Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 15.01.09 15:15 | |
| nebi znao na odgovorit,ko je bolji. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 23.01.09 21:38 | |
| Podjednako i dobri i grubi zavisi na koga naletis. Bio ginekolog, otisao u drugi DZ, bio fin, dosla nova, grozna, drska, promjenila isto zena ali predobra.Kad idem o tremi da ne pricam koda idem na ispit :scared: | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 09.03.09 17:58 | |
| Meni je bolje kod žene gin. nego kod muškarca. Lakše se s njom ispričam i ona kuži o čemu joj pričam. S muškim sam samo jedva čekala da zgiljam kući i ne pitala nikada ništa. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 11.03.09 14:34 | |
| Volio bi otići na pregled kod neke ginekologinje da mi malo jajca opipa. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 11.03.09 14:38 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 11.03.09 14:45 | |
| Odabrati ću neku koja želi da se njoj gura! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 11.03.09 14:55 | |
| Pobjegao bi čim bi ga ugledao! :shock: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 13.03.09 12:07 | |
| meni je prednost imati ginekologa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 13.03.09 12:16 | |
| Svejedno mi je,bitno da je pregled kvalitetan.......... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 17.03.09 21:29 | |
| Baš, bitno je da dobro obavlja svoj posao, radilo se o ginekologinji ili o ginekologu, valjda.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 04.08.10 10:49 | |
| - vanja je napisao/la:
- Da li je prednost imati ginekologinju ili vam je svejedno?
Svejedno mi je..doktor je doktor to im je posao... Kao da si postavila pitanje da li je prednost ici kod muskog ili zenskog zubara |
|
| |
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 15.11.10 16:17 | |
| mozda se osjecam opustenijom sa zenom ginekologom ali u biti svejedno mi je .iako malo ko voli ginekologe opcenito ..kao i zubare ..imam svoju ginekologinju vec duze pa mi se sad sa njom cini da je prednost imati ginekologinju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 12:30 | |
| meni je prednost imati muškog ginekologa, pedantniji je, sve pomno pregleda |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:03 | |
| Zajebavaš se.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:16 | |
| a osim navedenog, nježniji je |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:31 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Meni je bolje kod žene gin. nego kod muškarca.
Lakše se s njom ispričam i ona kuži o čemu joj pričam. S muškim sam samo jedva čekala da zgiljam kući i ne pitala nikada ništa. Ali sam potpuno zaboravila prvog doktora..baš mi je žao što je otišao na odjel..a kada sam odselila ponovni se vratio u dispanzer. Kakav divan doktor. Kada bi mogla birati između nje i njega..njega bih izabrala. Na prvom pregledu u životu mi je pjevao moju pjesmu..kaže da razbije tremu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:40 | |
| nije ti pjevao vaginalnu manipulaciju? |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:41 | |
| | |
|
| |
Arsenalovka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 738 Godine : 36 Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? 16.11.10 13:43 | |
| Jednom sam bila kod muškog Sad imam žensku.... I meni je ona baš super.... Baš sam bila prije tjedan dana kod nje.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je prednost imati ginekologinju? | |
| |
|
| |
| Da li je prednost imati ginekologinju? | |
|