|
| Predstavite se | |
|
+57Staša Leah Niky sanjich Dani_hr Magnum ivanaa Yo NUSKMP Arwen ascendant jaro1968 Dido provinceza slave_six adrian sunčana Sokol Teioo sarah Ary neno123 Nina Maisie Axis ajmeivana mario-dzigy _plavusa_ Kikica krave su ljubičaste Alba vanja Lux Fickey dannchy Blizanka malla ludaaaa DJ Tea mala_djevojka Bonnie Kizo Stella Jas D_DoLL Lajka Slavonac mala mazica king_in_crimson Zlatko blubery boomba feniks48 DaRkAnGeL MM Nobil Dreamy_angel Goran 61 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Predstavite se 25.09.08 12:07 | |
| First topic message reminder :Forumaši, predstavite se ovdje, napišite nešto o sebi, stavite svoju fotkicu ako želite... :flower:
Zadnja promjena: Goran; 31.12.08 14:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 04.11.08 21:26 | |
| - mala mazica je napisao/la:
- Ajde da i ja napišem nešto o sebi...Nick mi je mala mazica i mislim da me doslovno opisuje...Imam 17 godina, živim u Karlovcu, i idem u turističku školu.. Ime mi je Svijetlana, inače sam iz Siska, a u Karlovac sam se doselila kad sam upisala srednju..Nemam dečka, a ni ne tražim ga jer mislim da mi to još uvijek ne treba... ..Volim partijat, cugat, plesat, jednostavno, uživat...
eto, dosta za sada... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 05.11.08 12:58 | |
| - mala mazica je napisao/la:
- Ajde da i ja napišem nešto o sebi...Nick mi je mala mazica i mislim da me doslovno opisuje...Imam 17 godina, živim u Karlovcu, i idem u turističku školu.. Ime mi je Svijetlana, inače sam iz Siska, a u Karlovac sam se doselila kad sam upisala srednju..Nemam dečka, a ni ne tražim ga jer mislim da mi to još uvijek ne treba... ..Volim partijat, cugat, plesat, jednostavno, uživat...
eto, dosta za sada... Živjela mazo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Predstavite se 08.11.08 15:07 | |
| Dobro došao Teofil! Napiši nam nešto o sebi! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 08.11.08 16:38 | |
| |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 11.11.08 17:33 | |
| Pozdrav svima! Živim u Pleternici, ne radim nigdje i ništa, samo gubim vrijeme na internetu i ljubim se sa svojom Slavonkom! | |
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 11.11.08 17:55 | |
| A mene nitko ne bi pozdravio? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 11.11.08 18:15 | |
| |
| Naslov: Re: Predstavite se 11.11.08 18:23 | |
| | |
| Naslov: Re: Predstavite se 11.11.08 19:53 | |
| Welcome slavonac! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 9:28 | |
| Pa evo došao na ovaj forum iz čiste znatiželje da vidim šta se tu dešava.
Dolazim iz Rijeke, u slobodno vrijeme se bavim Dj-anjem :rockon: i kompjuterima (ukoliko nekom treba pomoć neka pita)
Ako koga još šta zanima neka pita! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 9:41 | |
| Kennydj dobro došao... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 12:15 | |
| O sugrađanin...welcome |
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 12:50 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 15:13 | |
| - tana je napisao/la:
- O sugrađanin...welcome
oho riječanka znaći? Koji dio Rijeke si?? Morda se znamo!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 15:30 | |
| Budući da u određenoj temi ne mogu to napisati pa ću ovdje pa neka Admin premjesti.
Predložio bih da se stavi an ovaj forum brzi odgovor!!!
Ja ga nisam nigdje mogao naći ili sam čorav |
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 15:35 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- Budući da u određenoj temi ne mogu to napisati pa ću ovdje pa neka Admin premjesti.
Predložio bih da se stavi an ovaj forum brzi odgovor!!!
Ja ga nisam nigdje mogao naći ili sam čorav Staviti cu ako je moguce, nisam siguran da je. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 13.11.08 15:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| | | | Gost Gost
| | | | MM Početnik
Broj postova : 93 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 01.10.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 21:19 | |
| Vidi, još jedan Riječanin... | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 13.11.08 21:24 | |
| Yo, Kennydj, wich part of Rijeka? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 14.11.08 0:21 | |
| |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 38 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 14.11.08 0:25 | |
| da to odmah skratimo na Ken predugačko mi je sve, pa kao jedan od starosjedioca ovog foruma želim ti dobrodošlicu i nadam se da će ti biti zabavno barem nekada P.S. mene ti Riječani obožavaju slagati ćemo se | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 14.11.08 0:33 | |
| Ken??? pa nisam ja onaj od barbike :shock:. Rađe Kenny ak nije problem |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 38 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| | | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavite se | |
| |
| | | | Predstavite se | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 87 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 87 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943428. in 18075 subjects
|
|