|
| Predstavite se | |
|
+57Staša Leah Niky sanjich Dani_hr Magnum ivanaa Yo NUSKMP Arwen ascendant jaro1968 Dido provinceza slave_six adrian sunčana Sokol Teioo sarah Ary neno123 Nina Maisie Axis ajmeivana mario-dzigy _plavusa_ Kikica krave su ljubičaste Alba vanja Lux Fickey dannchy Blizanka malla ludaaaa DJ Tea mala_djevojka Bonnie Kizo Stella Jas D_DoLL Lajka Slavonac mala mazica king_in_crimson Zlatko blubery boomba feniks48 DaRkAnGeL MM Nobil Dreamy_angel Goran 61 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Predstavite se 25.09.08 12:07 | |
| First topic message reminder :Forumaši, predstavite se ovdje, napišite nešto o sebi, stavite svoju fotkicu ako želite... :flower:
Zadnja promjena: Goran; 31.12.08 14:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 16.04.09 22:43 | |
| Skužimo ti mi odmah... drago mi je da si luckasta,vesela.ali neka i zbunjena baš za moje društvo.... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Predstavite se 16.04.09 22:46 | |
| Još se ne snalazim najbolje na ovom forumu malo je drugačiji od onih koje posjećujem...tak da ćete mi oprostit ako koji put ne odgovorim na post...čisto dok se ne uhodam... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 16.04.09 22:48 | |
| Naravno samo ti polako...ako te šta zanima pitaj... : : |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Predstavite se 16.04.09 22:49 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 16.04.09 22:52 | |
| pozz ariela i dobrodošla na ovaj forum.. nadam se da će ti se svidjeti ovdje i da ćeš nam ostati što duže... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Predstavite se 17.04.09 8:56 | |
| Pozdrav Ariela, dobru zabavu na forumu ti želim! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Predstavite se 17.04.09 9:31 | |
| Ariela dobrodošla | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 17.04.09 9:50 | |
| Ariela dobro došla : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 17.04.09 9:51 | |
| Xman dobrodošao na forum |
| Naslov: Re: Predstavite se 17.04.09 10:01 | |
| Sudeći prema e-mail adresi, od prilike znam zbog ćega se je xman registrirao. Meštre, da te unaprijed obavijestim, reklamiranje je ovdje zabranjeno i ako ti prvi post bude reklama, biti će obrisan, a ti baniran. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 20:57 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 20:59 | |
| Sarah dobro došla |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:04 | |
| Sarah sam upoznao na jednom drugom forumu, voli igrati forumske igrice, unaprijed se veselim našem druženju ovdje... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:05 | |
| hej..iznenađena sam.. nisam ni stigla,već pozdravi.. to mi se sviđa..sad bi trebalo nešto o meni.. uglavnom dobre volje..kad nisam ,nema me ili se skuži po mojim postovima.. iz grada na tri rijeke.. majka dvoje djece.. sretno rastavljena.. ako treba još nešto..pitajte,..
p.s:molim strpljenja dok se ne snađem... | |
| | | Gost Gost
| | | | sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| | | | sarah Početnik
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:10 | |
| |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:10 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sarah Početnik
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:13 | |
| hvala svima.. baš ste me ugodno iznenadili... ajme,rasplakat ću se... sada sam obavila svoju svetu dužnost,regajući se ovdje.. malo ću vas napustiti... do čitanja..puse svima... :ljubomorko: | |
| | | sarah Početnik
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:16 | |
| hej,a zašto ne vidim svoj potpis??gorane,pomagaj.. | |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:18 | |
| Odi u profil gore i u općim postavkama dozvoli potpis. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sarah Početnik
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:23 | |
| hvala gorane... | |
| Naslov: Re: Predstavite se 18.04.09 21:25 | |
| Nema na ćemu, što god trebaš - pitaj draga Sarah! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavite se | |
| |
| | | | Predstavite se | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 66 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 66 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943456. in 18075 subjects
|
|