|
| Predstavite se | |
|
+57Staša Leah Niky sanjich Dani_hr Magnum ivanaa Yo NUSKMP Arwen ascendant jaro1968 Dido provinceza slave_six adrian sunčana Sokol Teioo sarah Ary neno123 Nina Maisie Axis ajmeivana mario-dzigy _plavusa_ Kikica krave su ljubičaste Alba vanja Lux Fickey dannchy Blizanka malla ludaaaa DJ Tea mala_djevojka Bonnie Kizo Stella Jas D_DoLL Lajka Slavonac mala mazica king_in_crimson Zlatko blubery boomba feniks48 DaRkAnGeL MM Nobil Dreamy_angel Goran 61 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Predstavite se 25.09.08 12:07 | |
| First topic message reminder :Forumaši, predstavite se ovdje, napišite nešto o sebi, stavite svoju fotkicu ako želite... :flower:
Zadnja promjena: Goran; 31.12.08 14:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 14.11.08 11:35 | |
| Ken.. dobro nam došao! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 9:06 | |
| Na forumu me zovu Teo skraćeno od Teofil. Iz Čakovca sam. |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 17:13 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
- Ciao, ja sam Danira.. iz Ivanić Grada.. 19 godina.. škorpija.. :bom:
Studiram (kakti), sad sam na 1. godini pedagoškog.. i bla, bla.. za sad toliko.. Pozdrav svim članovima i hvala Rigatchu-u šta me pozvao.. Dobro došla Danira, želim ti dobru zabavu na ovom forumu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 17:14 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 17:31 | |
| Dobro došla Danira ...izgleda da smo si kolegice |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 18:57 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:01 | |
| - danira_d_doll je napisao/la:
Studiram (kakti), sad sam na 1. godini pedagoškog.. i bla, bla.. za sad toliko.. Pozdrav svim članovima i hvala Rigatchu-u šta me pozvao.. Hvala ti što si prihvatila moj poziv inače tamo mi ej nick Rigatchu a ovdje tj moj pravi nick s kojim se krositim na svim forumima je Kennydj!!! |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:05 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- danira_d_doll je napisao/la:
Studiram (kakti), sad sam na 1. godini pedagoškog.. i bla, bla.. za sad toliko.. Pozdrav svim članovima i hvala Rigatchu-u šta me pozvao.. Hvala ti što si prihvatila moj poziv inače tamo mi ej nick Rigatchu a ovdje tj moj pravi nick s kojim se krositim na svim forumima je Kennydj!!! Hvala vama objema, dobro se zabavljajte ovdje! :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Jas Početnik
Broj postova : 22 Godine : 36 Lokacija : Ivanić Grad Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:06 | |
| Pozdrav svima... Jasenko, 20 god, iz Kloštar Ivanića (mjesto kraj Ivanić Grada)... Studiram na ekonomskom fakultetu u Bjelovaru, trenutno 2. godina... Danira me nagovorila da dođem na forum... Rekla je da je ovdje super ekipa, pa da se u to malo uvjerim.... XD Ako nekoga još nešto zanima, neka slobodno pita... | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:31 | |
| - Jas je napisao/la:
- Pozdrav svima... Jasenko, 20 god, iz Kloštar Ivanića (mjesto kraj Ivanić Grada)... Studiram na ekonomskom fakultetu u Bjelovaru, trenutno 2. godina...
Danira me nagovorila da dođem na forum... Rekla je da je ovdje super ekipa, pa da se u to malo uvjerim.... XD Ako nekoga još nešto zanima, neka slobodno pita... Dobro došao Jas! Možda smo se i sreli negdje u Bjelovaru, a nemamo pojma da jesmo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Jas Početnik
Broj postova : 22 Godine : 36 Lokacija : Ivanić Grad Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:41 | |
| 2 Tana: U Bjelovaru ili na faxu??? Grad nisam pošteno ni vidio... 2 Goran: Ma tamo sam samo petak i subotu na faxu, tak da sumnjam... Ali lako se mi dogovorimo za cugu 2 Danira: tnx <3 | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 19:45 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Jas Početnik
| Naslov: Re: Predstavite se 18.11.08 20:06 | |
| Radije neka kavica... Jbg treba voziti iz Bjelovara.. Treba otvoriti temu... ''Ovako izgledamo...'' | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 19.11.08 23:39 | |
| Dobro došla Stella! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 20.11.08 7:38 | |
| | |
| | | Stella Početnik
Broj postova : 31 Godine : 34 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 19.11.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 20.11.08 21:23 | |
| Ja sam Stella, iz Rijeke sam, studiram ekonomu prva sam godina i to je dosta za sada | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavite se | |
| |
| | | | Predstavite se | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|