| Da li previse pijete? | |
|
+4Blizanka LaTiTeA Procyon bodomiere 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li previse pijete? 19.06.10 9:09 | |
| Koliko puta vam se dogodilo da se posle neke pijanke nicega ne secate? Da li potajno pijete? Popijete li prvih nekoliko pica na brzinu, posle cega osecate potrebu da nastavite sa "dolivanjem"? |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 26.08.10 22:30 | |
| prvo - pojma nemam jer ne mogu izbrojit... drugo - da... treće - ne... | |
|
| |
Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 27.08.10 11:38 | |
| Niti jedanput se nisam napio toliko da se nisam ničega sjećao nakon toga. Zapravo uvijek sam do sada bio sasvim svjestan, iako vrtoglavice nije nedostajalo. Ne pijem potajno jer alkohol baš i ne volim, pijem ga dosta rijetko, uglavnom samo u nekom društvu ili pokoja piva dok sam na nogometu. Zabavljam se bez da se ubijem od pijače i bez rigoleta. Ili bez da me trbuh boli. Obično završim kao čistač na zabavama, ali neka, nije ni to tako loše | |
|
| |
LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 27.08.10 11:53 | |
| ne pijem previše...štoviše, ne pijem uopće ne volim alkohol... : : | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 27.08.10 12:01 | |
| ne pijem nikako ..ne volim i ne podnosim alkohol ....tako da ne pijem na brzinu niti nastavim sa "doljevanjem" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 27.08.10 12:36 | |
| Ne štoviše mislim da bi mi bilo bolje da počnema malo više piti..posebno zimi. Automobili barem dobiju antifriz..a moj prirodni očito trokira..možda bi se trebala podgrijati kao moj svekar s jutranjom šljivom | |
|
| |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 14:08 | |
| Ne događa mi se da se nečega ne sječam kasnije, ne pijem potajno niti na brzinu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 14:10 | |
| Retko kada pijem, možda jednom godinje |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 14:11 | |
| Daj ne laži Bleky, stalno ti je flaša u ustima. >>>> _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 20:52 | |
| pa jednom sam imala rupu u pamćenju.. nakon toga odbijam piti viski ili išta žestoko a da ne spada u skupinu likera kad pijem ne mješam i obično je to piva u pitanju, pošto nisam ljubitelj vina jednom mi je bilo loše od dalmatinske domaće kemije nakon jedne čaše i rekla sam više nikad a ovako popijem kad se ide van.. ako se ide negdje plesati onda slabije | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 20:53 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 21:00 | |
| Pa slika govori više od 1000 riječi : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 21:06 | |
| Aha onda si ti gusar |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 21:16 | |
| Naravno da jesam _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 21:17 | |
| e ja nisam pijanica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 30.08.10 21:18 | |
| i skloni mi taj mac sto si mi nabio u ledja pascu sa ove daske |
|
| |
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 12:27 | |
| ne brini bleky fatam te dol | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 17:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 17:49 | |
| u principu volim da popijem koje pivo, ali se ne opijam često..ali nekad zasednem i zakucam baš dobro.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 17:52 | |
| retko pijem stvarno..mozda tako ne izgleda otkacena sam da..ali ja sam takva od rodjenja...a koje je vase opravdanje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 17:54 | |
| pa nema opravdanja bre Bleky... jedino malo problem dan posle, kad tražim 'opravdanje' za mamurluk.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 17:55 | |
| kod mene nema taj dan posle |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 18:11 | |
| pa kad nastaviš sa alkoholisanjem.. ne...generalno ne pijem previše...bar tako smatram.. : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li previse pijete? 31.08.10 18:15 | |
| ja više ne pijem a ni manje šalim se |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li previse pijete? | |
| |
|
| |