|
| Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
|
+6Kizo Blizanka Kikica DaRkAnGeL Goran Lajka 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:41 | |
| First topic message reminder :Evo jučer baš komentiram nešto s frendovima i slučajno pali na tu temu,i ono ja rekla kako ću ja zadržati svoje prezime ako se ikad udam kad ono paljba odmah na mene...kao šta ja imam zadržavati svoje prezime i tako to a ja popizdila...na kraju se posvađali Što vi mislite,da li ste razmišljali ikad o tome da zadržite svoje prezime ili ne,kakvo vam je mišljenje oko toga.Čak sam negdje i čitala kako i muški uzimaju od ženske prezime..ono nevjerojatno | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 10.05.09 22:22 | |
| ajd.... |
| | | Kizo Početnik
Broj postova : 97 Datum registracije : 24.11.2008
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 14.05.09 10:31 | |
| neka ostavi prezime šta fali | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 14.05.09 14:28 | |
| pa ne znam stvarno, al sam jednom čula kako je dečko od moje prijateljice njoj rekao ako se misli udat za njega da će uzeti njegovo prezime.. mislim glupo mi je to prisiljavanje, ako hoće nek uzme a ak neće, neka samo stavi glupu crticu i stvar riješena.... |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 24.01.10 10:56 | |
| Kod mene nema smisla se buniti ja sam u tom pogledu čvrsto odlučila svoje ostavljam a njegovo dodajem. Smatram da to i nije neka velika stvar oko koje bi se trebalo svađati, postavljati neki uvjeti. Ako mu se ne sviđa taj izbor neka produži.. ako me voli ...svejedno mu je hoću li ja ostaviti svoje prezime | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 24.01.10 11:01 | |
| nebih se bunio uopće....slobodno neka zadrži svoje prezime, nije mi to toliko bitno... samo ja nebi uzeo njeno prezime | |
| | | bodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 54 Datum registracije : 05.12.2009
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 24.01.10 11:12 | |
| Ma nego. Primitivizam oko prezimena, nek se volimo a kako će nas zvati boli me... Muški primitivci. Ali ne mogu ni biti ako im vi žene ne dopustite. Borite se. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 24.01.10 11:17 | |
| Definitvno se slažem da je to oblik primitivizma . Doživjela sam par puta od svojih prijatelja kad bi pričali tako o braku i dotakli se te teme prezimena da bi znali govoriti nema šanse da ona ostavi svoje prezime . Što če nam onda i djeca imati dupla prezimena .. Mislim da je to usko gledanje , a što se tiće djece oko toga se isto može dogovoriti ne moraju djeca imati obadva prezimena , ja sam za soluciju da nose očevo prezime. A što se tiče prezimena koje ja ostavljam, ostvaljam ga radi sebe to je dio moje osobnosti koje nosim kroz čitav život. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 24.01.10 12:41 | |
| Meni osobno je bezveze ta zavrzlama oko dva prezimena... Zbog djece... Za to sam da ostane jedno prezime, svejedno muževo ili ženino, kako se dogovore... Ja sam svoje prezime odbacila, jer smo se tako dogovorili. Međutim da je moj dragi bio jedan od onih primitivaca koji priznaju samo svoje prezime i nema pogovora oko toga, tko zna kako bi sve završilo jer sam vrlo inatljiva, hehehe mislim da bi se onda ili razišli ili bi on uzeo moje prezime |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 10.11.11 14:31 | |
| Ne znam ... to bi njih trebalo pitati, zasto im to smeta. Ja znam da se moj buduci muz nece buniti jer znam da cu prihvatiti njegovo prezime i tu nema dileme nikakve... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
| |
| | | | Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 493 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 493 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|