|
| Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? 15.06.10 9:04 | |
| Možete posjetiti sve muzeje, izložbe, opere, predstave, igrokaze, performanse i ina kulturno-umjetnička događanja na koja vaš dragi ne bi išao ni mrtav. Možete se konačno posvetiti onom fantastičnom tečaju capoeire ili oslikavanja starih flaša na koji ste toliko htjeli otići, možete sjesti u auto i odvesti se na more i vratiti, a da on ni ne shvati da vas nije bilo i možete sate i sate provoditi s frendicama na kavi, u parku na net-u.Možete isprobati zaboravljene seksi igračkice ili provesti cijelo popodne u krevetu, same ili s nekim trećim. Možete raditi sve ono što inače ne možete jer vaš dragi to ne voli. |
| | | Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? 15.06.10 9:20 | |
| Na mene ionako nema puno uticaja,ja bih nastavila kao i do sada ali....posto je mama ovih dana tolerantna prema tati i prepusta njemu tv po cijeli dan,ona cesce svrati u moju sobu,pa onda stalno zapitkuje,a sta ti to sad tipkas,a sta sada,a sta to znaci,...pa stalno ti je sve isto,a sta sada ti tu gledas,hehehe,morat cu i njoj reci da se registrira | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? 15.06.10 9:24 | |
| A mama ima super čer..a pošto jabuk ne pada daleko od stabla sigurno bi nam i ona bila odličan član.. A nogomet pa da ga ovaj tren zabrane i prestanu igrati niti ja niti moj suprug to nebi shvatili tako da nam potpuno svejdno svjetsko ne svjetsko | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? | |
| |
| | | | Što sve konačno možete raditi za vrijeme trajanja Mundijala? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 435 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 435 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|