste? Ja ovo ni u ludilu nebi napravila, ja bi prije umrla od straha |
|
| |
Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:33 | |
| Neće biti iste jer u velikom broju slučajeva osobe znaju imati ogromne psihičke probleme nakon toga................... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:38 | |
| aha to.. pa logicno mi da imaju, vecina njih to rade zato sto misle da ni nema toga, pa dok se uvjere u drugo ili dozive nest lose povezano sa tim, zaprepaste se |
|
| |
Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:40 | |
| - Passion je napisao/la:
- aha to..
pa logicno mi da imaju, vecina njih to rade zato sto misle da ni nema toga, pa dok se uvjere u drugo ili dozive nest lose povezano sa tim, zaprepaste se Problem je i u tome šta su ljudi lakovjerni i puše svaku pizdariju prizvanog entiteta..........koji je željan ruganja s njima i njihovim osjećajima.......... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:47 | |
| daj ovo malo pojasni, nisam sigurna dal sam skopcala sta oces rec... ko je zeljan ruganju? Prizvani duh? |
|
| |
Them Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 27.09.10 8:55 | |
| Da....mrtivi trebaju počivati na miru a ne biti uzurpirani sa strane živih za njihove plitke ciljeve tipa dobitak na lotu i ostala konfekcija plitkih pitanja.......... .....to šta se ljudima spiritizam i astrologija u zadnje vrijeme omiliše je dokaz našeg kraha........ Duh odnosno demon često puta zna simulirati i pokojnike kako bi lakše manipulirao ljudima i tjerao ih na raznorazne debilane.......................
| |
|
| |
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 15.11.10 18:41 | |
| Ima puno načina dozivanja duhova, a meni se najviše sviđa onaj s viskom(ili iglom na koncu koja zna biti i učinkovitija), 6 svijeća i pentagramom. Preporučam da se na sebi ima nešto crveno jer ta boja štiti od zlih utjecaja. Dozivanje neće uspjeti ako je u grupi netko tko ne vjeruje u to, a najbolji znak je gašenje svijeća prije početka. Potrebno je razmisliti čiji duh treba zvati i zatim osmisliti čarobnu formulu. 5 svijeća je na vrhovima pentagrama i 1 je u sredini, a iznad središnje svijeće je visak tj. igla. Znakovi prisustva duha su neobične sjene, neobično gorenje svijeća, uznemiravanje igle, čudni zvukovi, puhanje vjetra u zatvorenom prostoru ili gašenje središnje svijeće. Ako se prvo ugase svijeće na vrhovima pentagrama, duh je uplašen i odlazi! Prizivati duhove treba najranije u 20.30 sati! Moguce je i da u slucajevima kada to uspije obicno dode nesto loše,kao sotonini demoni koji uzmu tjelo toga koga dozivamo. Evo i neke druge metode!: Pribor:jedna manja staklena casa, 42 papirica (dimenzija oko 1x1cm); Postupak rada:na 30 papirica ispisite sva slova abecede i poslazite ih u zatvoreni krug na ravnu i glatku povrsinu;na 10 papirica napisite 10 brojeva(od 0 do 9) i poslazite ih u obliku dva polukruga(moze i otvoreni krug) unutar onih slova;na preostala dva papirica napisite "DA" i "NE" i postavite ih jedan pored drugog(da se ne dodiruju) unutar brojeva i slova;u centar stavite gore navedenu casu i zurka moze da pocne...Okrenite casu i stavite kaziprst jedne ruke na dno i zovite nekog duha(morate reci njegovo ime). Ouija ploca je posrednik kroz koji dobijamo poruke prilikom komuniciranja sa umrlima ili kroz sudionike na spiritistickoj seansi. Ouija ploca (Ouija Boards) je isto tako poznata i pod nazivima Vjesticja ploca (Witch Boards) i Ploca koja govori (Talking Boards). Rijec "ouija" je zapravo kombinacija od dve reci, francuske reci "oui" i nemacke reci "ja". Obe rijeci znace "da". Ouija se sastoji od ploce i pokazivaca, zvanog planseta (planchette). Ploca ima na sebi napisana sva slova. Brojevi od 0-9 se takodje redovno nalaze na toj ploci, kao i polja sa da/ne (yes/no) i zdravo/do vidjenja (hello/goodbye) znacenjem. Tipican raspored ploce izgleda ovako: Pokazivac je napravljen od plastike ili stakla, i oboje pokazuje na slova sa nekim vrhom ili ima ugradjen providan prozorcic kroz kojeg mozete gledati slova. Za pocetak, dvoje ili vise ljudi povrsno dodirnu (lagano, tek toliko da se pokazivac dodiruje jagodicom prsta) pokazivac (naopako okrenutu casicu). Nakon sto je postavljeno pitanje i sudionici se koncentrisu, casa ce se poceti micati klizeci od slova do slova, stvarajuci reci i citave recenice... Ima li dobrovoljaca za probati?? | |
|
| |
Arsenalovka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 738 Godine : 36 Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 16.11.10 1:06 | |
| hm.... | |
|
| |
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 17.11.10 20:51 | |
| Što je, nema zinteresiranih. | |
|
| |
leki76 Početnik
Broj postova : 4 Godine : 48 Datum registracije : 06.04.2011
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 06.04.11 16:56 | |
| ja jesam prizivo osnovnoj skoli sa iglom i koncem i abecedom u krugu dobro se sjecam detalja recu vam stvarno je moguce i postoje duhovi dobri i zli | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 06.04.11 17:12 | |
| ko ih nije prizivao u osnovnoj skoli ..mislim da rijetko ko se nije igrao prizivanja duhocva ..ali kad izadete iz osnovne ne bih nikom preporucila da se igra i zabavlja s necim sto moze mu samo izazvat nevolju ...ostavite se okultnog .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 06.04.11 21:05 | |
| ja nikad u životu nisam prizivo duhove. a blizz je ovdje u pravu,ako vam je život drag...može bit svakakvih njasra ... - blizanka je napisao/la:
- ...ostavite se okultnog ....
| |
|
| |
twistter Početnik
Broj postova : 1 Godine : 28 Datum registracije : 18.04.2011
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 18.04.11 14:27 | |
| što manje znate od duhovima,đavlima bolje za vas.oni su kao CIA sve presluškuju trust me. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 18.04.11 14:38 | |
| a kud prije, sa svojih 14 godina, imaš takvo iskustvo s time? |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 24.04.11 1:17 | |
| yano nisu svi ljudi isti...dok jedni za ovo tvrde bapske price drugi najranije il najkasnije saznaju neke stvari...ovdje ne mora znacit da sto si stariji da znas vise... | |
|
| |
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 24.04.11 13:15 | |
| Koliko puta smo radili i nista , mislim bude ali to je ipak u skladu sa tim sto smo prizivali pa onda mi zamisljamo to | |
|
| |
Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 11.11.11 13:45 | |
| Vrlo zanimljiva tema. Ja sam isto jednom pokušao prizivati duhove tako što sam stavio šest plastičnih čaša u krug i jednu u sredinu i napunio ih tintom i sve ih međusobno povezao koncem koji sam na oba dva kraja držao u ruci.Srećom pojavio se dobri duh s kojim sam neko vrijeme kontaktirao putem misli.Uglavnom, to je bio dobar duh koji mi je stalno kad su me snašla neka sranja djelio savjete kako dalje.
S time želim reći da nisu svi slučajevi isti, tako da... | |
|
| |
Lilika123 Početnik
Broj postova : 17 Godine : 30 Datum registracije : 10.04.2011
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 17.01.12 11:27 | |
| prizivati duhove defiinitivno nije šala! moja mama voli te nadnaravne stvari i voli proučavati te priče... pa to znam od nje a i tako je i mene zainteresirala da proučavam te "stvari" čula sam već i dosta priča od starijih ljudi da su u mlađim danima prizivali pa da nikad nije završilo dobro.. npr od prijateljice mama je u nekom stanu u kuhinji prizivala.. i došao jenaravno zli duh i porazbijao sve tanjure i neznam šta.. kasnije kad su se vratili u stan ničega nije bilo... neznam šta je poslije bilo.. kad sam čitala ove članke koje ste postavili doslovno sam se naježila..... prije godinu dana.. 2 godine.. sam sa prijateljima kao iz šale išla prizivat duhove.. sva sreća nije nam uspjelo jer su dečki bili dosta neozbiljni ali opet zabrinjava me to što sam poslije vidjela.. bili smou jednoj sobi.. 2 para... razgovarali smo.. i sjedili svaki na svojem kauču.. i na zidu se vidla ko neka sjena.. neznamo od kud ni kako ni zašto. svijetlo nije bilo upaljeno. prozori su bili zatvoreni a rolete spuštene... | |
|
| |
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 17.01.12 19:28 | |
| Kao klinka sam se zezala s onim koncem i iglom. I nije dobro. Na ostale načine nisam niti bih prizivala duhove. Kad se oni smomenu odmah se sjetim priče jedne mi bliske osobe koja je to prakticirala dok nije postala kršćanin.Koliko se sjećam prilikom tog prizivanja svi su pobjegli iz sobe osim njega i prizivatelja i soba se u momentu pretvorila u ledenicu. Nisam detalje ispitivala jer sa takvim nečim ne želim imati posla. Znam samo da nije u redu to raditi bilo dobri ili zli duh. Posljedice mogu biti pogubne. Budite u miru i Božjem blagoslovu. | |
|
| |
Florence. Početnik
Broj postova : 17 Godine : 27 Datum registracije : 26.03.2013
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 26.03.13 23:42 | |
| Nisam niti kanim. Ništa dobro iz toga ne može proizaći. | |
|
| |
vrla43 Početnik
Broj postova : 12 Godine : 57 Lokacija : mostar Datum registracije : 02.06.2012
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 30.03.13 3:17 | |
| jeli iko to radio i dali se moze to napravit,po mom je sve jedba velika glupost | |
|
| |
Heroj Totalno relaxiran
Broj postova : 1493 Godine : 30 Datum registracije : 24.07.2012
| Naslov: Re: Prizivanje duhova 30.03.13 9:45 | |
| Nisam pokusavao, niti cu kada, mrtve jednostavno treba ostaviti da pocivaju u miru. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prizivanje duhova | |
| |
|
| |
| Prizivanje duhova | |
|