Šta mislite o ljudima koji rano ustaju i s prvim sunčevim zracima počinju da se bave nekim poslom? Da li mislite blago njima kad imaju tu sposobnost da maksimalno koriste sve svoje radne potencijale koji će im omogućiti da dalje napreduju, ili mislite da je užasno dosadno započeti nov dan ispunjavajući obaveze koje stoje pred vama? Uopšte uzev, da li spadate u grupu ljudi koja se slaže s maksimom da rad oplemenjuje čoveka?
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko ste lenji? 21.06.10 14:55
slažem se da rad oplemenjuje čovjeka. mislim da lijenost čovjeka nikako ne može oplemeniti. ::
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Koliko ste lenji? 03.07.10 21:26
lijena sam taman koliko treba ... ne podnosim ljude koji ustanu i odmah misle jao kako cu ..ili ostavit cu to za sutra ...pa se posao nagomila ..volim uraditi pa biti mirna ....mada kod nas ima izreka ..da rad cini covjeka a nerad gospodina ::
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Gost Gost
Naslov: Re: Koliko ste lenji? 03.07.10 21:33
kad radim radim, ne primećujem nikoga, ali kad se olenjim onda me niko ne može pomeriti pa da je Onaj odozgo.. :
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Koliko ste lenji? 03.07.10 21:37
..da rad cini covjeka a nerad gospodina :: Koja izreka.. ali nažalost istinita..
Kada pogledam neke naspram njih ja sam ljenčina teška..a opet kada pogledam neke druge osječam se prevrijedno. Znaći das am valjda neka sredina
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Koliko ste lenji? 17.08.10 11:26
Pa divno je rano ustati i krenuti raditi nešto što voliš. Lijen sam poprilično trenutno, vrijeme je da promjenim bioritam i radne navike. :
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.