Da li analazirate izjave drugih i donosite zakljucke, igrate se psihologa i donosite dijagnoze? Kako to radite ako radite? Da li imate svoje cake da procenite u kratkom vremenskom periodu neku licnost i koje?
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 04.06.10 22:31
Volim da analiziram osobe ,tj primjećujem sitnice i donosim zakljčke u većini slučajeva ispravne.Tu nema pravila kako se to radi jednostavno ako si pronicljiv i zaviriš osobi malo dublje u pogled lako mu je vidit i dušu.Oči su ogledalo duše
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 04.06.10 22:40
Citat :
igrate se psihologa i donosite dijagnoze?
Ïgram se" svakog dana :P
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 04.06.10 22:43
istina....oci su ogledalo duse, samo su ljudi u danasnje vrijeme poceli mutno gledati, bez izrazaja su im oci......uvijek meni ljudi prilaze, valjda zracim pozitivnom energijom pa sam im draga..... Inace volim promatrati ljude i gledati njihovo ponasanje
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 04.06.10 23:26
Uvijek analiziram ...ne samo ljude nego sve analiziram....
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 08.06.10 19:16
Analiziram cesto
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 08.06.10 19:20
A slusam sto drugi pricaju i pokusavam im pomoci, savjetom...jedino nema savjeta za sebe i nisam sebi dobar psiholog
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 24.03.11 11:27
Psihologija mi je omiljeni hobi. Volim analizirati pozadinu ponašanja pojedinih osoba.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Koliko smo mi psiholozi? 09.04.11 10:56
Slusam ..promatram...ne treba mi puno da svatim kakav je ko...pogrijesim ponekad u procjeni ali i to dobro dode za dalja iskustva...volim analizirati ponasanja ljudi..sve grane psihologije volim
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo